Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביאו לי סאב של חברת SPL. 10 אינץ'. מאחורי הסאב כתוב 600 ואט. וזהו אין שום כיתוב אחר ושום דבר אחר... איך אני מברר תדגם שלו? ואיך אני מברר איזה תיבה לבנות או לקנות בשבילו?

ועוד שאלה בערך באותו נושא.. יחד עם הסאב קיבלתי מגבר FURI זיוף של ALPINE V12 הדגם שלו הוא MRV-T604 מישהו יודע איפה אני מוצא תפרטים שלו?

אגב חיפשתי בגוגל במשך השעה האחרונה לא מצאתי כלום.

פורסם

אז הוא מוציא 85 RMS על כל יציאה? לא קניתי אותו חבר שלי נכנס לתאונה עם הרכב טוטל לוס.. אז הוא הביא לי תסאב ותמגבר...

פורסם

תתחדש. קיצר זה הנתונים - אילו נתוני יצרן. תתיחס אליהם בעירבון מוגבל.

בכל מקרה המגבר בפועל די חזק ולא מתקשה להזיז אלמנטים שונים.

הינה על המגבר הזה אנו מדברים:

P5071241.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
תתחדש. קיצר זה הנתונים - אילו נתוני יצרן. תתיחס אליהם בעירבון מוגבל.

בכל מקרה המגבר בפועל די חזק ולא מתקשה להזיז אלמנטים שונים.

הינה על המגבר הזה אנו מדברים:

כן בדיוק זה... תודה לך אחי.. אני מתכנן לשים את הסאב עליו... בכל מקרה רק חסר לי נתונים על הסאב...
פורסם
לי יש את הSPL 12 אינץ' הוא 400 RMS אם זה עוזר

אני מאמין שה10 הוא בערך 300 RMS

למה ??

בגלל שהוא 10 אינץ ?

אל תגיד סתם דברים בלי לדעת, ל-SPL יש מלא דגמים של סאבים גם של 10 אינץ ובעיקר של 12.

לא צריך להמציא...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

נכון, לא שמתי לב ל- 600.

אבל עדיין זה לא אומר כלום לגבי ההספק הנקי, כל חברה וההצהרות שלה.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

בהחלט אביתר. גם אתמול הוא לא איכזב אותי בתחרות ובמדידה ומה שהיה צוואר בקבוק היה הסאב שהיה על סף הגבול שלו ולא יכל לספוג מעל ה200RMS [אבל שרד כמו גדול,והביא הבייתה תוצאה יפה ]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הבעיה היא שיש שתי חברות שנקראות SPL.

האחת מקורה בארה"ב, חברת בת שך PA (פאוור אקוסטיק). החברה נחשבת זולה ולא טובה במיוחד.

השניה מקורה כנראה באירופה חיפשתי עליהם באינטרנט ככל שיכולתי וכל מה שמצאתי זה אתר אחד ויחד מהולנד או משהו כזה שמכר מוצרים שלהם.

ככה שלמצוא נתונים מדוייקים קשה קשה בלי הקופסא של הסאב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...