Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז המצב הוא כזה שני רמקולים של JVC6\9+מגבר קונקורד 500 מאחורה וסט זול של מגנט מקדימה והבעיה היא איך אני מכניס 6.5 מקדימה חורים הם של 4.5 או 5 אני לא זוכר את המידה אבל הבעיה שאין אפשרות להגדיל את החורים וגם המגנט נוגע בפח ואז הרמקול משמיע נורא היום הרמקולים יושבים על ספיסרים ועדין לא יושבים טוב ועוד בעיה מאחור היום הרמקולים מותקנים בדפנות ואם מרעידות את כול הפח עם כדי לי ליבנות להם בתוך הדופן קופסא או שזה לא יתן לי כלום הוא שכדי למלות את הדופן באיזה שהוא חומר

(ספוג או משהוא דומה אין לי עכשיו כסף לחומר בידוד רציני)

ויש את אותה בעיה גם מקדימה רק שמקדימה אין אפשרות אפילו לשים חומר בידוד

(ני כבר די מיואש מי המערכת)

בתודה מראש אוהד

פורסם
אז המצב הוא כזה שני רמקולים של JVC6\9+מגבר קונקורד 500 מאחורה וסט זול של מגנט מקדימה והבעיה היא איך אני מכניס 6.5 מקדימה חורים הם של 4.5 או 5 אני לא זוכר את המידה אבל הבעיה שאין אפשרות להגדיל את החורים וגם המגנט נוגע בפח ואז הרמקול משמיע נורא היום הרמקולים יושבים על ספיסרים ועדין לא יושבים טוב ועוד בעיה מאחור היום הרמקולים מותקנים בדפנות ואם מרעידות את כול הפח עם כדי לי ליבנות להם בתוך הדופן קופסא או שזה לא יתן לי כלום הוא שכדי למלות את הדופן באיזה שהוא חומר

(ספוג או משהוא דומה אין לי עכשיו כסף לחומר בידוד רציני)

ויש את אותה בעיה גם מקדימה רק שמקדימה אין אפשרות אפילו לשים חומר בידוד

(ני כבר די מיואש מי המערכת)

בתודה מראש אוהד

תראה, ברכב שטח, מערכת זו בעייה.

תראה לדוגמא התקנה בדיפנדר:

http://www.soundstorm.co.il/gallery/6/1.html

1. קופסא ל6*9 תבלע מהם המון מהתדרים הנמוכים שהם מסוגלים להפיק,

ולא נראה לי שתמנע לך הרבה רעידות.

הייתי מציע לך לעשות טבעות "איכותיות" מMDF עבה יחסית, או להדביק שתי טבעות דקות

יותר, ואז לחבר בצורה יותר טובה לפח, אפשר גם למרוח לפני החיבור לפח מעט סיליקון שחור.

קח בחשבון, שבלי איטום בחלקים הפנימיים של הפח, הצליל תמיד יעוות.

2. את הרמקולים הקדמיים, אם יש לך טיפה גישה לMDF ובניות עץ, אולי תוכל לבנות

להם פודים שישבו על הדשבורד, לגמרי מMDF, תצבע בשחור ותחזק לדש בורד.

ככה תהנה מצליל יותר נקי, וגם פחות רעידות (עד כמה שהדשבורד שלך במצב שלם...)

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/22-10-2002-DIY-Dash-Podiums.html

כאן זאת בנייה שמשתמשים בה בפיברגלאס ובMDF, הכוונה שלי שתעשה את כל הבנייה

מMDF.

Race Smart

פורסם

תאמין לי שזה לא פשוט כמו שזה נראה בתמונות זה עבודה של שבוע לפחות וצריך נסיון בעבודה עם פיבר ואם רוצים אפשר לעשות הכל גם אם אין מקום. פשוט ללכת למתקין מקצועי שעובד עם פיבר שיעשה את העבודה

פורסם
תאמין לי שזה לא פשוט כמו שזה נראה בתמונות זה עבודה של שבוע לפחות וצריך נסיון בעבודה עם פיבר ואם רוצים אפשר לעשות הכל גם אם אין מקום. פשוט ללכת למתקין מקצועי שעובד עם פיבר שיעשה את העבודה
התכוונתי שהוא לא יעשה את העבודה מפיבר. התכוונתי שהוא יעשה מה שצריך מMDF.

זאת בעייה לבנות בסמוראי זה נכון. תשוטט באתר של סאונדסטורם ותשאב משם

רעיונות על התקנה, אולי שינוי בדלת או תוספת לדלת זה מה שיעשה אתה העבודה?

Race Smart

פורסם

קודם כול אין לי שם בעיה אני עובד עם פיבר אבל אין שם מקום זה עדין רכב שמבלה כל היום בשטח וצריך שהכל היה מחובר חזק מאוד חשבתי להחליף רק את הרמקולים מקדימה לפיוניר שניכנס בחור המקורי השאלה עם זה כדי או שזה יפגע לי מאוד באיכות כי היום שומעים ממש לא רע רק שכל הפח רועד ושומעים את זה וגם אחד הרמקולים מקדימה חורק

פורסם

אהלן.

גם לי יש סמוראי עם 6/9 מאחור.

מה שאני עשיתי זה פשוט לוח עץ עבה יחסית, ניסרתי אותו בצורה המדוייקת של הלוחות המקוריים מאחור. בתוך הלוחות עשיתי חורים לרמקולים והברגתי את הלוחות עם ברגי פח.

אחרי ציפוי בבד בצבע של הרכב זה נראה כאילו זה הגיע ככה מהמפעל.

העובי של לוח העץ מספיק בשביל מרווח לרמקולים וגם מבודד מצויין.

עבודה של 40 דקות עם ג'קסון, וספריי דבק מגע.....

הרמקלולים הקדמיים הם 5.25 בחור המקורי ובלי שום בעיות.

פורסם
גם לי יש סמוראי עם 6/9 מאחור.

מה שאני עשיתי זה פשוט לוח עץ עבה יחסית, ניסרתי אותו בצורה המדוייקת של הלוחות המקוריים מאחור. בתוך הלוחות עשיתי חורים לרמקולים והברגתי את הלוחות עם ברגי פח.

אחרי ציפוי בבד בצבע של הרכב זה נראה כאילו זה הגיע ככה מהמפעל.

העובי של לוח העץ מספיק בשביל מרווח לרמקולים וגם מבודד מצויין.

עבודה של 40 דקות עם ג'קסון, וספריי דבק מגע.....

אצלי זה גם כך אבל איך אני פותר את הרעידה של הפח מאיזה חומר עשוי הבידוד למה זה דומה

עם אני ידביק שטיח זה יכול לעזור

• תוכן חדש...