Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני צריך המלצה לסאב ומגבר בתקציב של 2500 פלוס מינוס !

עם דגש על SQ אבל שידע להרביץ !

תודה מראש !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מגנט PHANTON מונו בלוק +MAC MAXIMUS .

פייז מונו בלוק CC1400 +פייז מולטי אוהם .

לדעתי מבחינה כספית זה החברות הכי זולות עם ציוד שווה בארץ , השאר פשוט נורא יקר...

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

אורי , לא הייתי יכול לתת דוגמאות יותר טובות.

(את הסאב של המקסימוס אני ישמע בסוף שבוע הבא ויתן עליו חוות דעת)

יש לך גם סאבים של חברת EARTHQAKE שמאוד מאוד מאוד(X9) חזקים ומדויקים ולא מורחים את הבאס.

פורסם

אישית גם אני לא אוהב את המגנט

הוא מנופח בהתהרות לפי דעתי ולא נותן תמורה !

חברה אם אפשר מחירים והספקים אני יודה לכם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

סאונד בראש, רק בשביל להסיר דאגה מלבך.

היום אני אנסה למדוד את ההספק של המאגנט בהתנגדות של 4 אוהם.

אם הנגדים לא ישרפו, ולא ישנו את ההתנגדות מרוב עומס-חום.

אעדכן תוצאות כבר הלילה...

אם משהו יתפקשש בלוח הזמנים שלי, תצטרך לחכות לשבוע הבא בשביל למצוא סיבה אחרת לא להמליץ על מגברים.

כי המקום הזה רחוק מלהיות "לוח השערות".

( אם המאגנט פנטום היה עולה 3 אלף שקל, לא היית אומר שההצהרות מנופחות, אה? )

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בעיקרון בדקנו כמה הוא נותן ב 2 אום על סאב מסויים , לעומת הלאנזר 1200D שמביא 800 ב 2 אום , וההבדל שמיים וארץ !

בכל אופן , חשבתי על סאבים של פייז, גיי אל , או איכותיים אחרים ! שוב אני מדבר על SQ נטו !

אם אפשר לינקים\חנויות שאפשר לרכוש זה יעזור

בתודה מראש !

פורסם

אתה מוזמן לספר לי על הבדיקה שערכת, ועם איזה ציוד.

ותזכיר לי בדרך באיזה קליפינג המגבר היה כשבדקתם, ועם איזה ציוד מדדתם את העוצמה המתקבלת מהסאב...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כרגע חשבתי על ה "מבצע " הבא

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=755&CatCode=

מישהו שמע את הסאב ??

המלצות\תגובות ??

או שאולי מישהו מכיר חנות\מקום שמוכרים מוצרים של פייז במחירים נמוכים יותר ?? יבואן אולי ??

כי אני השוואתי, ולציפר יש מחירים גבוהים !

פורסם
סאונד בראש, רק בשביל להסיר דאגה מלבך.

היום אני אנסה למדוד את ההספק של המאגנט בהתנגדות של 4 אוהם.

אם הנגדים לא ישרפו, ולא ישנו את ההתנגדות מרוב עומס-חום.

אעדכן תוצאות כבר הלילה...

אם משהו יתפקשש בלוח הזמנים שלי, תצטרך לחכות לשבוע הבא בשביל למצוא סיבה אחרת לא להמליץ על מגברים.

כי המקום הזה רחוק מלהיות "לוח השערות".

( אם המאגנט פנטום היה עולה 3 אלף שקל, לא היית אומר שההצהרות מנופחות, אה? )

אם אתה יכול לפרט את הבדיקה זה יהיה נחמד,(מתוך עניין ).

וגם איך אתה דואג לזה שהנגדים לא יתחממו? (אתה אולי שם אותם במים?)

ZZR

פורסם

מידן אופן המדידות שלי כבר תואר בעבר כמה וכמה פעמים, אין לי בעיה לחזור על זה בפרטי.

או בתרד החדש שאני אפתח כשהמדידה תתבצע.

לגבי התחממות הנגדים, אכן כבר קיבלתי את הרעיון של המים מ RC, (לשניכם יש את אותו הראש כניראה..) :)

בכל אופן, עד כה לא היתי צריך לדאוג לעיניין של המים משום שלא השתמשתי בהספקים גדולים במיוחד.

(בסך הכל פעמיים מסגולת הנגדים.)

היום אני אנסה למדוד לפי הצהרה - 400 וואט, שזה בערך פי 3 מעוצמת הנגדים ..

יש לזכור שזמן המדידה הוא בסך הכל, אולי רבע שניה. (אני לא מגזים) אז גם כשהנגדים מתחממים אני לא חושב שזה השיא שלהם.

מה שחשוב זאת ההתנגדות שלהם שלא תשתנה ותהרוס את המדידה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מדוע המדידה היא רבע שנייה, יש סיבה לפרק הזמן הזה?

מבחינת טמפ'-אני מאמין שכדאי למדוד בתחילה לרבע שנייה -לקבל אינדיקציה ,ואז לתת למגבר לעבוד פרק זמן ארוך יותר (לפחות עד הגעה לטמפ' עבודה סבירה)ורק אז למדוד מדידה שנייה( ע"מ לוודא התנהגות תחת טמפ' שונה שאמורה לדמות מצב סביר) .

מבחינת עומס-אני הייתי ממליץ להעמיס את כל (!)הערוצים בהתנגדות של 4 אום לפחות,

מכיוון שספק המתח של המגבר חייב להימדד במשוואה.

אם מודדים רק ערוץ יחיד,לפרק זמן קצר

(אגב,עם הזמן אין בעייה), יש סיכוי רב לדעתי,

שספק המתח של המגבר לא יכנס למצב עומס

(במצב עומס, המתח הכולל במגבר {אחרי הטרנספורמטור הפנימי} ירד מן הסתם, במידה והמגבר אינו איכותי).

אם יש זמן כדאי לשלב מצב של bridge ב2 ערוצים(ב-4 אום)+ הספק ב-4 אום ל2 הערוצים הנוספים

או הספק מלא ב-2 אום לכל הערוצים ע"מ לקבל תמונה במצב עבודה סביר.

ZZR

• תוכן חדש...