Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אם מישהו יודע מה אתר הבית של לייטינג אודיו אז אני ישמח לקבל.

אני מאוד מתלבט לגבי מגבר,החלטתי ללכת על מונו ואני חושב לכיוון של לייטינג אודיו .

אבל השאלה שלי אם המונו מוציא באמת את ההספק כי באתר אחד ראיתי מספר אחד ובאתר שני מספר אחר.

http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=LA350&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3&aff=Zap

פורסם
שלום לכולם.

אם מישהו יודע מה אתר הבית של לייטינג אודיו אז אני ישמח לקבל.

אני מאוד מתלבט לגבי מגבר,החלטתי ללכת על מונו ואני חושב לכיוון של לייטינג אודיו .

אבל השאלה שלי אם המונו מוציא באמת את ההספק כי באתר אחד ראיתי מספר אחד ובאתר שני מספר אחר.

http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=LA350&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3&aff=Zap

יש שני דגמים למונובלוק מהסידרה הזו.

אחד נקרא 350 והשני 250

אלה הם ההספקים המוצהרים ב2OHM, ז"א ב4 אוהם המגבר הראשון 250 והשני 150 בהתאמה.

Race Smart

פורסם

טוב מצאתי את הדגם שאני מעונין.

http://www.lightningaudio.com/2004/products/product.asp?prodID=758

250rms @40hm

350rms@2ohm

הוא צריך להרים סאב 800וואט 400rms של פיוניר.

האם אפשר לסמוך על החברה הזות בקשר לנתונים?,איך הוא מבחינת איכות והאם יש מנובולוקים יותר טובים.

תודה לעונים

פורסם

זה מונובלוק זול טוב ומחזיק סאבים.

אבל יהיה לך יותר זול להביא מגבר 2 יציאות תעשה גישור ואז זה יעבוד על 4 אום כמו הסאב שלך וזה יהיה יותר חזק.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

זה כבר שטויות...

מגבר שאתה מחבר בגישור כל יציאה יורדת ל2 אום

נגיד לדוגמא המגבר שלי הוא 55RMS ב4 אום ו110 ב2 אום

אם אני מחבר בגישור כבר יוצא לי 220RMS לסאב

מונובלוק אין לך צורך בזה כי הסאב הפיוניר שלך הוא עובד על 4 אום.

עדיף כבר שתביא מגבר 2 יציאות חזק וגם יצא לך יותר זול

אני יודע שיש אותו בסאונדר ברחובות.

פורסם
במונובלוק אין גישור זה בסך הכל יציאה אחת לסאב

תסתכל בגישור ,השאלה שלי היא אם המגבר הוא 150rms כפול 2 ב4ohm אז בגישור מכפילים את זה ב2 ויוצא 300rms?

פורסם

אם הוא 150 ב2 אום אז הגישור הוא 300 ב4 אום

אבל הלייטנינג הוא מונובלוק יש לו יציאה אחת אז אתה לא יכול לעשות גישור למה שאין

פורסם

לא חייב שבגישור הוא יהיה 300 ב4OHM, יש לזה עוד מלא משוואות כדי להגיע לנתון הסופי, מאשר סתם לזרוק תשובה כן\לא.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

את האמת קלריון, אם מגבר 2 ערוצים נותן בכל ערוץ ב2 אוהם 100 וואט, בכימעט כל המבחני מעבדה שראיתי ב4 אוהם הוא נתן בדיוק כפול, 200 וואט.

גישור זה חיבור של שני הערוצים בטור, ב2 אוהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה לא מדוייק, אתה יכול להסתכל בהרבה נתונים של מגברי מונובלוק ולראות שב 2 אוהם זה לא פי שתיים פחות מ 1 אוהם...

ובקשר למגברים, יש לי מגבר כרגע שבגישור נותן 400 וואט ב 4 אוהם בגישור, ולא בגישור הוא 200W*2 בשני אוהם או 100*4 בארבע אוהם, והוא לא יכול לרדת בגישור ל2 אוהם.

אם תחבר סאב של 4 אוהם למגבר ש"יודע" לעבוד ב 2 אוהם, זה לא משנה כי תקבל את ההספק של המגבר הזה ב 4 אוהם שזה בערך חצי...

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...