Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי,אם אתה מתכוון לקיט של דלתות או בגאג, אז מדובר על משקל+מחיר = ייקחו על זה מכס בטוח.

אם מדובר בחתיכה קטנה , אז לא.

יכול להיות גם שלא ייקחו,בכל אופן תאמר להם שירשמו שהעלות של זה היא פחות מ 50$. אישית אני הייתי אומר להם שישלחו את זה גם ללא האריזה המקורית וירשמו שזה יריעות לציפוי קיר או משהו בסיגנון ואז לא תשלם שום מכס גם לקיטים הגדולים.

פורסם

אני מתכוון להזמין קיט לכל האוטו בנוסף לסאב ומונו

הסאב והמונו עולים לי ביחד 350 דולר ועל הקיט הם רוצים 125 דולר...באתר מסוים(לא זה שאני מזמין ממנו) רשום את המשקל של המוצרים ועל הדינמאט הזה רשום 24LBS שזה בערך 11 קילו...הגיוני?

פורסם

המשלוח יהיה יקר כי החומר די כבד. אם המשקל שבו נקבת הגיוני או לא זה תלוי באיזה חומר ובאיזו כמות מדובר. אין מכס על מוצרי איטום אבל יש מע"מ.

אני בדרך כלל לא נוהג להמליץ על מבצעים אבל אוטופרט פרסמו מבצעים למפגש האחרון והמחירים על הדיינמאט היו די טובים לדעתי. תבדוק אם אולי עדיין ניתן להשיג את החומרים באותם המחירים, יכול להיות וזה יצא לך יותר זול (בעיקר בגלל המשלוח).

פורסם

הדיינמט בהחלט חומר כבד. דבר ראשון לא נראה לי שתמצא אתר שעושה משלוחים לארץ ותצטרך מישהו שם שיוכל לקבל את ההזמנה בשבילך ולשלוח בדואר דבר שני המשלוח יהיה באמת יקר 11 קילו קיט לכל הרכב זה הגיוני משלוח כזה אקספרס (תוך שבוע מגיע אליך) יעלה בסביבות ה 140 דולר - 630 ש"ח רק על המשלוח וזה לא כולל מע"מ אני ממליץ לך לקנות את זה כבר בארץ אם תחפש טוב אני מאמין שתמצא במחיר נורמלי.

פורסם

המחירים היו די טובים אבל עדיין לא טובים כמו פה...זה עולה לי 125 דולר+משלוח+מע"מ והערכה כוללת 9 פלקטים של 18 אינץ כפול 32 אינץ

לפי החישוב שלי עם אתר mustop שדרכם אני ישלח רק המוצר לבד עם משלוח ומע"מ 270 דולר וזה יוצא לי פחות מאשר שאני יקנה פה בארץ הכל בחלקים

אייל אתה בטוח שזה רק מע"מ?ובמכס הם פותחים את הקופסא ובודקים מה יש בפנים או שמאמינים בדר"כ למה שכתוב בקבלה?

דרך אגב זאת הערכה http://www.cardomain.com/item/DYN10455

פורסם

אייל אתה בטוח שזה רק מע"מ?ובמכס הם פותחים את הקופסא ובודקים מה יש בפנים או שמאמינים בדר"כ למה שכתוב בקבלה?

פותחים פותחים המאנייקים

פורסם
פותחים פותחים המאנייקים

מנאייקים, אבל מצד אחד הם עושים בצדק ליתר בטיחות (לטובת כולנו כמובן)

מש"ק זרזור

פורסם
פותחים פותחים המאנייקים

לא תמיד הם פותחים

אני הזמנתי פילטר מחו"ל והם לא פתחו כאשר הראתי להם קבלה

הם פותחים כאשר הם לא מבינים מה רשום שם כי לא יודעים אנגלית הכי טוב

:shock2::snipersmi
פורסם
המכס זה עניין של מזל.
מי כמוני יודע :-)

אלפיין 9833R :roflmao:

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

בלי ספק עניין של מזל העברתי שם מגבר ששוקל 12 קילו ועולה איזה 7000 ש"ח לא פתחו אותו ולא כלום שילמתי 152 ש"ח לשחרור מהדואר. אבל על חוטים עשו לי סרטים ביקשו שאני יפקסס להם כל מיני מסמכים כולל תעודת זהות ולקחו 250 ש"ח

פורסם

אני מתכוון להזמין הכל עם mustop והם אלה שמחשבים את המיסים לפי מה שהבנתי..מישהו הזמין דרכיהם פעם?

פורסם

למה לקחת סיכון בכזה מחיר?

אם יתפסו אותך תשלם גם קנס ואז מה?! תקנה בארץ? ותשלם כפול ממה שתכננת.

אם מסתכנים אז עד הסוף ,לא בשביל כמה מאות ש"ח.

וחוץ מזה אני הייתי רוכש מהמבצעים שהיו ביום ו' בתחרות spl , אני לא נוהג להמליץ

על חנויות/יבואנים אבל במקרה הזה נראה לי מחיר יותר מהוגן.

לא שווה לשבור את הראש עם משלוח של מעל 10 ק"ג (!) שגם יעלה יקר גם יהיה מחשיד

מבחינת משקל (חשבת על זה ?)ואם תתפס,

חבל על זמנך.

ZZR

• תוכן חדש...