Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ROCKFORD 200.4 VS JBL GTO 75.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הייתם לוקחים לעצמכם מבין 2 המגברים יציינתי בכותרת גם במחינת עוצמה וגם מבחינת איכות בווליום גבוהה יחסית

(בבקשה לא להציע אחרים )

חשבתי על סאב בהמשך מסוג infinity perfect

אך לא בטוח שהמגברים הנ"ל יפתחו אותו,אם מישהו יודע שירשום בבקשה

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

היה לי לפני כמה שנים את הרוקפורד המדובר (200.4) המגבר נקוב 25 ואט R.M.S

לכל יציאה (אחוז עיוות 0.05 ).

במידה ותעמיס אותו ל-2 אום ,תקבל 50 ואט לערוץ (0.1 אחוז עיוות).

הנתונים רשומים על מדבקה בגב המגבר.

המגבר מעולה לדעתי, מדוייק לא חזק , אבל עושה את העבודה למי שמוכן קצת להתפשר

על וליום.

לא הייתי חושב שמתאים לדחוף סאב אינפיניטי (בגישור המגבר מוציא 100 ואטR.M.S)

ZZR

פורסם

בלי לחשוב הרבה קח את הJBL ואגב זו לא כזו השוואה עם כבר אתה מתלבט אז זה בין הJBL לרוקפורד 400.4 ואז מבינהם אני ממליץ על הרוקפורד

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני מקווה שהתכוונת למגבר של ה200 כי ה400 ידפוק לסאב את הצורה ועוד עם זה ה400.4 פאואר הישן

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

תודה רבה על התגובות עזרתם לי מאוד

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

גם ה 200.4 יזיז סאב. אתם יודעים מה, תצחקו

אבל לחבר שלי יש את המגבר הזה ברכב עם סאב של רוקפורד (ישן ישן) 400 וואט RMS .

והמגבר הזה מזיז אותו יפה (אפשר הרבה יותר..) אבל שומעים ממש טוב עם המגבר והסאב הזה.

אבל בגלל שמדובר כאן על מגבר 4 יציאות עם סאב בעל סליל אחד, אני חושב שה JBL יהיה כאן אופציה יותר טובה.

ולו בגלל שבגישור ה JBL יוציא יותר מהרוקפורד לפי הנתונים היבשים כמובן :).

לכן הוא עדיף.

השאלה הנשאלת היא.... המחיר. מה שלא ציינת.. או לפחות הפרש מחירים בין השניים.

פורסם

בסוף אני שם קיקר 150W ששמעתי אותו והתאהבתי ובסוף הלכתי על הרוקפורד כי ווליום מספיק לי אני בטוח שאני לא אצתרך יותר

יצא המגבר punch 200+סאב וופר kicker 12' 150w RMS +התקנה כולל הכל של ידיד מתקין

המתקין הבטיח לי שזה יעבוד בלי בעיות והמגבר לא יתעמץ כלל ואם זה לא יספיק לי הוא מוריד אותו ומחזיר לי את העלות שלו (קנינו מחבר שלו) שאני גם מכיר אותו

יצא לי 2000 ש"ח (הסאב חדש)+תיבה

פורסם

יצא יקר לדעתי.

במיוחד למגבר בן לפחות 5-6 שנים.

בכל אופן , תהנה.

הסאב הזה יקבל בגישור 100 וואט RMS.

המגבר יזיז אותו יפה לדעתי.

למרות שהייתי לוקח את ה JBL במקרה הזה (ותחשוב שאני אוהב את מוצרי רוקפורד וממליץ עליהם כל הזמן).

קצת יותר כוח לא יזיק אף פעם :)

פורסם

לקחתי את הJBL 75.4 שיגיע בקרוב מהדיו טי וגם מי שנרשם לאתר של סאקאל יש הנחה נוספת ככה שיצא לי 190 דולר תודה לכולם

• תוכן חדש...