Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

הגיע הזמן להחליף HU , אני כבר מחפש תקופה די ארוכה מכשיר שיענה על הצרכים שלי בצורה

הטובה ביותר בתמורה למחיר. סדר עדיפויות מהמכשיר לפי הסדר -

1. איכות צליל כמובן וכל הקשור ביציאות הגברה ושליטה על כיוונים , קרוס אוברים וכדומה.

2. קליטת רדיו ללא פשרות. אני שומע לא מעט רדיו ועד היום עם שלושה מכשירים של PIONEER התאכזבתי קשות מאיכות הטיונר.

3. שלט להגה - לא יודע איזה דגמים ניתן למצוא אבל הייתי מעדיף שלט הגה על פני השלט הרגיל.

זהו בגדול. התקציב הוא עד 2000 שקל גמיש קצת במידת הצורך.

שני המכשירים שתפסו את עיניי מבחינת ביקורות טובות הם

קלריון דגם DXZ846MC - מחיר 2200 .

אלפיין דגם - 9851 מחיר דומה של 2000-2100 .

אני יודע שיש גם דגם קצת ישן יותר 9830 שגם מומלץ אבל אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם.

אם זה חשוב הסט-אפ שלי כולל קומפ' של מורל דוטק קדמיים , סאב 11" FOCAL ומגבר P-4004 .

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

לפי בירורים שעשיתי הוא עולה כמו השניים האחרים שציינתי אז למה ללכת דווקא עליו ?

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

אני יתרגם לך ב846 יש לך זיכרון במכשיר ואתה יכול לשמור רק כמה שירים וזה סתם שטויות.

ב746 כמו שאמרו פה יש 24bit ואין לו את הזיכרון שזה שטויות לדעתי.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...