Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU MP3 [המלצה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרושה המלצה לHU חדש - דרישות חובה ! :

3 יציאות (עדיפות ל4V)

קרוס אובר מ-ל-א גם לקומפ' וגם לסאב,

MP3

עדיפות לכמה שיותר פיצ'רים כיווניים שיתמכו במגבר, וכיווני המערכת בכלל

איכות סאונד מה שיותר גבוה - חובה !

תקציב : לא מוגבל (מתנה - אני בוכר אותה) אולם לא בא לי לאנוס את נותן המתנה, בוא נאמר שהכיוון הכי חזק שחשבתי עליו זה פיוניר סדרה 7

מה ההבדלים בינהם ? 770 7700 7750 מה הולך פה מי יותר טוב ולמה....שמתי לב שה7750 וה7700 עם אותו עיצוב אולם ה770 עם עיצוב שונה - מעט מיושן אפילו :

הצעות חלופות סטייל חברות אחרות יתקבלו בברכה (תוך הדגשה ברורה של היתרונות אל מול הפיוניכסים)

פורסם

חיפוש קטן בזאפ עונה לך לבד על השאלות:

אין רדיו דיסק בטווח המחירים של הפיוניר 7, שמציע את מה שהם מציעים.

או שתתרחב תקציבית, ואז יפתח לך "העולם המופלא" של אלפיין, פאנאסוניק, ושות'.

או שתסתפק בפיוניר, שלדעתי במחירים הנ"ל הוא מציע פיצ'רים מעולים.

פורסם

ההבדל בין הסדרות הגבוהות של פיוניר והסדרות הגבוהות של אלפיין הוא כזה בשמיים?

למשל ההבדל בין ה8MP ל9855 הוא אלף וקצת

האם זה שווה את זה?

פורסם

לדעתי אין מה להשוות.

הייתי מציע לך לחשוב או על קלריון או על אלפיין אלה מכשירים ברמה אחרת.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

לא יגע בסוני - על גופתי המתה - שני רדיו דיסקים שלהם עברו אצלי חוץ מצרות לא עשו כלום !

אגב, לא עניתם לי מה ההבדלים בתוך הדגמים של סדרה 7 (גל...אני ממש לא פגואיד ולא איזה טמבל חדש, תאמין לי חפרתי את הפורום לעומק לרוחב ולאורך וגם בזאפ..ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית על ההבדלים - כלל מהאתר של פיוניר !)

בקשר לתקציב הבא בתור (שאין פה וויכוח לדעתי) הוא ה9851 שבכיף עצום הייתי מאמץ אותו..לדעתי הוא יהיה טוב בהרבה מהפיוניר אבל לצערי עם מחיר של 2100 שקל ממש לא נעים לבקש מתנה שכזאת....

פורסם

יפה, ולכן המלצתי לך על הפיונירים למיניהם, שבמחירים הנ"ל - יש להם פיצ'רים מעולים.

הדבר היחידי שנותר לך לברר הוא ההבדלים ביניהם - דבר שמישהו כיסה לא מזמן עם מאמר על כל

הסוגים של הפיוניר, תעשה חיפושון - לדעתי שווה לבדוק שם מאשר לחכות למישהו שיזכור הכל.

(אני לא זוכר)

גל

פורסם
]לא יגע בסוני - על גופתי המתה - שני רדיו דיסקים שלהם עברו אצלי חוץ מצרות לא עשו כלום ![/b]

אגב, לא עניתם לי מה ההבדלים בתוך הדגמים של סדרה 7 (גל...אני ממש לא פגואיד ולא איזה טמבל חדש, תאמין לי חפרתי את הפורום לעומק לרוחב ולאורך וגם בזאפ..ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית על ההבדלים - כלל מהאתר של פיוניר !)

בקשר לתקציב הבא בתור (שאין פה וויכוח לדעתי) הוא ה9851 שבכיף עצום הייתי מאמץ אותו..לדעתי הוא יהיה טוב בהרבה מהפיוניר אבל לצערי עם מחיר של 2100 שקל ממש לא נעים לבקש מתנה שכזאת....

אני בתחילת דרכי איתם,ואני מאוד מרוצה מה-hu שלהם , מקווה שאני לא יתאכזב בטווח הרחוק

איציק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אני גם מקווה עבורך - כי יש להם בעיות של אמינות:

ממשק שמתקלקל מהר, תצוגה שנהרסת, ומחלת העינית הגרועה.

סוני מעולים באודיו ביתי, ושם הם מרכזים את המאמצים שלהם - ורואים את זה...

פורסם
אני גם מקווה עבורך - כי יש להם בעיות של אמינות:

ממשק שמתקלקל מהר, תצוגה שנהרסת, ומחלת העינית הגרועה.

סוני מעולים באודיו ביתי, ושם הם מרכזים את המאמצים שלהם - ורואים את זה...

סוני לא שווים יריקה באודיו ביתי, עד לסדרת ה ES שלהם.

רוב יחידות הלייזר מייצרות סוני ופיליפס

במה שקשור לר"דים, לא אגע בסוני.

מה שכן, בטלויזיות ומצלמות וידאו, סוני מצוינים.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
סוני לא שווים יריקה באודיו ביתי, עד לסדרת ה ES שלהם.

רוב יחידות הלייזר מייצרות סוני ופיליפס

במה שקשור לר"דים, לא אגע בסוני.

מה שכן, בטלויזיות ומצלמות וידאו, סוני מצוינים.

שלומי

ואם כבר נתת את דעתך על מוצרי סוני לאודיו ביתי ,מה דעתך על מוצרי האודיו לרכב שלהם?

אני גם חושב שהם לא שווים יריקה לאחר ניסיון איתם.

ולפותח הת'רד לדעתי אתה יכול ללכת על הפיוניר שמעתי אותו והוא נשמע מתאים לדרישות שלך.

אבל הכי טוב שתשמע או תראה אצל מישהו שמורכבת אצלו המערכת ותבחר מה שהכי נראה לך.

פורסם

מתוך ניסיון של HU סוני ואיווה של חבר העינית שלהם על הפנים עושה בעיות.

אז לדעתי תקח את הפיוניר 770 זה יספק אותך אני חושב.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...