Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו התקנתי את הטוויטרים על השמשה הקדמית עם פילטר מעביר גבוהים אקטיבי

(היה אפשר גם עם קבלים בתור פילטר פסיבי שמקבלים באריזה אבל זה לא אותו דבר)

שומעים פיצוץ , ממש מעלה את האיכות רמה אחת מעלה, אני מרוצה עד הגג

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מה ההבדל בין התחימה של הקרוס האקטיבי, לבין התחימה הפאסיבית ?

מה הנקודות חיתוך של כל אחת מהן ?, ובאיזה סלופ ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מה השאלה? מה המטרה של הת'רד ?

המלצה על הטוויטרים האלו , הם לא יקרים ומשפרים את הסאונד פלאים :-)

mikmik:

בהתחלה חיברתי עם הקבלים שבאו באריזה ,ואח"כ חיברתי את הפילטר האקטיבי מה-hu

בחרתי באופציה הקיימת לחיתוך : HPF ב-125hz ,(אפשר גם ב-78hz)

ה-hu הזה חדש לי , ואני לא הכי מתמצא באופציות שלו אבל שומעים טוב יותר מאשר עם הקבלים

זה הכל

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הקבלים שבאים עם הטוויטר בדרך כלל מגבילים את כל העינות של המיד, לפחות עד החלק העליון.

אתה בעצם מתאר מצב לא תקין שאתה נותן לטוויטרים שלך להשמיע תדרים מאוד נמוכים, 125 ?

והם נשמעים לך טוב ?

משהו לא מסתדר לי פה ....

זה בדיוק כמו לקחת סאב, לתת לו לנגן תדרים של מיד, ולספר עד כמה הקרוס הפנימי של הפאנל עושה פלאים והסאונד השתפר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הבעיה היא לא הפאנל אלא התדר שבו אתה חותך, גם טוויטר גדול שיכול לרדת מאד נמוך לא צריך לנגן מתחת ל1000 הרץ.

ואתה נותן 125 ומעלה????

הטוויטר יכול ההירס מאד בקלות

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

גם אני משתמש בקבלים כאמצעי הגנה לטווטרים שלי. מכיוון שאני לא משתמש בקורס אוברים המקוריים, אלא בקרוס אקטיבי שמתי שני קבלים של חברת VOX למי שמכיר.

סביר להניח שהקבלים שלך נורא לא איכותיים, לכן אתה מרגיש ירידה באיכות.

אתה לא אמור לעשות את מה שאתה עושה ושליחה של התדרים שאתה שולח מסוכנת לטווירים ויכולה (וצריכה ע"פ הרעיון) לשרוף אותם. אני למשל זה חתוך בסביבות ה3K.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

קבלים לא נועדו להגן על הטוויטרים, הם נועדו לתחום אותם ולמנוע מהם לקבל תדרים שאינם אמורים להפיק.

קבלים לא איכותיים ? .. עדיין לא נתקלתי בהם ... כניראה מדובר בשינוי בנקודת תחימה שאולי מבחינתי לא נשמע טוב.

צריך לזכור שלא מדובר בסט שיצא מן החברה עם תיכנון מראש, מדובר בטוויטר שהוא הוסיף על דעת עצמו.. אז ההשלכות של נקודות התחימה הם רק בגדר ניחוש..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
קבלים לא נועדו להגן על הטוויטרים, הם נועדו לתחום אותם ולמנוע מהם לקבל תדרים שאינם אמורים להפיק.

קבלים לא איכותיים ? .. עדיין לא נתקלתי בהם ... כניראה מדובר בשינוי בנקודת תחימה שאולי מבחינתי לא נשמע טוב.

צריך לזכור שלא מדובר בסט שיצא מן החברה עם תיכנון מראש, מדובר בטוויטר שהוא הוסיף על דעת עצמו.. אז ההשלכות של נקודות התחימה הם רק בגדר ניחוש..

אני לא יודע למה אתה התכוונת, אבל זאת הייתה הכוונה שלי. אני לא רואה דרך אחרת שניתן להגן בעזרתה.

אתה לא מכיר, לא אומר שזה לא קיים.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם
...שומעים פיצוץ...
אם חיברת כמו שהבנתי,

ביטלת את הקבל הביפולרי (זה שמגיע עם הטויטר ואמור לתחום אותו)

חיברת ישירות ליציאות המכשיר (דרך HPF)

אני מאמין שהטויטר לא יחזיק זמן רב, באמת יהיה פיצוץ.

ZZR

פורסם

עם הנתונים אין בעייה! הבעייה נעוצה בכך שחיתוך הHPF אינו תואם לדרישות הטויטר,

תבדוק בחוברת הטויטר ותבין שהוא לא עובד בטווח הרצוי.

להערכתי אתה מדבר על משהו כזה , נכון?

http://www.pioneer.com.sg/storefront/ProductDetail/default.asp?ProductId=148&CatId=2,27,50

ZZR

פורסם

כן כבר הבנו את זה...

אנחנו מנסים להעביר לך שזה לא בריא לטוויטר לנגן תדרים כל כך נמוכים...

אתה יכול לומר איזה ערך יש על הקבלים? כמה פארד?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...