Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אם הוא יקנה קומפוננט ויחבר אותו ללא הגברה הוא לא ישמע אותו כמו שצריךךך

כמו שאני חיברתי לאבא שלי סט קומפוננט שהיה לי מקדימה עם הגברה ואצל אבא שלי אין אז לא שמעו אותו טוב בכלל שומעים ממש גרוע אפילו

פורסם

ומה לגבי התקנה?

אתה מתקין או יש לך חברים או מדובר ללכת לחנות?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אדון אוזהבוזה אל תתנפח כמו עוגיה מקולקלת אם מישהו טעה...

בגדול ההצעה שהצעתי לו היא יותר טובה ממה שאתה הצלחת לעזור...

לפותח התרד חפש מגבר יד שניה בתקציב של 450 שקל בערך אתה יכול למצוא לאנזרים למניהם ועוד כמה שלא עולים לי כרגע בראש...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

למה להתעסק עם יד 2 ?

לבנאדם יש 1700 ש"ח , 1. מכשיר MP3 יעלה 700 ש"ח , נכון? (זה מה שהוא רוצה)

נשאר לו 1000 ש"ח -מגבר , רמקולים,סאב , חיווט, התקנה.

נניח , וחסך התקנה.

חוטים עולים נגיד, 100 ש"ח.

נשאר 900 ש"ח : סאב(עם תיבה) +מגבר 4 יציאות +קומפוננט.

אולי שמישהו יסביר לי איך עושים את זה , בכזה מחיר (בלי זבל סיני מטורף, יד 2, בלי דילים

שנסגרים על שווארמה+שתייה קלה)?

לא בטוח שהוא בכלל רוצה סאב+מגבר.

ZZR

פורסם

איך שאתה חיברת זה לא איך שהוא יחבר, איך ששמעו אצלך זה לא איך שישמעו אצלו.

מתי כבר כולם יבינו את זה שדוגמא של JBL GTO 75.4 + מורל דוטק נגיד לא שומעים אותו דבר אצל כל אחד...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לפי דעתי לך על מורל פולס, בסביבות ה500 שקל,קומפוננט מאוד על רמה יחסית למה שאתה מחפש,

תוסיף לזה מגבר סיני חמוד כמו למשל בוס BA2900 זיוף כ500 שקל, כך יש לך מערכת די נחמדה וכמובן הכי חשוב שנשאר לך עוד שתי ערוצים לגישור לסאב בעתיד(כ500 ש"ח).

המחירים כמובן ללא חוטים אז כנראה תצטרך להוסיך מאה שקלים, כל זה כמובן חדש תוכל אולי למצוא מציאות ביד שניה.

• תוכן חדש...