Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיין\חיתוך לא מעלים\מורידים את עוצמת הRMS, לסאב שלך לא יקרה כלום (לפי נתונים יבשים לפחות...).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא ממה שאני יודע הוא כן שולט על עוצמה.

כלומר אם תמדוד עם מולטימטר את היציאה בוולטים תראה שעם העליה בגיין עולה הוולט, כלומר עולה ההספק...

ולכן גיין כן שולט על מתח או הספק.

אבל זה תלוי גם במתח הכניסה וזאת בעצם ה"אומנות" של כיוון הגיין.

התאמת הגיין לאלמנט לסיגנל.

אתה יכול לדעת כמה המגבר מוציא כרגע (בערך) ע"י מדידת המתח במולטי מטר העלאה בריבוע וחלוקה בעומס (התנגדות)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אין בFAQ הסבר על גיין ?

גיין הוא לא כפתור של ווליום, הוא כפתור רגישות.

הוא קובע את רף ההספק המתבקש על ידי X אות כניסה.

העובדה שהגיין נמצא במצב מסויים, לא אומר שההגברה לא בשיאה, הוא יכול להיות עד הסוף למטה ועם הסיגנל המתאים המגבר יהיה בקליפינג.

הוא לא יכול לדעת כמה בערך המגבר מוציא, משום שאין לו התנגדות קבועה ואין לו סקופ ואין לו שום דבר בעצם.

הנתון שהוא יקבל יהיה חסר חשיבות ויכול להגיע גם למצב מעוות של יותר מ200% סטיה.. אני לא חושב שאפשר לקרוא לנתון שכזה "בערך" .. ניחוש של מישהו דרך פורום באינטרנט יהיה יותר ריאלי מהנתון שאתה שולח אותו למדוד.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מציע לבדוק את חיבורי ה + וה - לסאב, ובתוך התיבה.

ברור לי שזה לא הסאב הראשון שלך וגם לא המגבר הראשון, אבל לפעמים לא שמים לב, ומחברים הפוך.

קרה לי לא מזמן. הסאב נשמע "מת"...

אם לסאב יש 2 סלילים, צריך לוודא (במידה ורוצים לחבר את הסלילים במקביל ולהוריד התנגדות כמובן, האפשרות השניה תהיה בטור ואז אתה "מפסיד" הספק מהמגבר שלך) שבין הסלילים מחובר הקבל כמו שצריך (+ ל + ו: - ל -).

חוץ מזה בנושא התדרים לפורט ופיסיקה מתקדמת, אין לי מה להוסיף... יש כתבות שלמות על כיווני תיבה ותדרי פורט. יש גם נוסחאות לא מסובכות שדרכם ניתן לחשב את המימדים הרצוים, אך מכיוון שאתה טוען שהתיבה מקורית ו"גדולה", אתה צריך להרגיש את הבאסים...

בהצלחה אחי. מי ייתן ותרעיד!

under construction..

פורסם

החיבורים של ה + ו ה - לא הפוכים,

הכל בדוק ...

הורדתי אפילו את התוכנה WINISD

בדקתי לפי הנתונים של הדאטאבייס של התוכנה לסאב שלי,

ואז הוא נותן לי גרפים של

SPL

PHASE

GAIN

כל מניי..