Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הפיורי שלי כ180RMS בגישור [סה"כ 180*2] מחובר ב2 גישורים ל2 סלילים של הלאנזר . כללי הפיורי מזיז בצורה מעולה ורצחנית את הסאב ממש מטורף ואני טוחן אותו בעוצמות אבל הוא בזמן האחרון מתחמם בטירוף ודי מדאיג אותי כיוון שהמגבר עובד על 2 גישורים [עומס גדול יותר] ועוד מרים סאב ולא אלמנט 5.25 סטנדרטי ]בנוסף על כך עדין זה לא זה ואני מעוניין במונו שסופית יפתח ויסחט מהסאב את מקסימום התמורה והביצועים שהוא יכול לתת.

לכן כניראה ולא תהיה ברירה אלה להביא כמו בנאדם מונו בלוק אשר יעודי לעבודה עם סאב DVC בעיקר ולנצל את מלא ההספק ב2 אוהם .

התקציב שלי כרגע הוא עד 850 שח למונו כזה. ברצוני לדעת מה מיד שניה אפשר להביא בסכום כזה? אבקש מבעלי הניסיון לומר לי מה אני יכול להעלות בחכה מיד שניה בסכום כזה?

כללי הדרישות הן :

1.לא פחות מ400RMS ב2 אוהם יציאה.

2.קרוס טוב ושמיש .

3.CLLAS D

וזהו בכללי.

אשמח לקבל ייעוץ, והכוונות לגבי מונו כזה אשר עונה לדרישותי במסגרת תקציבי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף אני אומר תחסוך טיפה וקנה מאגנט פאנטום...

יריץ לך גם את הסאב שלך ועוד סאב אם תרצה בצורה מעבר למעולה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני מכיר חנות שוארמה שבאים לשם הרבה רכבים עם מערכות .

אני אומר תקפוץ לשם ותזמין את אחד מהם לאיזו מנה (לא בעצם לאיזו לאפה בכל זאת אתה רוצה מונובלוק ) ומי יודע אולי תביא מונובלוק ב 27 שקל ובעודף תוכל לרכוש עוד איזה רכב קטן :wink:

עכשיו ברצינות .

אני מחזק את מיכאל תביא את הפנטום מונובלוק, הוא יענה לך על הציפיות והרבה מעבר לזה .

פורסם

אני קניתי את הפאנטום מונובלוק ב900 או 950 שקל משומש. אם תפש טוב אתה תמצא,אבל לפי דעתי גם אם יפול לך משהו ב950 יקח כי בשביל 100 שקל עדיף כבר שתהיה מרוצה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אם הפעם תשקיע בלפה פלוס שתייה אולי תימצא משהוא טוב:lol:

האמת אפשר לימצוא לנזר 1200D באיזור ה1000-900 מגבר מטורף..

פורסם

זהו שאת 2 האופציות שהזכרתם שמעתי והתרשמתי..

את ה1200D שמעתי אצל איתי[סאונד בראש] מזיז L5 וזה היה מטורף.

ואת הפאנטום שמעתי אצל אבי[NEO19] מזיז את ה2 קנוודים והוא הזיז אותם בלי בושה.

בכללי אתם אומרים שאילו האופציות העדיפות? או יש עוד אופציות ששווה לשקול מיד שניה בסכומים הנ"ל?

תודה מראש.

פורסם

אסף

יש מצב שאני מוכר את הפנטום שלי אם תרצה פרטים צור קשר בפרטי .

בלי קשר למכירה ,אתה מוזמן לבוא ולהיתרשם ממנו עם הסאב שלך, אצלי ואצלך ברכב .

פורסם

מירן-ראה ה"פ..

חברה הועלה לפני מגבר מונו של קדאנס לא זוכר את הדגם אבל דגם של לפני שנה בערך..כזה כתום כבד מלבני וארוך הוא מוצהר 50RMS ב4אוהם ו800RMS ב2 אוהם ולא זוכר כמה ב1 אוהם..אני אמור ללכת לראות אותו מחר [הבחור הוא בנאדם שאני מכיר וגר לידי ] מחיר נידרש 1000 כרגע אבל יש מצב למיכוח בריא.

מישהו מכיר?לפני שאני מחר הולך לראות כללי במה מדובר? אם מישהו שמע ומכיר אני אשמח לשמוע מה דעתו על המונו הנ"ל ועל חיבורו ללאנזר מוצהר 500RMS DVC

תודה מראש.

פורסם

בפעם האחרונה שראיתי דיון בנוגע לקאדנס בפורום דיי גדול בארה"ב הרבה העדיפו אותו על היפוניקס לדוגמא.

החברה נחשבת טובה (יותר ממאגנט לדוגמא).

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

שיבי, לי יש מאגנט, ומאגנט טובה יותר. (בדקתי במגזינים בגרמניה.)

אם היה לי קאדנס, אז היא היתה טובה יותר. (עכשיו המגזינים נעלמים כי הם לא אוביקטיביים)

אז אני לא מבין איך הגעת למסקנה מי טובה יותר, אם אין לך סקר שוק עבור כל המוצרים של כל אחת ואחת מהן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

צודק...

אין לי ממש וויכוח.

אני יודע שבפורומים בארה"ב קאדנס נחשבת טובה במגברים ומאגנט, מה זה מאגנט?

אופל קורסה 2003

פורסם

תשמע שיבי, זה מובן שהתגובה הקודמת שלי היתה צינית.

אבל התגובה שלך אני כבר לא בטוח ..

אם אין לך משהו מבוסס להגיד .........

מדברים על השוואה בין 2 מגברים ספציפיים, אם אין לך משהו להגיד אודות כל מוצר, אז אני לא מצליח להבין איך ההשערות שלך יכולות לעזור לפותח התרד.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גם אני לא בדיוק הייתי רציני...

בכל מקרה אמרתי שעל קאדנס שמעתי רק טוב, על מאגנט לא שמעתי.

שיסיק מה שיסיק.

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...