Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,אחי רוצה שאני ישפר לו את המערכת ברכב שלו (טראנו) וקומפוננט לא מספיק לו למרות שהוא אוהב את מה שקיים היום (HED סרווין 6.5אינץ'),כרגע בנוסף אליהם מותקנים בדלתת האחוריות קנווד 7X10 280W הישנים והטובים,ההתלבטות שלי אם להחליף אותם או להשתמש בהם.

הבחירה היא בניהם,לאינפיניטי לJBL,השאלה אם שווה להשקיע בחדשים.

ההתקנה תהיה כזאת,שתי סאבים בתיבה קטנה מאחורה (עובדים עם הרכב אז אין מקום לשטויות כמו בהונדה שלי) ועל התיבה אני יבנה תיבות לרמקולים האחוריים,בגלל שבמצב של היום הם נחנקים ועובדים גרוע בדלתות האחוריות.

בנוסף אני רוצה להחליף לו את הHU מ7450 ל7700 החדש.

ההתלבטות הנוספת שלי היא בין הסאבים של רוקפורד,בין הP1 לP2,את הP1 יש לי ב450 ליחידה ואת הP2 יש לי ב650 ליחידה,חדשים כמובן,בחישוב הכולל יוצא הפרש של 400 שקלים שזה די הרבה,השאלה אם שווה את ההפרש.

הסאבים יהיו על הגברה של רוקפורד 301M שמתאים לשתי הדגמים מבחינת עוצמה והרמקולים על מגבר של סוני 75X4 מוצהר ב4 אוהם,אני מאמין משהו סביב ה50X4 אמיתיים.

מה דעתכם על התיכנון ואם יש מקום להצעות נוספות זה יהיה נחמד והכי חשוב זה לגבי הסאבים כי מחר אני נוסע להביא אותם.

לפי דעתי כל הסיפור אמור לצאת סביב ה1500-2000 ששווים את זה:

2 סאבים-900 או 1300

תיבה-100 שקל

לבד טרמינלים ברגים וכו'-100

החלפה של הHU 300-400

דרך אגב מצטער על ההקפצה אבל אם יש למישהו נפח מומלץ לתיבת פורט ואטומה יתקבל בברכה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

קניתי עכשיו את 2 הסאבים (P1) אני יום רביעי יתחיל לעבוד על המערכת כשלא יהיה לי בסיס,נעלה גם תמונות של משענת יד שהכנתי לרכב יצא משהו יפיפיה.

בסוף הסאבים יהיו בתיבה בנפח 80 ליטר (פנימי ברוטו-לא כולל הסאבים) אטומה שזה מה שמומלץ להם.

אני כניראה יתחיל לעבוד ממש על האוטו,להתקין מגברים,חיווט וכו' כשאני יחליף את הרדיו דיסק,זה מה שתוקע אותי בינתיים כי אין לי כוח לעבוד פעמיים על האוטו.

זהו להיום כשיהיו חדשות ותמונות נעדכן.

פורסם

עדכון לגבי ההתקדמות,מכרתי את הרדיו יסק הישן וקניתי 770 פרמייר,התיבות של הרמקולים והסאבים בבנייה עכשיו אצל הנגר,אני יעלה תמונות כנראה בסיום כי אני תיכף מתחיל לעבוד על הרכב ולא יהיה לי זמן פנוי עוד 4 שעות מחשיך.

בסופו של דבר זה השדרוג.

770 פרמייר במקום 7450-הוספתי 400 שקל סה"כ. (עלה לי 1200)

שתי הסאבים-900

התיבות של הרמקולים+התיבה של הסאבים-200 שקל לנגר,45 שקל לבד 1.5X2 מטר,20 שקל טרמינלים ו10 שקל ברגים סה"כ 275 שקל.

סט חיווט כולל RCA ועובי כבל פלוס 10גייג' (מספיק למונו של 300RMS)-עלה 50 שקל.

סופיות לחוטים,פיוזים וכו'-5 שקל.

כבל RCA-חינם.

סה"כ כל השדרוג עלה לי 1630 שקל שלפי דעתי יצא המון תמורה יחסית לכסף,נעדכן בסיום לגבי השמיעה וכו',יום טוב.

פורסם

אוקיי ההתקנה הסתיימה סוף סוף עבדתי על הרכב עד לפני חצי שעה,ההתקנה יצאה יפיפיה במיוחד המגברים ולתאר את השמיעה במילה אחת-ק-ט-ל-נ-י-ת מקווה להשמיע במפגש הבא,הסאבים מאוד מדוייקים ועצמתיים ובגלל שהעלתי את הרמקולים לתיבות למעלה סוף סוף הם נותנים את האפקט שלהם,בקיצור,אני מרוצה,אבל יש דבר אחד שקצת הרס לי,שומעים יותר טוב מהרכב שלי עצמי:wink:

תמונות יהיו מחר אני מצטער פשוט אין לי בטריות למלצמה.מבטיח.

• תוכן חדש...