Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום ויש לי שאלה אליכם בקשר למערכת ברכב פיאט פונטו שנת 2004(אם זה משנה)

יש לי עכשיו רמקולים מקוריים ברכב זאת אומרת רמקולים באמת דיי טובים מקדימה ורמקולים חרא מאחורה קצנים בקושי שלוש סנטימטר רוחב בקיצור חרא של איכות הקדמיים נראה לי דיי טובים אפשר להשאר איתם

אני מעוניין לרכוש רמקולים אחוריים סאב בופר ומגבר עכשיו השאלה שלי איזה חברות אתם ממליצים ?

אני צריך מגבר אחד לסאב ומגבר אחד לאחוריים?

אם אפשר קצת הסבר כללי על ההגברה שצריך ברכב

חשוב לציין כי יש לי גישה לדיוטי פרי אם אתם ממליצים על מוצרים משם אני גר באזור הצפון(חיפה)

לי כרגע יש רדיו דיסק של פיוניר דגם DEH1650 Pioneer

תודה מראש לעוזרים!!!!

פורסם

לא שאני כל כך מבין אבל אני ינסה לעזור לך ..

אתה צריך מגבר אחד 4 יציאות אם אתה רוצה רק סאב ורמקולים אחוריים ...

אחרי זה שתקנה אם תקנה עוד דבריםםם תוסיף לך מגבר או משהו ..

ואם יש לך גישה לדיו טי שמעתי המגבר של jbl הוא טוב...

ב200$

ובקשררר לסאב .. לא יודע..

פורסם

עם אתה רוצה להגביר אחוריים(שלדעתי שטות) וסאב אתה יכול לקנות או שתי מגברים של 2 ערוצים או אחד של 4 עם תיתן תקציב יהיה קל גם לתת לך חברות וגם לתת לך דגמים ספציפיים

אתה בטח שואל למה לא אחוריים כי אתה יושב מקדימה אתה אמור לשמוע את הצליל קרוב אלייך והרמקולים מאחורה אמוריים להיות רק מן סראונד תחשוב כמו קולנוע ביתי (בגדול) זה נקרא במה קידמית

יש כאלה שלא אוהבים את זה וזה זכותם אז תשמע באוטו עם במה קידמית ולהפך וכך יהיה לך גם יותר כיוון

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

בכללי עדיף יותר להעביר את הרמקולים הקדמיים שיש לך עכשיו לאחור (אם המידה מתאימה) לקנות לקדימה קומפוננט טוב, סאב ומגבר 4 ערוצים שיגביר קומפוננט וסאב. את הרמקולים האחוריים תחבר לרדיודיסק. בקשר למגבר וסאב, הכל תלוי בתקציב שלך, כמה אתה מוכן להשקיע.

נ.ב

תקרא FAQ ותעשה חיפוש בפורום.

פורסם

אהבתי את הרעיון של העברת הרמקולים הקדמיים לאחורה

השאלה שלי אם אני קונה מגבר 4 ערוצים מהדיוטי פרי של jbl ומחבר את שני הערוצים לסאב

ושניים לאחוריים(שבעבר היו קדמיים) הם לא יהרסו מהעוצמה שהוא יגביר אותם לפי דעתי הם ישרפו

אין לי שמץ של מושג איזו חברה הם אבל לפי דעתי כשאני יגביר אותם עם מגבר הם יקרטעו לפי דעתי

לא בטוח אבל יש סיכוי גבוהה שכן לפי דעתי הם של פיוניר או איזו שהיא חברה טובה כי יש להם סאונד מעולה!!!

אני חושב שאני מוכן להשקיע איזה עד 2500 שקל למגבר מהדיוטי סאב ורמקולים קדמיים אבל אם מדובר בהוספה של עוד כמה מאות שקלים אז עדיף.

אני נהג חדש עדיין עם מלווה ואני בנתיים רק מתכנן חשוב לציין שזו לא מערכת באוטו שהוא רק שלי

אני לוקח את המשפחה בשבת ורק פעמיים שלוש בשבוע אני יוצא עם חברים ולצערי עם מלווה שוב :(

מקווה שעכשיו הנושא טיפה יותר ברור אשמח לענות לעוד דברים לא מובנים

תודה רבה על העזרה יוסי

פורסם

לא הבנת,

כשאמרתי להעביר את הרמקולים שיש לך עכשיו מקדימה לאחור, אמרתי לך לחבר אותם לרדיודיסק, כלומר איך שהם מחוברים עכשיו. לקדימה אתה מתקין קומפוננט טוב וחזק שיוגבר על ידי המגבר. הרמקולים שבאו עם האוטו בדרך כלל לא מיועדים להגברה.

פורסם

סליחה על חוסר ההבנה מקודם קצת התבלבלתי אוקי זאת אומרת מה שאתה אומר זה שאת הרמקולים הקדמיים המקוריים אני יעביר לאחור ולא יחבר אותם למגבר ואז אני יקנה רמקולים טובים לקדימה ויחבר אותם למגבר ואז הסאב למגבר אני הבנתי נכון?

עכשיו כל מה שנשאר לי לשאול הוא איזה חברות לקנות-רמקולים טובים לקדימה מגבר אמרנו אני קונה מהדיוטיפרי של jbl ואיזה סאב לקנות

האם תהיה בעיה לחבר 2 ערוצים(כל ערוץ לרמקול) ולסאב גם שני ערוצים זאת אומרת יש אפשרות לחסר לסאב שני ערוצים ממגבר?(חוסר ידע לחלוטין)

עוד אלה לי אליך איפה בדרך כלל מתקינים מגבר במקרה כמו שלי חיבור שני רמקולים קדמיים וסאב בבגז

קדימה ליד הנהג או בבגאז.

הבנתי שיש גם עניין עם תיבה פתוחה או סגורה לסאב שאין לי מושג מה זה אומר

בקיצור אני צריך דגמים שאתה ממליץ לרמקולים קדמיים ולסאב שיוגברו ע"י המגבר מהדיוטי jbl

תודה מראש יוסי

פורסם

יש אפשרות לחבר 2 ערוצים לסאב , זה נקרא גישור .

כך גם ההספק יעלה בהתאם .

לגבי הרמקולים הקדמיים (קומפוננט) , תן תקציב לרמקולים וניעץ לך ...

כעיקרון לי יש פונטו ספייס ולא כל רמקול 6.5 אינץ נכנס בדלתות מקדימה כי אין הרבה מקום .

מה שאני יודע זה שהסידרות היותר גבוהות של מורל (בעלי מגנט קטן יחסית) כן נכנסות , וגם לייטנינג אוודיו הצהובים , וגם ה JBL .

מגבר מתקינים מאחור בתא המטען , קודחים אותו לצד האחורי של המושבים האחוריים .

בקשר לתיבות , תלוי בנתוני יצרן של הסאב , בגדול תיבה פתוחה (עם פורט , חור) תיתן יותר עוצמה .

תיבה בלי חור, תיתן יותר איכות ופחות עוצמה ...

שוב זה תלוי בנתוני יצרן על גבי הסאב.

פורסם

אני חושב שאני מוכן להשקיע איזה עד 2500 שקל למגבר מהדיוטי סאב ורמקולים קדמיים אבל אם מדובר בהוספה של עוד כמה מאות שקלים אז עדיף.

אשמח גם לדעת איזה רמקולים אני צריך לקדימה איזה גודל

שוב-יש לי פיאט פונטו שנת 2004 פונטו עם טיפטרוניק דגם דיינמיק 80 כ"ס לא ה-60

פורסם

אי אפשר גם וגם?!

אני רוצה יותר איכות מאשר עוצמה אבל שהמערכת תהיה בעוצמה!!!

חשבית על סאב 305c\וTSW125C מגבר מהדיוטי 75.4jbl רמקולים אחוריים morel PULSE 6x9

מה אתם אומרים

אהה עוד משהו קיבלתי המלצות על כך שלא כדאי להעביר את הרמקולים הקדמיים המקוריים לאחורה

אלה לקנות רמקולים טובים לאחור(וכך כאשר אני נוסע עם ההורים אני יכול לנתק את המגבר שינתק את הרמקולים האחוריים איפה שהמשפחה יושבת ואת המגבר אני צודק?)

ואז רק הרמקולים הקדמיים שלא מחוברים למגבר ובעלי איכות מצויינת יעבדו

האם זה נכון שכאשר מגבר מכובה והוא מחובר לרמקולים מאחור ולסאב הם לא יעבדו ברגע שהמגבר מנותק?

אשמח לקבל המלצות לרמקולים אחוריים אחרים של פיוניר אם אתם ממליצים

ועוד שאלה כמה בערך תעלה לי ההתקנה לכל הדברים שציינתי בערך

תודה מראש לעוזרים

יוסי

• תוכן חדש...