Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט האם לקנות מכשיר משולב dvd או רדיו דיסק איכותי ולשלב dvd בנפרד. שמעתי שמועות שבמכשירים משולבי dvd איכות הסאונד יותר גרועה, כי הלייזר של הdvd מפענח פחות טוב סאונד (במיוחד קבצי mp3). האם זה נכון?

פורסם

לא יצא לי לבדוק שום מכשיר משולב, אבל אני יכול לנחש שאין אמת בדבר ומי שנתן לך את הרושם הזה, סביר להניח שהוא שומע עם העיניים ולא עם האוזנים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מי שאמר לי את זה הוא מוכר בחנות, כנראה שהוא מעדיף למכור כמה שיותר מכשירים

לא יצא לי לבדוק שום מכשיר משולב, אבל אני יכול לנחש שאין אמת בדבר ומי שנתן לך את הרושם הזה, סביר להניח שהוא שומע עם העיניים ולא עם האוזנים.
פורסם

גם אם הוא לא היה מוכר בחנות, רוב האנשים מושפעים מהעיניים בגלל פסיכולוגיה שמופעלת על המוח.

סביר להניח שכל בן אדם שתשמיע לו מערכת שנראת טוב יותר - גם יטען שהיא נשמעת טוב יותר..

אנחנו בסך הכל אנושיים ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

סביר להניח שכל בן אדם שתשמיע לו מערכת שנראת טוב יותר - גם יטען שהיא נשמעת טוב יותר..

אנחנו בסך הכל אנושיים ..

זה גם מכליל אותך?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני יגיד דבר אחד, לפי המכשיר שלי אני (JVC) אני לא חושב שיש הבדיל בשמיעה אם הוא היה קורא DVD או לא ..

בעיקר מכשירי DVD משולבים לא עשירים בפיצ'רים שלהם (כגון במכשיר שלי יש רק 3 מצבי חיתוך ) אולי למישהוא זה מספיק אבל קודם היה לי את האלפיין 9835 שאחריו כשה להתרגל למכשיר שיותר נמוך באפשרויות .

על איזה מכשיר אתה מדבר ספציפית ?

מש"ק זרזור

פורסם
זה גם מכליל אותך?

האומנם אני תימני, אבל כמובן שזה כולל אותי .. פסיכולוגיה בגרוש מופעלת על כולם.

יש כאלה שיותר, יש כאלה פחות .. זה כבר עיניין של הבנה מאחורי הקלעים .. "מה" גורם לנו לשמוע טוב יותר או פחות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני מדבר על דגם של אלפיין שעדין לא הגיע לארץ (אמור להגיע אוטוטו לארץ). הוא מכשיר משולב - קורא dvd ויש לו את התכונות של ה 9855. המוכר ניסה לשכנע אותי לא לקנות אותו, והציע שאקנה pioneer 9650 (דגם שלא קורא dvd ). לפי התשובות באתר, נראה לי שאלך על הדגם של האלפיין.

אני יגיד דבר אחד, לפי המכשיר שלי אני (JVC) אני לא חושב שיש הבדיל בשמיעה אם הוא היה קורא DVD או לא ..

בעיקר מכשירי DVD משולבים לא עשירים בפיצ'רים שלהם (כגון במכשיר שלי יש רק 3 מצבי חיתוך ) אולי למישהוא זה מספיק אבל קודם היה לי את האלפיין 9835 שאחריו כשה להתרגל למכשיר שיותר נמוך באפשרויות .

על איזה מכשיר אתה מדבר ספציפית ?

פורסם

אם מדובר ב9965 אז בכלל לא צריך לחשוב פעמיים - רק חוסר אחד שהוא בא בלי מסך של DVD (אפילו קטן)

אני מכיר את המכשיר הזה - בקרוב אני רוצה לשדר את שלי בכזה .

מש"ק זרזור

פורסם

זה נראה באמת מכשיר סוף הדרך, צבעוני ותצוגה נראית טוב ( שזה חדש לאלפיין ).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

Guest תמיר .א.
פורסם
אני מתלבט האם לקנות מכשיר משולב dvd או רדיו דיסק איכותי ולשלב dvd בנפרד. שמעתי שמועות שבמכשירים משולבי dvd איכות הסאונד יותר גרועה, כי הלייזר של הdvd מפענח פחות טוב סאונד (במיוחד קבצי mp3). האם זה נכון?

אולי, זה יכול להיות מאיזה חברה המכשיר.

תמיר

• תוכן חדש...