Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , יש לי מגש אחורי פנוי לאונו ו"מגן שמש":

למגש יש הכנה לשני רמקולים של 6*9, אני צריך רעיונות מה לעשות עם המגש הזה, חשבתי לשים סאב קטן של 8 אינץ באמצע ולכסות הכל בבד אקוסטי (ויש וילון אחורי)

כולל תמונה להמחשה.

כל רעיון ייתקבל בברכה

לגבי מגן שמש, שכחתי את השים האמיתי שלו אבל תבינו בתמונה הכל :)

חשבתי אולי לשים מראה (לא בשבילי :wink: ) עם 2 מנורות בצד .

PCDV0042.JPG

PCDV0045.JPG

PCDV0048.JPG

sub .jpg

Suzuki Jimny

פורסם

הסאב שאתה מתכוון לשים, הוא מסוג FREEAIR ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עידו מה התקנת 8 אינץ פרי אייר על המגש? הוא של פירמיד לא? מאיפה הבאת אותו?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עכשיו נזכרתי, הסאב הוא ללא free air :? ולכן נראה לי שהאפשרות של הסאב על המגש תרד, אלא את כן אני ייבנה לסאב תיבה קטנה מתחת למגש מהודקת למגש,

אסף , הסאב הוא 8 אינץ (לא חזק) 120 וואט ואני מתכוון להגביר אותו מה hu, משום מה , הרעיון של הסאב פתאום לא מסתדר לי

Suzuki Jimny

פורסם

איך בדיוק אתה מתכוון להגביר את הסאב ללא הגברה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן אני מכיר את המגבר גוייאבות שלך הוא יכול בגישור להגביר בצורה נחמדה ובסיסית לחלוטין את הסאב אך זה יספיק לך. תביא למפגש ניראה אותו..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
כן אני מכיר את המגבר גוייאבות שלך הוא יכול בגישור להגביר בצורה נחמדה ובסיסית לחלוטין את הסאב אך זה יספיק לך. תביא למפגש ניראה אותו..
אותו סאב (הנ"ל) אין לי, אני לא יודע אם שווה לי להביא אותו ולבנות לו תיבה על המגש

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...