Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי מגבר מאגנט מסדרת the rock 1000 עכשיו ככה... מאז שקניתי (לפני חודשים) לפעמים תוך כידי מוזיקה המגבר היה נכבה לי ל 20 שניות ואז חוזר לפעול בלי בעיה...

לפני יומים זה קרה שוב ומאז הוא לא נדלק (נ.ב הוא היה נכבה ולא נכנס לפרוטקט וגם בווליום נמוך מאוד ) הלכתי היום לSG היבואנים של מאגנט ברחוב פינסקר 45 בתל אביב והכנסתי את המגבר לתיקון...עכשיו הלכתי לחבר בחנות מערכות והוא אמר לי שיכול להיות שזה בגלל קצר שחיברתי לא טוב (אבל זו לא ההבעייה) ואמר שאולי הוא היה נכבה כי הרמקולים שעובדים עליו קצת ישנים ויכול להיות שהרמקול היה מוריד את המגבר ל 1 אום ואולי פחות (רמקול קנווד 280 דגם ישן..3-4 שנים בערך) האם זה יכול להיות?

המגבר יש עליו שני פיוזים של 40 או 50 והם היו בסדר.... גם הפיוז של ה + מהמצבר היה תקין

הבעיה היחידה שהייתה לי זה שכאשר נוסעים עם מזגן בלבד אז יש רעשים בטוויטרים ברמקול אבל בלי מזגן אין שום בעיה.... האם זה יכול היה לגרום לבעיה במגבר ?? (נ.ב אני רק מידי פעם נוסע עם מזגן)

כול החיבורים נבדקו ונמצאו בסדר כולל ה + - ברמקולים ובחיבורים..

עכשיו כמה שאלות נוספות..:

1. האם המגבר לאחר תיקון יהיה אותו דבר מבחינת סאונד והספקים? האם מישהו יודע משהו על השירות והתיקונים בחברה שם? חלפים מקוריים וכו??

2. האם זו בעייה נפוצה במגברים האלו?? (המגבר היה נהיה רותח בעבודה אבל הבנתי שככה הוא אמור להיות למרות הרתיחה הוא היה עובד נהדר וללא שום בעיה)

3. האם הבעיה במזגן יכלה לגרום לבעיה??

4. היתעקשתי שיתקנו לי אותו היום כי הייתי עצבני כי זה מגבר חדש ונחשב למגבר שלא אמור לקרות לו דבר כזה יחסית למגברים בסדר גודל שלו..אז אחרי מריבה התכנאי הסכים לפתוח אותו ולראות את הבעיה...וחזר אחרי איזה חצי שעה + ואמר זו בעיה גדולה במגבר לא משהו שאפשר לתקן ב שעה שעתיים .. (כמובן אני כול בבאסה)

מה יכל ללכת במגבר עד כידי כך?? אני גם ככה לא נוסע בווליום גבוה איתו...

5. מה אתם ממליצים לי לבדוק ולעשות בשביל שזה לא יחזור על עצמו?

(נ.ב המגבר עובד 2 רמקולים קנווד 280 וסאב מאגנט 1200 )

תודה רבה לכול מי שהקדיש מזמנו לעזור לי

יום טוב :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

Guest תמיר .א.
פורסם

1. המגבר היה זהה בהספקים ובסאונד.

2. לא בעיה נפוצה.

3. אין קשר למזגן.

4. קשקשן ברמה, בשעתיים אפשר לתקן את רוב המגברים, בייחוד מגברים לרכב שלהם יש את הבעיות הכי פשוטות.

5. לבדוק שכול ההתנגדויות של האלמנטים נכונות לפי מה שמוצהר עליהן.

תמיר

פורסם

1.כן אין שום בעיה עם זה,לגבי התיקון הם היבואן הראשי של מגנט העולמית בארץ החלקים שם מקוריים לגמריי.

2.לא, האם זה קרה לך בחודשיים האחרונים , אם כן איך התקינו לך ? לחבר שלי זה קרה כי התקינו לא ממש ללא איורור את המגבר , שמנו שני מאוורירים של מחשב על צלעות הקרור ונפתרה הבעיה , אין מה לעשות אם זה לא תקלה, החום בארץ עם מגבר לא מאוורר = תקלה.

3.אם זה עושה רעש אז כן , כול להיות שמישהו עשה שם משהו שיוצר DC לתוך אחד הרמקולים או המגבר עצמו(צריך לבדוק אצל מתקין טוב) .

4.ספק, קבלים וכו.. אל תשכח שזו מעבדת תיקונים ראשית ולא חאפרים לכן כל תיקון לוקח זמן.

5.לקחת וולטמטר ולהתחיל לבדוק כאשר המזגן עובד עם אחד הרמקולים מקבל מתח , זה ע"י מגיעה בגוף הרכב עם הוולטמטר ובכל פעם במגע אחר של הרמקול(או אפילו בחוטים באזור המגבר.

בנוסף לאוורר כמה שיותר את המגבר בתא המטען , לא לשים עליו דברים , סאב, ולבדוק שהחוט מתח מספיק עבה + חוט מינוס.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

שלום :)

גם כאשר המגבר היה קר לחלוטין זה היה קורה...מתנתק לחצי דקה ואז חוזר לעצמו..

בחברה אמרו לי שלא להוסיף מאווררים כי המגבר הזה נועד להיות רותח וזה לא משפיע עליו החום ולא בגלל החום הוא נדפק...

איך בודקים את האלמנטים אם הם מוציאים את ההיתנגדות שרשומה עליהם?

תודה :)

פורסם

אם זכור לי טוב, הייתה לי בעיה פעם עם קנוודים שמפילים מגבר. תבדוק את ההתנגדות של הרמקולים.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

Guest תמיר .א.
פורסם

4.ספק, קבלים וכו.. אל תשכח שזו מעבדת תיקונים ראשית ולא חאפרים לכן כל תיקון לוקח זמן.

.

אני לא יודע מה זה חאפרים, תסביר לי אתה.

תמיר

פורסם

mazda f2

האם אתה או מישהו יכולים להגיד לי איך אני בודק היתנגדות של הרמקול??

וגם ככה הרמקול אצלי הוא על hi-pas והממברנה שלו זזה אולי 5 מ'מ (לא ס'מ) בלחץ... הוא נמצא שם בשביל הטוויטרים רק...ובמגבר הם מכוונים על 0 באס ורק הטוויטר פתוח... אז הם משמשים לי רק כטוויטר ומיד...

אז אני אשמח מאוד אם מישהו יגיד לי איך בודקים בדיוק..

ומה עוד אפשר לבדוק..

תודה רבה :)

פורסם
אם זכור לי טוב, הייתה לי בעיה פעם עם קנוודים שמפילים מגבר. תבדוק את ההתנגדות של הרמקולים.
שמעתי על זה גם,תנסה לבדוק עם רמקול אחר.

נ.ב.

אין בעיה עם תיקון של יבואן , הם משתמשים בחלקים מקוריים.

ZZR

פורסם

השאלה שלי היא האם אני בודק עם הרב מודד כאשר הרמקולים מחוברים למגבר ועובדים? בווליום??

כיצד אני מודד??

וברב מודד אני מכוון אותו לסמל של ההום?

תודה :)

פורסם

אתה מודד התנגדות כאשר הרמקולים לא מחוברים לשום מקור הזנה .

מחט אדומה ל+ ומחט שחורה ל+ בחיבורי ההזנה ברמקול.

הינה תמונה ולאיפה אתה צריך לכוון ברב מודד כדי למדוד עכבה [שים לב שהבננה של המחט האדומה תהיה בחיבור הימני ביותר]

P7131385.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא אוהב את כל הנושא של תיקונים...

יש אחריות? מחליפים...

אבל במדינה הזו תמיד יקשו עלינו את החיים.

תראה, אם המגבר לא תקין - אני לא יודע אם יהיה קל או בכלל להביא אותו למצב תקין.

"קשקשן ברמה, בשעתיים אפשר לתקן את רוב המגברים, בייחוד מגברים לרכב שלהם יש את הבעיות הכי פשוטות."

תמיר - אם זה היה כ"כ פשוט, למה לקח לך כ"כ הרבה זמן לנסות לסדר את ה JBL BP600.1 שנתתי

לאדי?

ואחרי כ"כ הרבה זמן - המגבר עדיין משקולת.

אז כנראה שהוא לא קשקשן, ואם ה JBL לא נכנס בקטגוריה של רוב המגברים הניתנים לסידור, אז

בהחלט גם יכול להיות שהמאגנט באותה הקטגוריה - לא?

ועם קשר, הטכנאי אף פעם לא יגיד לך לחכות בצד עד שהוא יסדר הבעיה, מן הסתם זה לוקח זמן,

ויש גם זמן בדיקה, ולא נשכח שיש לו סדר עדיפויות ואתה כנראה לא בראש הסדר.

שיהיה בהצלחה

גל

פורסם

תודה חברה אני אבדוק את הרמקולים אבל אני לא יודע אם יש לי ברב מודד את הסימן הזה.. (זה הסימן שמצפצף שיש קצר? )

מחר אני אתקשר אליהם וידבר איתם בקשר למגבר אני אדבר עם אחד המנהלים שם כי אותי האמת לא מעניין שיש להם הרבה תיקונים וסדר עבודה.... אני קניתי את המגבר לפני פחות מחודשיים...התקנתי שבוע ומשהו לאחר הקניה וחצי מהזמן הוא עבד בלי סאב אפילו ואפילו עם הסאב אני לא שומע בעוצמות כאלו גבוהות...והמגבר בקושי היה פתוח בכלל בערוצים...אני לא מצפה ממגבר חדש כזה שיתקלקל לי ככה פתאום..למרות שזה לא מגבר של 5000 שקל זה נחשב למגבר טוב ולא איזה סתם משהו זבל של 400 שקל והוא הכי חזק בסדרה שלו אז לא מספיק שהו חדש וגם היתקלקל אני גם צריך לחכות לסדר העדיפויות שלהם....מיצידי שיקחו אותו ויחזירו את הכסף...כי מגבר בן חודש וקצת שבקושי עבד והותקן כמו שצריך לא אמור להיתקלקל בצורה כזאת כי אחרי הבדיקה שלו הטכנאי אמר לי שזה לא סתם חלק אלה יש בעיה רצינית וזה ייקח זמן לתקן אותה... אני לא מבין למה ה 2 פיוזים של 40 או 50 (לא זוכר) נשרפו אם היה איזה קצר נניח והיה....או הפיוז הראשי מהמצבר...

זה לא בסדר...לא מגיע לי מגבר מתוקן...המגבר קניתי אותו חדש והוא היתקלקל...

אני מחר אבדוק איתם מה קורה ואילו חלפים הלכו במגבר ויודיע לכם...

תודה על העזרה

יום טוב :)

פורסם

הסימן ליד המדידה [עד 200 אוהם] זה ציפצוף מתי שאין קצר מתי שאין נתק.

לא קריטי עבורך.אם ברב מודד שלך אין את זה . כי במצב שתעמוד על הערך המדידה הנכון ברב מודד ותמדוד עכבה ובצג יהיה רשום 0 זה סימן שיש נתק .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

גבר גם לי היה מקרה דומה עם SG ,המגבר שלי היה נכבה כל 5 דקות שלחתי אליהם הם תיקנו וזה חזר על עצמו שוב ושוב..

עד שהמנהל (אשר )הבטיח לי מגבר חדש.. אז חיכיתי חודש ובסוף הביאו לי מגבר חדש בכאילו כי מסתבר שזה היה המגבר שלי היו לי סימנים עליו

בקיצור אל תוותר תבדוק את הנתונים שלו וכל בעיה תלך אליהם!

אני לא נוסע מהר,אני טס נמוך

• תוכן חדש...