Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest תמיר .א.
פורסם
אני לא אוהב את כל הנושא של תיקונים...

יש אחריות? מחליפים...

אבל במדינה הזו תמיד יקשו עלינו את החיים.

תראה, אם המגבר לא תקין - אני לא יודע אם יהיה קל או בכלל להביא אותו למצב תקין.

"קשקשן ברמה, בשעתיים אפשר לתקן את רוב המגברים, בייחוד מגברים לרכב שלהם יש את הבעיות הכי פשוטות."

תמיר - אם זה היה כ"כ פשוט, למה לקח לך כ"כ הרבה זמן לנסות לסדר את ה JBL BP600.1 שנתתי

לאדי?

ואחרי כ"כ הרבה זמן - המגבר עדיין משקולת.

אז כנראה שהוא לא קשקשן, ואם ה JBL לא נכנס בקטגוריה של רוב המגברים הניתנים לסידור, אז

בהחלט גם יכול להיות שהמאגנט באותה הקטגוריה - לא?

ועם קשר, הטכנאי אף פעם לא יגיד לך לחכות בצד עד שהוא יסדר הבעיה, מן הסתם זה לוקח זמן,

ויש גם זמן בדיקה, ולא נשכח שיש לו סדר עדיפויות ואתה כנראה לא בראש הסדר.

שיהיה בהצלחה

גל

גל בכול מה שקשור במגברים בנושא התכני אין לך מושג אז פשוט אל תתערב.

דבר שני, אתה יודע מה הבדל בין מכלול הגברה של CLASS AB למגבר CLASS D ?

אם הייתה יודע לא הייתה פותח את הפה.

והJBL הזה זה המגבר CLASS D הראשון שהייתי צריך לסדר, כול המגברים שעבדתי איתם

זה מכלול של מגבר CLASS AB, ורוב במכלולים בנויים באותה צורה, תסכיל.

ומה בכלל אני מתוכח איתך, מה שקורה בתוך המגבר זה בשבילך סינית אז אין לך זכות דיבור. סגור.

תמיר

פורסם

מחר אולי אני יהיה בתל אביב אז אני יעבור שם...אם לא מקסימום אני אתקשר..

ואם הבעיה תחזור על עצמה אני כבר לא אתן להם לתקן לי אותו שוב..יש גבול לכול דבר ואם הם היבואנים אז שיקחו על עצמם את הבעיה הזאת ושיתנו לי מגבר חדשכי זה מה שמגיע לי, אני מקווה שהטכנאים שם הם ברמה ומשתמשים בחלקים מקצועיים ומלחימים כמו שצריך...בשבילי לנסוע לשם כול פעם זה איזה 70 שקל דלק אז מאוד לא יהיה להם כידי שאני יצתרך לחזור אליהם כי אני לא יוותר להם...זה או שהוא מביא חדש/מחזיר כסף או שבלאגן עד שמשטרה תצתרך להוציא אותי מהחנות שלהם אני כול כך עצבני עליהם..במיוחד על הטכנאי שאמר שזה בלאגן לתקן את זה..וממה ששאלתי גם כמה חברה ומקומות זה באמת לא לוקח הרבה זמן לתקן את זה...ועוד הם אמרו לי שבאתי מקסימום שבועיים עד שיתוקן....אחרי קצת בלאגן זה הפך למחר מחרותים מקסימום יום ראשון..

מקווה שיהיה בסדר כי דברים כאלו מעצבנים אותי עד טירוף

מחר אני אדבר איתם ויעדכן מה נסגר עם המגבר

תודה לכולם :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

אלפרד אין פה מקום למישחקים

אני לא מיתווכח עם המומחים פה כי יל אין הרבה ידע בעניין אבל אני בטוח ש אחרי שקרה נזק למגבר והוא תוקן הוא לא יחזור להיות כמו שהוא היה כמו כל דבר אחר שמקתנים.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

כמה שטויות!

אם מגבר מתוקן עם רכיב מקורי- הוא חוזר בדיוק לערכים המקוריים שלו(בהנחה שהטכנאי

בודק מתחים ביציאה מספק המתח, ובכניסה לטרנזיסטורי ההגברה.

הבעיות מתחילות כשהרכיבים לא נכונים ואז יש הבדלי מתחים והתנגדויות,

לי היה מגבר של פיוניר שהוכנס לתיקון וחזר עם רעשים כי הטכנאי החליט לקחת מינוס

לאיזה ממסר ,מתוך מינוס של RCA , ברגע שמתחילות קומבינות -מתחילות הצרות.

ולענייננו:

המגבר מתוקן בחברה- תנו להם קרדיט.

לחברה יש חלפים מקוריים - לא סביר שיהיו בעיות.

לחברה יש סכימות מתחים במגבר- תיקון מהיר ואיכותי.

וחוץ מזה תפסיקו להתעצבן שלא מחליפים לחדש, יש אחריות, האחריות טובה(אף אחד לא

התנער )

עובדה שזו חברה מסודרת ולא איזה יבואן שיושב באיזה מושב שלא מופיע בgps או במיו.

תירגעו-כולה מגבר.

ZZR

פורסם

שלום רב לכם :)

היום בבוקר היתקשרתי עצבני לשם...ענתה מישהי מהמזכירות אמרה לי שהוא לא מוכן ושזה לוקח בדרך כלל שבוע... הייתי עצבני ביקשתי את המנהל... (אחרי כמה צעקות טובות)

קיבלתי אותו דיברתי איתו הסברתי לו את המצב טוב טוב ולאחר שכמעט כבר יצאתי מהבית אליהם עצבני עם אגרופן חחחחח... (סתם) הוא נגנב ואמר לי אחי תרגע עד 2 המגבר שלך מוכן... סבבה..הגעתי ב 3 לקחתי את המגבר באתי הלבית התקנתי אותו וכיוונתי כמו שאני תמיד מכוון אותו....משום מה בווליום 24 במערכת הוא מפציץ פחות מאשר היה פעם...אני אעבור מחר על הכיוונים שוב...

כאשר אספתי את המגבר ביקשתי לדבר עם הטכנאי מה הייתה הבעיה....ומה הוא אומר לי הלך לך הספק כוח....

ואני שואל אותה למה נראה לך שהוא הלך..

והוא עונה לי: הוא הלך מבלאי טבעי....היה בו פגם (שיהיה)

השאלה שלי היא מהוא ספק הכוח? זה השנאי?

ולמה לא נשרפו הפיוזים שאמורים להגן על המגבר??

והאם יכול להיות שבגלל הספק הווליום יותר נמוך?? (או שזה פסיכולוגי אצלי אבל מורגשת ירידה קטנה של כ10 אחוז)

תודה רבה לכם חברים :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

אפלרד היקר , כמו בכל מכשיר חשבמלי בכדור עליו אנחנו חיים קורה שהולך רכיב חשמלי.

זה שהחליפו לך באחד מקורי זה בסדר ולא משנה כלום, במיוחד שזו מעבדה רשמית.

זה שזה לא "מפציץ" כמו פעם זה לא הגיוני .

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

• תוכן חדש...