Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL GTO 75.4

Jeka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לפרט את כל המתגים/ מצבים במגבר הנ"ל? ואיך לחתוך אותו נכון לסאב ורומקולים!

אני עומד להתקין אותו היום או מחר ורוצה לכוון כמו שצריך .תודה!

פורסם

את הסאב תשים על LP ותחתוך בין 80-100 לפי שיקולך איך נראה לך הצליל מתאים והרמקולים על HP ותחתוך כמה שיותר גובה לפי האוזן שלך

[left][b]חסוי[/b][/left]

פורסם

לחתוך איפה?

יש פה כמה מתגים:

BASS BOOST: 0 DB-12DB

FREQ:32HZ-320HZ

INPUT LEVEL: 6V-250 mV

איך שהבנתי INPUT זהו ה GAIN

עוד דבר-על אותו ערוץ שאני מגביר את הסאב אני מעביר את ה INPUT MODE על MONO נכון?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לשאלה הנ"ל, ולמה הרמקולים על HP? במידה והרמקולם אחוריים אז הם יכולים להפיק גם באס.. אז ךמה לא לשים על האמצע? בין HP ו LP ?

תודה למגיבים

(סליחה על ההקפצה)

פורסם

זה שאתה שם על HP זה לא אומר שאתה מוותר על הבאסים ברמקולים,פשוט את חותך מהם תדרים שהם לא אמורים לנגן,וע"י כך לשמוע טוב יותר,להאריך את חיהם וכו'.

למשל,אם תפעיל את הHP ותתן לרמקול לנגן מ50HZ ומעלה הוא ינגן באס נמוך,זה לא אומר שאתה מנטרל ממנו את הבאס.

לעומת זאת בסאב,כשאתה מפעיל את הLP זה אומר שאתה תוחם את התדרים מתדר מסויים ומטה,כלומר,אם תחתוך את הסאב מ80 אז הוא ינגן מ80HZ ומטה.

אם תפעיל את הרמקולים בין הLP לHP,כלומר FULL RANGE אז הם ינגנו את כל התדרים ללא חיתוכים.

כשיש סאב עדיף לחתוך את הרמקולים מתדר מסויים ומעלה ואת הסאב מאותו תדר ומטה,למשל,הרמקולים מ80 ומעלה והסאב מ80 ומטה,זה בכתב,בתכלס אתה יכול לעשות מה שנשמע לך הכי טוב,יותר נכון זה הכי מומלץ.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...