Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , נתקלתי פה בהרבה המלצות לגביי המכשירים של פיונייר שמתוך ההמלצה מתברר שהסדרות הכי נמוכות של אלפיין "לא רואות ממטר" את המערכות של פיונייר שאי אפשר להשוות אותם לסדרות הנמוכות של אלפיין, לכן נתחיל להשוות מסדרה 7 ומעלה .

לי אישית היתה מערכת של פיונייר PIONEER DEHP-750MP עד לא מזמן שהוחלפה ב-ALPINE CDA-9851 שהוא נחשב מכשיר פשוט בסידרה הגבוהה והחדשה שלהם, ובאמת יש הבדל באיכות , מקודם לא התלהבתי ממנו בכלל , הצורה המרשימה של פיונייר והאנימציות התלת מימדיות היו עושים את המכשיר סימפטי וחדשני לעומת ה-אלפיין החדש שהעיצוב שלו מאוד קלאסי ולא לטעם כולנו.

קיימים גדם דגמים של סדרת 984x של אלפיין [לא חשמליים] שגם נותנים תמורה מאוד טובה למחיר ולמוצר וגם יכולים להתחרות בקלות בסדרות 7 ומתחת.

שורה תחתונה - אני לא רוצה לשכנע את כולם ישר לרוץ להחליף את המכשירים שלהם במכשירי אלפיין - אבל מי שלא מאמין שיש הבדל וחושב שפיונייר זה אלוהים - הוא טועה בגדול !

Guest תמיר .א.
פורסם

התחלת ברגל שמאל את החברות בפורום :-) עוד מעט תבין.

תמיר

פורסם

ואי ואי כמה מזל יש לכם ששי בצבא אחרת אני כבר רואה מה היה מתפתח פה...

חחח תמיר הרגת אותי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ISH יקר, תעשה קצת חיפוש בנושא ותקרא את הדיונים בפורום (תעשה חיפוש על "מבחן עיוור") כל העניין נטחן פעמים רבות. לצאת בהכרזה כזו זה לא רציני, בוודאי כשאין לך מבחנים רציניים שיגבו את דברייך. אז מחר יבוא מישהו ויגיד לכולם שX יותר מY ומי שחושב שלא, טועה בגדול. מה בדיוק זה יתן לנו?! בדיוק כמו בת'רד הזה - כלום.

ננעל בשל חוסר עניין לציבור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...