Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה:לא מעוניין בלבד גס כבר בתיבה הקודמת שבניתי שמתי אותו והתחרטתי על כך. אני יותר בעניין של סקאי ..

לגבי שאלתך הראשונה: כיוון שלא רציתי לעשות קרקס [כל פלטה שונה מהשניה כי אתה אוסף שאריות וזה לא אחיד הגוון הייצור של הפלטות בניהם]סתם שאריות אין בגודל שכזה. שאריות יש בגדלים קטנים ולא אחידים המצריכים ממני שעות נוספות כדי ללטש ולישר ולעבד אותן וזה ביזבוז של זמן ועבודה . דבר נוסף בנגריה את הפלטות חתכו לי במסור שולחני גדול ומקצועי והחיתוכים יצאו פלס סמטריים לחלוטין .מה שגקסו לא תמיד יוכל לעשות .

לגבי שאלתך השניה:את החור הגדול אני חתכתי בבית , לקחתי מקדחה קדחתי חור יחיד על הקו המסומן בעיגול. ומשם המשכתי עם גקסו כמה שיותר עדין ומדוייק שיכולתי. עם הסאב קיבלתי עיגול בקוטר של 27.5 CM והוא עזר לי לשרטט עיגול נורמאלי על הפלטה. כך גם החור של הפורט .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא שייפתי .

כן זה אקדח מסמרים בלחץ אוויר שהשאלתי מאבא שלי.בין הפלטות בין היתר יש דבק נגרים. וכן תתפלא זה מאסיבי לחלוטין ואין צורך בברגים.

הקומפוננט שלי נחש..סתכל על התמונת משתמש שלי ותבין.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...