Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DIGITAL OUTPOTS מה זה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה משמעות המושג?, אני יודע שהכוונה היא יציאות פריאמפ דיגיטליות מההד יוניט, אבל מה ההבדלים בינם לבין הנורמלי?, מה היתרונות, חסרונות ובאיזה מכשירים מוצע הדבר הזה?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה היתרונות, חסרונות ובאיזה מכשירים מוצע הדבר הזה?

אתה רואה את השאלה שלי?, לא מדובר במכשיר ספציפי (אלא אם כן אתה מתכוון למה שציינתי קודם הד יוניט) אלא אני רוצה לדעת מה התפקיד שלהם וההבדל שלהם מההפך, כי לא חשבתי שיש כמה סוגים של OUTPOTS.

קרא אותם.

פורסם

נתחיל מזה שכותבים OUTPUTS.

דבר שני רציתי לראות על איזה מכשיר מדובר, מפני שאינני מבין היכן ראית(שמעת על דבר כזה, תכלית השאלה מלכתחילה) "OUTPUT" שונה אשר מוצע לרכב.

במכשירים ביתיים לדוגמא, תוכל למצוא "יציאות" דיגיטליות.

ובשביל להשתמש בהן צריך "מפענח" אשר יתרגם אותם לערוצים השונים. (סראונד)

לכן ברכב אין לזה באמת שימוש, צריך להביא מפענח שיתאים את זה לכניסות של המגבר.

או לחלופין, מגבר אשר יכול לפענח את האות מלכתחילה.

היתרון הביתי הוא מובן מאליו.

תעשה חשבון, 5.1 ערוצים. משמע 6 כבלים .. במקום אחד ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

היה נראה לי משהו מוזר, כי רושמים INPUT וכותבים OUTPUT, אבל ככה רשמו בCAR SOUND...

ציטוט מההודעה

I'm shopping for a new head unit, but need to find one that has Digital Output, Alpine prefered, but I will look into other brand as well.

אני בכל זה לא הבנתי את הכוונה...

קרא אותם.

פורסם

כניראה יש לו דיוידי, או משהו בסיגנון הזה ולכן הוא מעוניין באופן השידור הזה.

לפי דעתי או שהפאנל צריך לבוא מלכתחילה עם אופציה לקריאה של AC3, או לחלופין אופציה "לקבל" אות דיגיטלי חיצוני.

זה לא משנה את העובדה שהוא יצטרך לעשות לו DECODE -לפני- שיגיע להגברה שלו.(בתנאי שאיננה באה עם מקודד עליה).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הוא הסביר ברור איך לא הבנת

התפקיד של זה, לקחת אות דיגיטאלית, בכבל אחד בודד ואיכותי ולהכניס אותה למגבר, שם היא עוברת טרנפורמציה לאות אנלוגית ויוצאת לרמקולים, היתרון ? שהמגבר מקבל אות 100 אחוז (אין 100 אחוז בעולם אבל..) נקיה ותואמת למקור שנקרא ע"י הסינגלר,(קCD\DVD\MINI\ מה שבא לך) ותאחלס המקום הראשון שהיא עוברת המרה זה ממש לפני ההגברה וכך אתה מקבל אות מוגברת מה שיותר נקיה...

וגם חוסך בבלאגן של כבליאדה...במקום יציאה אחת במצב רגיל אתה צריך 3 RCA כפול

פורסם

את האמת עתיד, אפילו אני לא הבנתי.

מהזה משנה אם הקידוד מתבצע בתוך המגבר, או בתוך הפאנל ?

בסופו של דבר, האות הופך להיות אנאלוגי... אז למה בתצורה הראשונה האות "נקי" יותר ?

יותר ממה ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לרוב המגברים אין כניסה דיגיטלית ואין להם DAC ולכן ההמרה לא תתבצע בהם. אם לבן אדם יש פרוססור כמו שלי למשל הוא יכול לחבר HU עם יציאה דיגטלית. היתרונות התאורטיים הם שמדלגים על ההמרה בHU עצמו ובמקום שתתבצע המרה מדיגטלי לאנאלוגי בHU, אחר כך המרה מאנאלוגי חזרה לדיגיטלי בפרוססור ואז שוב חזרה לאנאלוגי תהיה המרה רק פעם אחת בפרוססור. באופן תאורטי כמה שפחות המרות יעזרו לשמור באיכות הסיגנל. אם יש לך למשל ממירים שנחשבים איכותיים יותר בפרוססור תוכל להשתמש רק בהם אם תחבר את הHU דיגיטלית. בנוסף כמו שעתיד אמר, האות חסין לרעשים.

פורסם

יציאות/כניסות דיגיטליות, לא מיועדות עבור קולנוע בלבד.

הן מיועדות גם עבור הסטראו, והנפוצות ביותר עבור העברת אודיו , קואקסיאלי, נראה כמו חיבור RCA רגיל, ואופטי, הסיב הקטן. היתרון הגדול שלהן מול האנלוג, הוא קצב העברת הנתונים.

באודיו הביתי, יש ויכוח מה מהן יותר איכותי, ובאנגליה נהוג להשתמש (עבור אודיו) בקואקסיאליות דווקא,

בטענה שיש להן "סאונד חם".

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אייל, נשמע נחרץ משהו.. טכנית, לא הגיוני. מסכים.

אבל הסאונד, אחר. העניין הוא ככל הנראה ב DAC .

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...