Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DIGITAL OUTPOTS מה זה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל התכוונתי יותר לסאונד ביתי...שאמרתי שהמגבר יבצע המרה ולא הCD

אבל גם הדוגמא שנתת עם העברה מהHU לפרוססור...סבבה לגמרי

ובאמת זה נשמע טיפשי הקטע עם הסאונד החם, מה הדבר הבא ? מדפסת עם כבל סריאלי מדפיסה תמונה חיה יותר ממדפסת USB ?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במילים אחרות, אם אין לי רעשים בכבל האנאלוגי שלי שרץ לאורך השילדה.

מה היתרון שיש לי בשימוש של הדיגיטלי ?

דרך אגב איל, לגבי שימוש בממירים על ממירים, יש לי תחושה שהאות לא יכול להיפגע כמו שזה נשמע.

כי בסופו של יום ברכב שלך עשית שימוש בממיר על ממיר, ולא ניכנסו לאוטו ואמרו לך, "מהזה המקור הלא נקי הזה",

אני צודק, נכון ? :)

דרך אגב עתיד, אהבתי את השייכות של הסאונד למדפסת.

אם כבר צבענו את הסאונד שלנו, בוא נשדך לו גם תמונה אמיתית בהתאם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני גם מסכים עם הדעה שהעברת אות דיגיטאלי בכבל קוקסיאלי יותר "חם" מכבל אופטי, האופטי נשמע מתכתי יותר, זה באמת שמעתי וזה גם נכון, אבל לא מצאתי הסבר הגיוני לזה עדיין, ושמעתי את ההבדל רק במערכת קולנוע ביתית ברמה גבוהה מאוד... אולי ההבדל הוא היה דווקא במעבד שקולט בצורה שונה משהו אות אופטי... הסבר מדוייק עוד לא שמעתי.

בכל מקרה המצב היחיד שתעדיף מההד יוניט יציאה אופטית (מלבד DVD ודולבי דיגיטל, DTS) זה אם יש לך מעבד כלשהו במגבר או מעבד שיושב ממש קרוב למגבר ואז הכבל האנלוגי יהיה קצר כמה שיותר, ויהיה פחות סיכוי לפגיעה כלשהיא בסיגנל המקורי.

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אלון אתה נשמע ממש בטוח בעצמך.

תעשה לעצמך מבחן עיוור קטן.. לאחר מכן תחזור עם תוצאות...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתם צריכים להבין משהו קטן - על הנייר האות הדיגיטאלית לא נשמעת לא קרה ולא חמה זה ...זה 0-1 זה חרטה...מה שכן יכול להיות מצב (וזה - לדעתי כמובן!, מה ששמעת) שפשוט מאוד הממיר מדיגיטלי לאנלוגי בHU או בCDאו DVD לא ממש משנה, הוא פשוט במקרה הספציפי היה איכותי יותר מאשר הממיר הדיגיטאלי במגבר רסיבר או מה שלא יהיה, וזה בדיוק העיניין, אם תשים את אותו ממיר של אותה חברה שמכוייל בדיוק אותו דבר 1 ל 1 אין שום מצב שבעולם שתשמע הבדל בין כבל קוקסאלי לבין דיגטאלי...רק שבגימות מעבדה בטוח ב99 אחוז (אין 100 אחוז בחיים) שהאות הדיגיטאלית תהיה נקיה יותר...זהו

פורסם

עתיד, אני שם כסף, שלא ממיר פחות איכותי, ולא נעליים...

מבחן עיוור פשוט ואמיתי שולל את כל "הסאונד החם" הזה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח צריך לתת לך להנחות את "עשינו עסק" עם כל המבחנים העוורים האלו...בטח יש לך בבית ווילונות כאלו בחדר

וילון מספר 1 2 3

חחחחחחחחחחחחחח הכל בראש טוב אחי, בכיף....בכל מקרה אני מוכן לקבל וזה גם הגיוני בתאחלס, שאם הממיר ברסיבר נחות משמעותית יענו ממש ממש חרא, והממיר בהד יוניט הוא פאר היצירה...אז יש מצב שהסאונד ישמע נקי יותר אם יומר בהד יוניט ויעבור בקוקסאלי....אבל שוב האשם בזה זה בטח ובטח לא הכבל....

פורסם

אלון, כמו ששי אמר, במבחן עיוור ההבדלים "הברורים" פתאום נעלמים. אם תקרא בפורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז תראה שגם שם יש אנשים שמציעים מבחנים עיוורים על מקורות, כבלים, מגברים וכו' ובכל תוצאות המבחנים שנערכו שם עד עתה, ידם של הנבחנים שטענו להבדלים גדולים היתה על התחתונה.

מכשירים שיש להם יציאה דיגטלית שעולים לי בראש הם:

JVC KD-AVX1

ALPINE 7998R (באמריקאי אין)

ALPINE D310/D901

יש חברות שאין באף מכשיר שלהם יציאה אופטית.

פורסם

אייל שים לב שכל המכשירים שציינת הם DVD PLAYERS, אני מכיר עוד שתי מכשירים (זהו?!) של אלפיין שיש להם DIGITAL OUTPUTS, הם CDA-7949 & CDA-7969.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

פורום תפוז זה כבר בכלל VOODO מטורף....

הם טוענים שאם המגבר עומד על שיש אוזבקי מצוי בליטוש קאג'גיסטאני מהודר, הצליל חם ועוטף יותר מאשר מגבר שעומד על שים מיצרי בליטוש אונדורסי מזרחי...

פורסם

אגב, שם שלא כמו אצלינו...כל חמש דקות הם לא מזמינים למיבחן...אלא הם מבצעים, הם נפגשים כל פעם אצל מישהו אחר ובוחנים...לדוגמא של מבחן עיוור שהיה שם :

MP3 בקידוד 320Kbs לא עמד במבחן מול דיסק מקור צרוב....יענו לקחו את המקור וצרבו אותו (כדי שיהיה לשניהם האפקט של הצריבה) ידעו מה הMP ומה אמיתי למרות המבחן עיוור....דבר נוסף שדווקא לא צלח במבחן עיוור - דיסק מקורי מול דיסק צרוב (COPY 1TO1) במבחן עיוור לא ידעו מי מהם מה

• תוכן חדש...