Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DIGITAL OUTPOTS מה זה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב, שם שלא כמו אצלינו...כל חמש דקות הם לא מזמינים למיבחן...אלא הם מבצעים, הם נפגשים כל פעם אצל מישהו אחר ובוחנים...לדוגמא של מבחן עיוור שהיה שם :

MP3 בקידוד 320Kbs לא עמד במבחן מול דיסק מקור צרוב....יענו לקחו את המקור וצרבו אותו (כדי שיהיה לשניהם האפקט של הצריבה) ידעו מה הMP ומה אמיתי למרות המבחן עיוור....דבר נוסף שדווקא לא צלח במבחן עיוור - דיסק מקורי מול דיסק צרוב (COPY 1TO1) במבחן עיוור לא ידעו מי מהם מה

את המבחן עיוור הזה, עשיתי אלפי פעמים.

כניראה היה להם בעיה במבחן, או המקור שלהם היה בעייתי מבחינת הדחיסה של הMPEG LAYER.

עד כה לא היה לי בכלל ספק כשנתתי למישהו לעשות את המבחן שלי, הכישלון היה כל כך מוחץ שרוב האנשים אמרו שאין הבדל מבלי לנסות לזהות אחד.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גם אייל עשה את המבחן הנ"ל, היה באמת מצחיק לעשות צחוק מעצמנו...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

את האמת אני עשיתי ממכם צחוק :)

אני עשיתי לכם מבחן של פסיכולוגיה בגרוש.

איל עשה לכם מבחן אמיתי בנוגע לטיב הסאונד.

אני זייפתי בשביל להראות עד כמה המצב לא מציאותי והעיניים שלנו "שומעות" מצויין..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה טועה עתיד. אני קורא שם כמעט כל יום במשך כמה שנים ובתקופה האחרונה כמעט בכל יום מישהו מזמין אחר למבחן עיוור (יש דוגמא לכך גם היום) וב99% מהפעמים זה לא יוצא בפועל (בדרך כלל בדיוק כמו כאן, בגלל הנבחן). דווקא לי זכור שלא הצליחו להבדיל במבחן MP3 ובכל מקרה אם קראת את השרשור שם אז חלק מהאנשים פשוט לקחו תוכנות והשוו את הקבצים. למזלנו האנשים אצלנו פחות מתוחכמים :mm_tongue

קלריון, הדגם הוא CDA-7998R.

פורסם

קלריון, הדגם הוא CDA-7998R.

לא נשמע טוב :-P

שחכתי לציין מקודם שלא עשו לי שום מבחן, פשוט ראיתי אצל חבר סרט ואז הוא החליף בין המצבים ושאל אותי איך שומעים יותר טוב, ככה שאפילו לא הכנתי את עצמי לזה והיה הבדל משמעותי... לך חושב שאני יוכל לשחזר כזה מבחן עם הרכיבים שהיו לו... אבל זה כבר לא קשור פה לעניין....

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

PIONEER , זה היה מהדגמים הישנים לפני 4 שנים בערך

היה לו אופציה במגבר לבחור מאיפה לקחת את האות הדיגיטלי (DENON סדרה 7)

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אני יודע שיש לאבא שלי בYAMAHA (יש לו מין כזה דש לשלוש חיבורים למיק ואוזניות יורד למטה כזה מהמגבר) גם אופטי וגם קוקסלי הזה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...