Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שלא מבין הרבה באודיו אבל אני גם לא רוצה שידחפו לי משהו לא נחוץ, אני פונה למבינים שבכם בבקשת עזרה.

יש לי אוטו קטן (פיאסטה דינמיק) שהגיע עם שני רמקולים קדמיים ושני טוויטרים. כולם בילד אין בדלתות קדמיות. אין צורך לתאר את האיכות העלובה של השמיעה ולכן אני מעוניין לשדרג אבל לא בהגזמה.

נתחיל מהרדיו דיסק - הקיים תוצרת JVC שאינו קולט אף תחנה למעט גל"צ וגם זה לא בכל מקום. האם זו בעיה של מגבר פנימי או טיונר? עוד בעיה היא שכל פעם שאני מדליק אותו, אני צריך לכוון מחדש רמות של בס, טרבל וכל היתר. הוא פשוט אינו זוכר. שאלתי - האם שווה לתקן? אם לא - איזה פירמה מומלץ לקנות במסגרת של 200$ (דיוטי פרי)?

רמקולים - אני מקציב לעצמי 600 ש"ח ומעוניין לדעת איך להשקיע אותם:

כמה רמקולים (2-4)? איזה תצורה (2/3/4 WAY)? איפה לשים אותם (דלתות או מעל הבגאז')? האם ניתן להחליף את הקיימים במסגרת המקום שמוקצה להם בדלתות? איזה פירמה?

התקנה - כמה צריכה לעלות התקנה של כל המכלול?

 

אני גם נתקל בכל מיני סוגי רמקולים במכרזים השונים באינטרנט והאמת היא שמפחיד אותי לקנות משם אלא אם כן מישהו התנסה ויכול להמליץ על משהו ספציפי.

 

תודה מראש

פורסם

אתה מתכוון להגביר את הרמקולים ?

 

אם לא אז תקנה 6*9 של פיוניר מהסדרות הפשוטות (למה פיוניר , כי יותר יבואנים מביאים את פיוניר ולכן המחירים תחרותיים יותר , ובנוסף זה רמקול איכותי ונציל מאוד)

 

זה לא אמור לעלות לך יותר מ-300 ש"ח , וישמעו טוב (גם יש לך אקוסטיקה טובה ברכב)

 

התקנה במגש האחורי הכוללת חיתוך תעלה לך בסביבות 100 ש"ח

אם אתה רוצה באמת לשמוע כמו שצריך

הוספת מגבר וקומפוננטים יהוו קפיצת מדרגה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

במידה ותחליט להכניס אוברוליים למגש האחורי ותרצה לחסוך את עלות החיתוך המוגזמת אתה מוזמן להעזר בקובץ שאני מעלה פה ..תגזור מסביב ותמקם על המגש תסמל מסביב בטוש ותעזר בג'קסו ותחתוך בעדינות וברגש וזהו עבודה של רבע שעה וחיסכון מכובד .

אם אתה מחפש בעיקר באס ואין לך תקציב למגבר וסאב אז קנה אוברוליים נצילים עם פאנל איכותי . במידה ואתה רוצה לשמוע חי אז אתה זקוק לבמה קידמית שתכלול קומפוננט מקדימה ובשלב מאוחר יותר תוסיף גם סאב ומגבר שיזיז את הקומפוננט והסאב.

נ.ב אם כבר הזכרת את עניין המכרזים אז מגברים של פרסטאוסטריה 1600/1800 למיניהם אל תיקנה אני התנסתי במגבר כזה לא מזמן [1600] מגבר ברמה של מגברי פרוסאונד העלובים] ססכום כזה חפש פלטינום 1200 או קליפורניה 1000 משומשים באיזור ה300 שקל ויעשו את העבודה כמו גדולים.

6x9_size[1].png

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא כל אחד מיומן בשימוש בג'יגסו ובטח שלא לכל אחד יש מכשיר כזה

 

אז במקום שיהרוס את המגש , או יפצע את עצמו חלילה

 

שילך למתקין מקצועי , זה עדיף לדעתי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לפי דעתי עם תעלה את התקציב ממש בקצת תהיה מרוצה פי כמה וכמה.

קח לך רדיו דיסק של פיונייר ב1000-1200 בדגמים האלו יש לך הכול כול הפיצרים יציאות למגברים (לעתיד) ועוד.

בנוסף אתה יכול להביא אחלה של 6X9 של פיוניר ב 300 ש"ח שיעבדו מעולה גם ללא מגבר ויתנו באסים טובים ברכבך.

וקומפוננט של מגנט או מאק אודיו ב 300-400 ש"ח ויש כמה דגמי שהכי מוממלץ הוא ה 216 של מגנט.

יש גם ב 250 ש"ח היום לא?

יוצא לך בערך 1600 ש"ח להכול.

פורסם

חברים, תודה רבה על התגובה המהירה, אבל כמו שאמרתי אני לא הכי מבין בנושא כל שרוב המושגים שנשפכו פה ממש לא מדברים אליי. ממה שכן הצלחתי להבין, כדאי שני רמקולים במגש האחורי, אוקיי. איזה אפיון: 3 WAY זה מספיק? מה בנוסף? לנתק את הרמקולים שבדלתות הקדמיות או להחליף? להוסיף טוויטרים או להחליף את אלה שבדלתות הקדמיות?

אני ממש לא בכיוון של השקעה ובטח לא מגבר. בוא נגדיר את זה כך: רוצה לשמוע מוזיקה בדרך לעבודה וממנה אבל שלא תצרום באוזן. אני מבין שהפורום הזה הוא למקצוענים בעיקרו, אבל רדו לעם ותנו לי קצת טיפים לשימוש רגיל ופשוט.

 

תודה.

פורסם

3WAY יספיק לך למרות שהרבה טוענים שזה סתם טריק מכירות, למרות שזה כן מוסיף אבל מאוד בקטנה.

 

קומפוננט זה סט שמורכב מרמקול וטויטר לכן כדאי להחליף את הסט שיש לך מקדימה וכמובן עם הטויטרים.

זוג רמקולים ביצה מאחורה זה טוב ומספיק ויתן אחלה באסים ויחסית זול!

פורסם

AviT - לעניין הרדיו דיסק, אמרת שהקונפיגורציות לא נשמרות. אם תנסה לשמור תחנות, גם הן לא יישמרו?

 

אם כן, הבעיה היא כנראה בהתקנה. תפרק את ה רדיו דיסק ותראה כבל בשם Memory או משהו כזה, אני ממש לא זוכר אך בוודאי יתקנו אותי אלו שכן, שצריך לחברו למתח קבוע של 12V כלומר להזנה של ה-HU.

×
×
  • תוכן חדש...