Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איל, אם הוא הגיע לתחום עיוות של הסיגנל שלו - אז מן הסתם שהמבחן הזה לא אומר כלום.

לי זה לא נשמע כמו רעש שיצא מהספק שלו, אבל בלי "למדוד" לא אוכל להעיד ..

תומאס כשאיל אמר "לנטרל" זה לא ממש לנטרל, זה פשוט להעלים את התופעה עבור המבחן.

בכל אופן תומאס, את הרעשים שאני מדבר עליהם, אפשר לפתור בלי שום בעיה, פשוט שמים את הפאנל על FLAT.

ובודקים אם הם נשארים .. אני יכול לנחש שהם יעלמו.

דרך אגב, תקחו בחשבון שאני לא ממש כמו ריצארד קלארק. (אני תימני).

לריצארד קלארק יש מספיק מיכשור וידע בשביל לקחת כל סוג של מגבר ובכל סוג של רוויה ולעשות מבחן ביניהם.

במבחנים שלי אני מוכן לקחת רק מגברים אשר מבחינת הציוד שלי - נותנים העינות דומה.

משמע, אני פוסל את כל המגברים הזולים ואת הפאנלים הזולים, כל ציוד עממי ומעלה (מבחינתי) תקף למבחנים שלי.

רעשים של ספקי כוח כפי שאיל תיאר, אינם כלולים בהתערבות שלי מפני שאין להם הענות שטוחה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי, אני ניסיתי לפני זה הכל כדי "להעלים" את הרעשים האלה שמתי את הפאנל הכל על פלאט אפילו עשיתי ריסט לפיוניר וזה לא עזר בכלל. ועם האלפיין כל כיוון שעשיתי (שבסופו של דבר נשמע גרוע) כן גם אחרי ריסט לא השפיע על זה בכלל כך שזה לא נראה לי קשור כיוונים במכשיר

פורסם

בכמה "ווליום" היית במכשיר ?

בווליום נמוך - שמעת את הרעש ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בווליום גבוה שמעו את זה חזק ובווליום נמוך שמעו את זה חלש אבל עדיין שמעו את זה. באלפיין בכל וווליום לא שומעים כלום בכלל

פורסם

זה נשמע חריג למדי.

בכל אופן, כפי שהסברתי מקודם .. אם המצב הוא כפי שאתה מתאר אותו.

המשמעות היא, שאין למכשיר הזה העינות שטוחה מן הסתם, כי הוא "יוצר" רעש.

לכן לא היית יכול לזהות אותו במבחן עיוור - כי לא היתי מקבל מכשיר בלי העינות שטוחה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זה שיש רעש זה לא אומר שלמכשיר אין הענות שטוחה. ניתן למדוד למכשיר הענות שטוחה גם אם יש לו רעשים במידה זו או אחרת. בדרך כלל עוצמת הרעש חלשה בהרבה מעוצמת התדרים שנמדוד ולעיתים גם לא נשמעת במוסיקה אלא רק כמשתמשים בטרק של TOTAL SILENCE (כמו במקרה הזה).

יש מכשירים שניתן לשמוע למשל את המנגון של הCD מסתובב עם טרק שכזה, זה בטח לא אומר שאין למכשיר הענות שטוחה.

פורסם

איל מהניסיון שלי מגבר שהיה "מוסיף" רעש הראה העינות מאוד מעוותת בנקודות המסויימות.

אפילו כבל שספח רעש אלטרנטור הראה -40DB ב2 נקודות גבוהות מאוד.

אכן תומאס, נצטרך להיפגש ותצטרך גם להביא את הפאנל הקודם שלך עם כל הכיוונונים שהיו בו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי, עדיין עושים הפרדה בין מדידות של רעשים לבין מדידה של הענות תדרים. נתתי כבר דוגמאות לרעשים שבטוח לא ישפיעו על מדידה של הענות.

לציין -40DB זה לא עוזר לי הרבה אם אתה לא נותן נקודת יחוס כמו העוצמה של שאר התדרים.

פורסם

טעות שלי איל, דיברנו על 2 דברים נפרדים ועירבבתי אותם בלי לציין אותם.

פאנל מעוות - יראה העינות גבוה בנקודות עיוות שלו (ביחס להעינות)

פאנל רועש - יראה העינות גבוה בנקודות "רעש" שלו, (ביחס לשקט)

כשהזכרתי את ה-40DB, זאתי בעצם הנקודה הכי חזקה בעינות של השקט שלו, שאר התדרים עמדו על לפחות -80DB.

אני מחפש את התמונה ששמרתי של הרעש, אני מתקשה למצוא אותה ..

מקסימום יותר מאוחר אני אקח תמונה בתוך הרכב ומחוץ הרכב של הרעש שנספח.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
שי, אני ניסיתי לפני זה הכל כדי "להעלים" את הרעשים האלה שמתי את הפאנל הכל על פלאט אפילו עשיתי ריסט לפיוניר וזה לא עזר בכלל. ועם האלפיין כל כיוון שעשיתי (שבסופו של דבר נשמע גרוע) כן גם אחרי ריסט לא השפיע על זה בכלל כך שזה לא נראה לי קשור כיוונים במכשיר
זה רעש שמופיע כשמעבירים בין טרק לטרק והמכשיר כאילו "חושב" בקול רם?

שמעתי את זה אצל חבר ולא האמנתי .

ZZR

פורסם

מידן, זה לא רעש שמופיע כשמעבירים בין טרק לטרק זה רעש ששומעים כששומעים טרק של TOTAL SILENCE כמו שאייל ציין. יש את הטרק הזה בדיסק של תחרות אמה ישראל 2004 טרק מספר 24

• תוכן חדש...