Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוו"ד על KENWOOD 4029

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי הפתיעה אותי היום והתקינה על הרכב שלי את הפאנל הזה.. לאחר שהקודם נשרף! עד כה ההתרשמות היא חיובית :סאונד נקי ואיכותי גם בMP, המכשיר מעוצב לא רע בכלל והתאורה מצויינת. הממשק לא הכי ידידותי למשתמש אבל נתגבר!

אני רציתי להתקין את הפיוניר 760 והתחלתי לחסוך..אבל אמא שלי השקיעה והתחשבה בזה שאני חייל תפרן וקנתה לי מערכת. המערכת כולל ההתקנה עלתה 1000 שח.

אני לא כלכך מתמצא בסטריאו לרכב.. לכן אין לי מושג איפה קנווד עומדת מבחינת מיתוג,אמינות וכו..

אני ראיתי שיש פה הרבה מביני עניין ואני מבקש אך ורק מהם שיעזרו לקבל תמונה ברורה יותר.

תודה רבה מראש

נאור

פורסם

מכשיר חמוד, אתה לא צריך יותר מזה...

בכסף שחסכת תתקין קומפוננט.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...