Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב צנוע וזול לכול חובב ! "MTX"...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרד מטומטם - פורום ץץץץץ - אנשים ללללל.....

מה אסור לצחוק קצת?

בכל מקרה אני מזמין שניים כאלה לגולף שלי, אם אחד יספק אותי אני מוכר את השני.... אז תתכוננו..

תתחילו לספור $$ ואני מקבל רק מטבעות של שקל...מי שלא מתאים לא שלא יקנה יש מספיק קונים לסאב הזה... פנו אלי אחינו בדם - הרשות הפלסטינית - כואב להם מהחיסולים אז עם הסאאב יעשו "יעיני ביגוע"

ז"א פיגוע בכאילו.......

פורסם
נו מזה התרד' המטומטם הזה?
זה הוא יום הדיונים ההזויים...

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אבי אל תחשוב אפילו על המחיר וממש לא לקנות אותו !

כי מגבר אם תצליח להביא משהו שיפתח אותו וממש לא חסר לך כסף אז אתה צאיך אלטרנטור של משאית וכמה מצרים חלונות משוריינים וכו'.

לדעתי אני יחבר אותו ליציאה של האוזניות בדיסקמן שלי זה יפתח אותו חבל"ז. :)

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...