פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
אני נורא רוצה המגבר הזה , כמה זה עולה שם ?! (בארה"ב ) ? JBL סדרת POWER 4 ערוצים הנה קישור http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=PX300.4&ser=POS&cat=AMP
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 1 תגובות
- 631 צפיות
שלום חברים! היום סוף סוף וכמעט והשלמתי את המערכת שלי באוטו! מה שיש לי כרגע: רדיו דיסק של פיוניר דגם 4300R סט קומפוננט קדמי של מורל דוטק 6.5 ומגבר של אוריון P4004. הסט נשמע טוב אבל מה שחסר לי כמובן זה ההשלמה לתדרים הנמוכים (ניחשתם נכון = סאב!!). אז אשמח מאד להמלצות שלכם לסאב בתקציב של עד 1000 ש"ח. הדרישות פחות או יותר הם דיוק ואיכות מאשר עוצמה ושלא יתפוס הרבה מקום בבגאז'. (אלא אם כן יש הבדלים גדולים בין הגדלים 8 אינץ ל- 10 ל- 11 ל- 12 וכו'......), ואז אולי נשקול גודל שגדול יותר מ-10-11 אינץ..... תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת אם למשהו יש מושג או מכיר את החברה הזו... Earthquake . ולאיזה חברות אחרות ניתן להשוות אותם? ומה דעתכם על הסאבים שלהם? (אני מחפש איכות). . . . . . זה בשבילי?
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דוד שלי מאמריקה בא לבקר אצלנו שבוע הבא ואני מעוניין להביא סאב + מגבר 4 ערוצים ... עכשיו אני לא מחפש משהו רציני בכלל ... אני רוצה סאב 12' של KICKER אולי ? משהו איכותי שמוציא בסביבות ה 300 - 400 RMS ומגבר חמוד 4 ערוצים שיינצל אותו עד הסוף אך באיכות טובה ... אם יש לכם המלצות וקישור ללינק כמו שלדוגמא חיפשתי ב E BAY אך מצאתי רק דברים רציניים כמו מגבר של בוס שמוציא 1000 RMS ב160$ !! פשוט מטורף ... אני מודה על כל עזרה שתנתן ועל כל דעה .. תודה רבה .. שמעון.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 5 תגובות
- 982 צפיות
צהרים טובים, אחי הקטן בדק בבוקר קומפוננטים ונתקל בחברה (שאיני מכיר) הנקראת MIK. 400w, 61/2 איך החברה? המוצר הנ"ל? יש לציין כי הוא עדיין חייל ולכן מעוניין בסט לא יקר (יש ברכב מגבר + סאב)... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Doubl3T, -
- 1 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום!!!אני צריך כיוון בהתקנה של המגבר שלי. אז ככה.....מהמצב יוצא הכבל האדום שאמור להתחבר למגבר,הוא אמור להתחבר לבורג שכתוב עליו +12v או ל- REM או ל- GND ? עכשיו יש את החוטים הכחולים שמחוברים לרדיו דיסק שבו מחוברים שני כניסות אדום ולבן והם מחוברים. כולל החוט האמצעי שמחובר לאחד החוטים של הרדיו דיסק (מההתקנה הקודמת אני זוכר) למגבר אני יודע לאן להכניס אותם ..אבל את החוט האמצעי שאמור להתחבר למגבר לאן? ל- +12v או ל- REM או ל- GND ? ויש את החוט הכחול הנפרד שאני אמור להדביק אותו עם בורג למתכת (הרקה) לאן אני מחבר את הקצה שאמור להיות במגבר? ל- +12v או ל- REM או ל- GND ? המגבר שלי הוא מתוצרת matrix motorsport/ md 1002 1000 vatts והוא אמור להתחבר לרמקו…
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב. ברשותי רדיו דיסק JVC מדגם KD-s5050. כרגע הוא נמצא על שיטת קליטה אמריקאית, ולכן אינו מצליח לקלוט תחנות המסתיימות במספרים זוגיים (107.0 וכו'... כיצד ניתן לשנות את שיטת הקליטה לאירופאית? בתודה מראש, ניר.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 0 תגובות
- 762 צפיות
שלום הנה כתובת של אתר שיכול לעזור פה להרבה אנשים בכל מיני נושאים הקשורים לאודיו. http://www.clubprotegequebec.com/cpq/audio.htm
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 1 תגובות
- 964 צפיות
שלום! קודם כל אני מתנצל אם אסור לפרסם שמות של מתקינים בפורום ( אני לא מצאתי סעיף שנוגע לזה ב"כללי הפורום"), אם כן אנא שילחו לי תשובות במסרים פרטיים תודה. אני מחפש מתקין בשם רמי ( שפעם עבד ב"מצקינטייפ"). הןא פתח מקום חדש בהוד-השרון. עם למישהו יש טלפון או כתובת אני אשמח לקבל תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
*אין לי מגבר הרדיו דיסק הוא פיוניר פרמייר 760MP באוטו מותקנים רמקולים אחוריים של פיוניר כאלה.. http://pic.hevre.co.il/Files/13491444230F4AD1ABEC0FFCA3D74359/norm_556FBC8451E24CDEB6BE115385DE5E99.JPG מקדימה יש לי שני מיד וופרים בדלתות וטוויטרים למעלה כל הבמה הקידמית חתוכה פחות או יותר כמו קומפוננט (ז"א גבוהה יחסית)... האחוריים חתוכים נמוך יחסית כמה שיותר קרוב לסאב מה שאומר שהטוויטרים והמידים שעל הרמקולים גם שואפים לרדת נמוך... השאלה שלי היא האם כדאי לנתק את הטוויטר והמיד ברמקולים האחוריים ולתת רק לוופר לעבוד.. יכול להיות טוב או שאין טעם לגעת????
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי הונדה סיויק 99 והמפרט הבא: HU : pioneer 5650 COMPONENT : MB-QUART DSE 6.5 AMPLIFIER : SPL PREMIER 4*75 RMS SUB : MAGNAT EXPRESS 180 RMS כעקרון השמיעה באמת סבבה אבל ההורים שלי טסים לארה"ב ביולי ולדעתי אם יש זמן לשדרג אז יהיה נכון לנצל את האופצייה להביא משם ציוד וכאן אני זקוק לעצות ממכם. התקציב הוא 200-300 דולר, אני זקוק לחנויות בניו-יורק שאתם מכירים ומה לדעתכם האלמנט שצריך להחליף מהמפרט. לדעתי זה המגבר. על איזה מגבר הייתם ממליצים בתקציב שציינתי או האם לדעתכם אפשר להכניס בסכום שציינתי גם HU חדש של ALPINE. אשמח לעזרה ממכם תודה רבה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
מה טוב ביציעות RCA בעלות מתח גבוהה? מה זה משפר? מה הבעיה ביציעות מתח נמוך?
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
רדיו דיסק מתחמם 1 2
מאת big- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, יש לי רדיו דיסק של בלאונפק ואתמול בלילה שמתי לב שהוא מתחמם ממש! שאני מוציא את הדיסק אחרי שהוא נגמר הוא ממש חם! וגם אם אני מוציא את הפנל הוא רותח! זה משהו טבעי או שאמורה להיות בעיה כלשהי?
הודעה אחרונה מאת Supakilla, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המגבר שיגביר אותם הוא זטק P-2 משמע 1100 RMS אמיתי (!) אני מחפש סאבים שיפילו עולמות (שיפוצצו לי את האוטו) אבל שיתנו גם איכות. אני מעדיף ללכת על שתי סאבים אבל לא איכפת לי ללכת גם על סאב אחד. אם זה שתי סאבים התקציב יהיה כ 3 אלף לכל סאב ואילו אם זה לסאב אחד התקציב יהיה 4-5 אלף (תלוי בתפוקה שהוא יתן. חשבתי על קיקר מהסדרות הטובות שלו (לא הכי גבוהה) אולי על שתי קיקרים מרובעים ששמעתי שהם טובים מאוד וגם לא כאלו יקרים. זה שהסאב מרובע לא עושה לי את זה ואני יעדיף את העגול היותר יפה לדעתי. בכל מקרה, צריך המלצות.
הודעה אחרונה מאת G.Z.A.3, -
עזרה בבניית פילטר 1 2
מאת FreeStyle-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי רמקולים קדמיים של 4" , כמו שידוע 4" בעיתיים בתדרים נמוכים ובגלל זה הם מחרחרים לי כשאני מגביר מעט מעל החצי כשהלאודנס מופעל. אני מבקש עזרה לבניית קרוס פסיבי שיגביל לי את התדרים הנמוכים של הרמקולים, כי אני רוצה לישמוע עם לאודנס. הרמקולים האחוריים מסתדרים טוב עם הווליום כי הם 6*9 . אני יודע שאנשים יתחילו לתת לי את הקישור הבא: http://autosound.co.il/main.asp?url=content/PassiveFilters/25-08-2003-Theory-Filters.html אבל הרקע בחשמל שלי ממש קטן והמדריך הזה לא מספיק לי, בגלל זה אני פונה אליכם ומחקה להמלצת וכל דבר אחר שיכול לעזור לי. הרמקולים הם 20 W RMS ב 4 אום , כמו כן יש לקחת בחשבון התנגדויות של קבלים ונגדים כדי שההתנגדות הכוללת מישאר 4 אום, בעצם אני ישאיר…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
-
- 13 תגובות
- 979 צפיות
חברה בהמשך לשרשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=71528 התקנתי את המערכת שומעים תענוג נשאר עוד קצת כיוונים ולא חסר למגבר הקנווד כיונים, יש לו שליטה על אינפוט ועל אוטפוט. בכל מקרה ניתקלתי בבעיה קטנה כאשר אני נוסע אני שומע שריקות דרך הרמקולים בזמן עליית סל"ד המנוע מישהו יכול להסביר לי מה קרה ?? ואני אפרט בדיוק מה עשיתי: החלפתי RCA + כבל פלוס וכבל מינוס הכל חדש לחלוטין הרדיו דיסק אותו רדיו דיסק ככה שלא שיניתי כלום בחיבורי המכשיר.
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, יש לי רדיו-דיסק של פיוניר מדגם 4 משהו (לא סגור איזה דגם, אבל עם כפתור מסתובב ולא לחצנים) לאחרונה הפאנל נדפק והוא לא מראה כלום, משמע אני לא יכול לראות על כמה FM אני, שלשום התקנתי את הרדיו-דיסק ברכב אחר, וכל התחנות נמחקו מהזיכרון, ועכשיו כאשר אני מנסה לשמוע \ לקלוט תחנות, אני מוצא רק את התחנות הערביות , ולפעמים תחנות כמו רשת ב , רשת ג וכו , אבל לא את 99FM או 103FM וכו , יש שם כפתור BAND, שאיתו מעבירים כפי שאני זוכר מ FM ל ME או MA או משהו בסגנון אבל כל פעם שאני לוחץ, אני סורק איזה רבע שעה ולא מצליח לקלוט תחנה ישראלית, אבל את כל הערביות כן. האנטנה מצויינת שכן עבד רדיו-דיסק אחר (קנווד) לפניה בצורה נפלאה. אשמח לעזרה איך לעשות "ריסט" לרדיו-די…
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 0 תגובות
- 557 צפיות
אני מעונין לקנות מגבר מונו או כל מגבר אחר אילו 4 ערוצים ובגישור שיפתח לי טוב מאוד סאב של סרווין ווגה 12 אינץ דגם HED 250 RMS ואולי בעתיד עוד סאב כזה... כמה עולה בערך מגבר כזה? גג 1000 שקל עם יש משהו מענין
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
רעש כיבוי מערכת,
מאת עתיד- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כן עשיתי חיפוש וכן קראתי הכל וכן מרוב תשובות צולבות של "אין מה לעשות זה בעיה במגבר" עד ל"שחק טיפה עם הגיין" אני כבר לא יודע מה לעשות הרעש הוא ר-ק בכיבוי ולא בהדלקה והוא רק מהסאב
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 1 תגובות
- 699 צפיות
אין לי מושג מה התקציב זה יכול להיות אלפיים שקל ויכול להיות גם שש אלף השאלה מה התמורה להשקעה שאני אתן. האמת שאני טוחן את עצמי עם המערכת שאני מנסה לתכנן ובכל דבר שובר תראש, בהתחלה חשבתי על קומפונט של זטק אבל משום מה התחלתי ביומים האחרונים להיפתח לכמה כיוונים אחרים כמו דגו(או דקו - איך שלא כותבים) או MB מכל סדרה שהיא או פוקל ועוד... על כל דבר שמעתי דברים שלא מלהיבים אותי וכל דבר ששמעתי היה נשמע בסדר גמור עם מקום גדול לשיפור. על ה MB שמעתי שאין להם באס שזה חסון מבחינת הסאבים זה יגביל אותי מאוד על הזטק הבנתי שהם לא עד כדי כך איכותיים כמו מה שאני מחפש הפוקל יקר והוא טוב אבל לא מספיק למחיר שלו יש המלצות ? כמובן שמה שתמליצו לי אני ירוץ לשמוע אותם איפה שהוא לכן אנ…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 948 צפיות
יש שני רמקולים אותו הספק, אחד יותר גדול זה משנה? ואם כן מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 7 תגובות
- 851 צפיות
שלום אני רציתי לדעת כמה שאלות אם מישהו יכול לעזור לי כאן כי אני יודע שכול הפורום הזה אחלה פורום ואנשים תותחים יש כאן אני מביא תפיונר 305 c 800 ואטט ורציתי לדעת איזה תיבה אני צריך בשבילו כאילו אני מביא אותו בלי תיבה עכשיו יש לי תיבה פנויה בבית ריקה היא יחסית בגודל סבבה אבל מה שלא טוב בה זה שיש בפנים צמר כזה דבוק לפלטות כאילו צמר סלעים לא יודע מה זה ואין לה פורט היא כזאות אטומה יש לה רק חור ממש קטן רציתי לדעת אם זה יהיה טוב חבל שאין לי תמונות שלה הייתי מעלה רציתי לדעת מה הסיכנוים שאני לוקח בתיבה הזאות אם הוא יכול להישרף משהו ביגלל הצמר בפנים אוו יכול ליקרות לו נזק ליפני שאני מחבר תדריכו אותי תודה לכול מי שקרא את ההודעה ועזר לי באמת תודה אתם אחלה פורום ואגב יש לי מגבר ש…
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 2 תגובות
- 812 צפיות
השאלה בכותרת :) ובכלל מה אתם אומרים על הפוקלצ'יק הזה http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=881
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 3 תגובות
- 982 צפיות
נניח שאני רוכש נגן mp3, איך אחבר אותו לרדיו דיסק שלי מסוג jvc? ברכב השני שלי יש רדיו עם יציאה על הפאנל וברדיו דיסק שלי אין כזו. האם יש פיתרון? אביזר שמשדר ל fm? או חיבור ליציאה של הרדיו דיסק מאחורה? תודה
סליחה על הבורות מה ההבדל בין רמקול של 3way לרמקול 4way ? (מה הקטע של החיפוש עם מילים קצרות ?)
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי הונדה לג'נד והקונסולה לא ניתנת לפירוק שכן מדובר ביחידה אחת אז הנתונים כרגע הם: רדיו טייפ מקורי של הונדה עם מחלף דיסקים של אלפיין מגבר 75.4 - rms 4X104 JBL קדמיים - morel pulse 6.5 אחוריים - אלפיין 6x9 אני מאוד רוצה לשפר את הסאונד ומקבל כל מיני עצות ואין לי מושג מה לעשות. האם מכשיר כמו hpx יעשה שיפור משמעותי או אקולייזר של audio control ? האם להוציא יציאות מהמכשיר ישירות למגבר (אין יציאות rca מקוריות) במקום הממיר rca ? מה יעשה שינוי משמעותי או שאין סיכוי שדרך מכשיר מקורי יצא סאונד ברמה הגבוהה? אודה על המלצות מקצועיות לשיפור המערכת הקיימת
- 2 תגובות
- 727 צפיות
שלום קניתי היום רדיו דיסק MP3 יד שניה DEHP4500 Pioneer (מישהו מכיר ? לא מצאתי אותו במכירות בשום מקום , בZAP הוא היה פעם ב1200 ) קיצר הבחור המחמד שהעלים לי את הרדיו דיסק הישן , לקח איתו גם את הרמקולים האחוריים ואני מחפש דגם טוב אבל במחיר סביר (200-300 ) אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת Avram, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חיברתי ככה והוא לא עובד.. אבל כשחיברתי אותו כרמקול ימיני הוא עבד (כמרקול ימיני , השמיע גם MID) האם זה קשור לספק כוח שחיברתי אליו את המגבר ? נותן מקסימום 18A-15A
הודעה אחרונה מאת תמיר61, -
- 5 תגובות
- 984 צפיות
השאלה שלי היא כזו ... מה ייקרה לרמקול שייקבל יותר מדיי וואט ממגבר מסויים .. לדוגמא : קומפוננט של מורל פולס 5.25 שאמורים להוציא בין 40 - 50 RMS .. ולהגביר אותם עם מגבר של JBL 75.5 .. שכמובן מוציא בסביבות ה 70 - 75 RMS ... תודה על כל העזרה .שתינתן... ד.א (דרך אגב ) יש אפשרות לכוון את המגבר להוציא פחות ? תודה רבה שמעון.
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כרגע יש לי מגבר קטן של קנווד שפותח לי 2 קנווס 6*9 280W ו 2 טוויטרים מקדימה. ההצעה: מגבר 4ch-1000w SPL סט קומפוננט סאונד סטרים XSL6 סאב בזוקה EL10 מדובר בפונטו S שנת 98 (דרוש חיתוך לקומפוננט) חיווט כבר קיים. 3,100 ש"ח מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Sheriff,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,319 אורחים (הצג רשימה מלאה)