Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן עשיתי חיפוש וכן קראתי הכל וכן מרוב תשובות צולבות של "אין מה לעשות זה בעיה במגבר" עד ל"שחק טיפה עם הגיין" אני כבר לא יודע מה לעשות

הרעש הוא ר-ק בכיבוי ולא בהדלקה והוא רק מהסאב

פורסם

רעש כיבוי לעיתים נפוץ באופן כזה שלא ניתן מה לעשות כנגדו...

זה לא מחייב בעיה במגבר, אלא לרוב ברדיו דיסק, אבל כל מקרה לגופו.

בכל אופן - אם ניסית את כל האפשרויות, תצטרך להתמודד עם זה, או להחליף רכיבים ולראות אם

הבעיה עדיין ישנה לאחר ההחלפה.

גל

פורסם

פיק, מסאב, כן מחובר לרמווט, כן הוא נכבה בכיבוי, אבל - !! בכיבוי דרך הכפתור של המערכת זה לא קורה, זה א', ב' אם אני סתם סוגר ופותח את הסוויץ' זה גם לא תמיד קורה, מתי זה קורה הכי הרבה, שאני מסובב את המפתח ונותן סטארטר אחרי שהמרכת כבר נדלקה...אז בדרך כלל יש את הפיק הזה,

חשבתי אולי מה שמישהו פה אמר לעשות משהו עם דיודה וקבל או משהו כזה, הבעיה שהידע שלי באלקטרוניקה בסיסי אין לי מושג מאיפה קונים ומה העלויות....

פורסם

לא הבנתי כל-כך מתי נשמע הפיק, נגיד אם הווליום בפאנל הוא על המינימום, עדיין יש לך את הפיק הזה שאתה מדליק ומכבה עם הסוויץ'?

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

קיצר הפיק נשמע רק שאני נותן סטארטר נכון לעכשיו - משמע שכל האוטו ב"נפילת" מתח, לא ברור לי למה זה שונה נגיד מסתם כיבוי של האוטו...

פורסם

כמה מגברים מחוברים ?

האם יש לך RELAY ?

אם יותר ממגבר אחד מחובר, תנסה לבודד את המגבר של הסאב, ותיראה אם הוא עדיין מרעיש.

ואם על הדרך אתה יכול, תשאיר את הרכב מונע, ואת המערכת עובדת.. (לא בווליום גבוה מידי).

לאחר מכן, תלך לחיבורי RCA של המגבר של הסאב. ופשוט תשלוף אותם החוצה.

האם זה הרעש שאתה שומע ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
קיצר הפיק נשמע רק שאני נותן סטארטר נכון לעכשיו - משמע שכל האוטו ב"נפילת" מתח, לא ברור לי למה זה שונה נגיד מסתם כיבוי של האוטו...

מה ההבדל??

יש לך מושג איזה עומס על מע' החשמל נוצר בעת התנעה?

אל תחפש להשוות בין המצבים.

פשוט תשתדל להמנע ממצבים בהם יש פיקים.

פיקים הם הרסניים!!!

פורסם

טוב סיכום קטן - ככל הנראה הסטארטר "שואב" את כל הכח בזמן ההתנעה ולכן המגבר נותן פיק, לסאב מה שעושה את הרעש, בקשר להשמת מגבר מותג, לא הבנתי את זה, מה JBL לא מותג טוב ? בכל אופן הפתרון הזמני מבחינתי הוא....פשוט לכבות את המערכת שאני מגיע לחניה ולהדליק אותה ידנית לאחר ההתנעה,

אם למישהו יש פתרון אחר אני אשמח לשמוע אותו..., פתרון נוסף שחשבתי עליו הוא אולי קבל, אבל לא ממש בא לי להשקיע או להכנס לזה,

פורסם

הרעיון שלך די לגיטימי, ואפילו מומלץ, אני גם עושה את זה תמיד במערכת שלי, אפילו שאין את הפיקים האלה, זה בריא יותר מאשר לתת לפאנל ולכל המערכת מתח קופץ בזמן הסטארטר, עכשיו ניזכרתי שבחלק מהמגברים/פאנלים יש דבר כזה שעושה שבכמה שניות הראשונות הווליום נמוך ואז הוא עולה, מה שגם עוזר למנוע רעשים כאלה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...