Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיקול שלך לפני 2 הודעות היה זה שהסאב ישן והמון זמן בשוק.

אז הינה יש חדש , אולי הוא שונה ,לדעתי לא , עוד לא שמעתי אותו .

כעיקרון העיצוב השתנה לטובה !

פורסם

בימים אלו ממש אני ואביב (קוויקסילבר מהפורום) עורכים בדיקה לי יש קאנווד 400 אר אמ אס ולאביב יש את ה305 המפורסם שניהם נמצאים בתיבות אטומות בנויות לפי נתוני יצרן מדוייקים ללא התפשרות באיכות ההרכבה או החומרים (זאת אומרת דבק נגרים איכותי בכל החיבורים סיליקון בחלק הפנימי תפירה נדיבה של ברגים) בנתיים מהתרשמות ראשונית - שלי : עושה רושם שהפיוניר עוצמתי פחות מהקנווד ומדוייק באותה מידה כמו הקנווד,

התרשמות ראשונית ולא מייצגת של אביב (הוא עוד לא הספיק לשחק איתו) הקנווד יותר עוצמתי (שזה מקביל להתרשמות שלי....מה שאומר שזה כנראה נכון) והוא טוען שהקנווד מורח לו מעט בנקודות שהפיוניר נשאר מדוייק, אבל הוא לא ניסה את זה עדיין עם טראקים מספיק מוכרים כך שזה לא מייצג,

סיכום : הקאנווד עוצמתי יותר (ללא עוררין) הפיוניר מעט מאוד מדוייק יותר (שוב התרשמות של אביב אני לא מסכים.....גם הוא טוען שההבדל ממש קטן)

פורסם

הבדיקה נערכה ב2 רכבים זהים ?

2 המיקומים היו זהים בתא המטען ?

האוזן אשר מקשיבה ישבה גם כן באותו המקום ?

2 המגברים היו מחוברים לאותה הגברה ?

אותו תחימה של קרוס ?

אותו עוצמה של PREAMP לעומת GAIN במגבר ?

והכי חשוב, השוואתם כל סאב בשיאו ? או כל סאב עם הספק שווה? (שניהם קיבלו אותו כוח בדיוק?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תבין איך זה עובד....יש לו אוטו, לי יש אוטו, לו יש הגברה של ג'אנסיס לי יש JBL, החלפנו את הסאב ביננו לכמה ימים לא ליום אחד...יענו כדי שיצא לנסוע איתו ולהתרשם כמו שצריך ולא חמש דקות (הפיוניר עדיין פה אצלי והקאנווד שלי עדיין באוטו שלו) לא נגענו בכיוונים של המגברים או בהד יוניט...פשוט הוצאנו סאב אחד שמנו סאב אחר באותו מקום

אגב על הנייר שניהם 400 RMS אפילו עם נצילות דומה לדעתי...ככה שבגיין אין מה לשחק כי המגברים שלנו נותנים את המקסימום שהם יכולים בברידג' (כמובן בלי קליפינג)

בקיצור לדעתי זאת השוואה מאוד מאוד אובייקטיבית....כי כל הנתונים זהים...הסאבים נבדקים באותם רכבים שקודמיהם ישבו בהם, זה לא ששמנו את הפיוניר אצלי נגיד ושנינו מתרשמים אצלי...כל אחד מתרשם במערכת שלו! בצורה שהוא הכי מכיר

פורסם

עם איזה מכשיר כיילתם את ההגברות שאתה אומר שאין קליפינג ?

בכל אופן, כשאני הצעתי מבחנים עיוורים, אנשים טענו שבגלל שהמשתמש צריך להמתין 5 שניות, בין השמעה להשמעה.

אז הזיכרון השמיעתי שלו נפגע, ולכן קשה לו לזכור מה הוא שמע 5 שניות קודם לכן.

אז אינני בטוח עד כמה אנשים יעריכו את ההחלפה המדוברת.

בכל אופן, מספיק שהסאב של הקנווד יפיק יותר עוצמה עם ההספק שהפיוניר קיבל, וכל המבחן הזה לא יגיד לנו דבר.

הייתם צריכים לכייל את ההגברות עד לשיא של כל סאב.. ואז הבעיה של קליפינג שמיע עלולה להיכנס למשוואה.

שורה תחתונה לא מדובר פה במבחן דרך אמיתי, אלה יותר כניסיון לקבל רושם שאישית לא היתי מתייחס אליו כיותר מזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר אין מבחן עיוור אחד נכון כי מה זה 5 שניות מה אתה רוצה להקפיץ בין הסאבים תוך כדי שמיעה ?

פורסם

זה האידיאלי.

בכל אופן, לא ערכתם מבחן עיוור אלה יותר כמו התרשמות אישית של כל אחד על מוצר אחר ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תקרא לזה איך שבא לך, באמת ההגדרה של זה לא היתה אמורה להיות מבחן עיוור...אבל העובדות בשטח חד משמעיות....הקאנווד היה עוצמתי יותר על שני ההגברות וגם אם קיים דיוק יותר של הפאיוניר (אני לא הרגשתי הוא טוען שכן) אז וואלה...הוא מזערי, עם זה אני הולך זה מה שאני מרגיש ומבחינתי זה הכי מייצג בעולם, מי שבשבילו זה לא מייצג, מוזמן לערוך איזו השוואה שבא לו, אני אשמח לשמוע תוצאות

פורסם

אתה יכול להתייחס לזה איך שרק חפצה נפשך.

אין זה אומר שזה חייב להיות תואם בעולם המציאות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

באיזה דגם של סאב קנווד מדובר? הKFCW3009?

פורסם

כן זה מה שרשמתי... ד"א, הוא 800W כללי, ו400-RMS.

KENKFCW3009_1.jpg

• תוכן חדש...