Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה...דבר ראשון מלא זמן לא הייתי פה...(בעיות אינטרנט למי זה לא קרה???) אבל הייתי במפגש מרכז האחרון אייל אח שלי שיחקת אותה אהבתי את הבניה מאחור וגם הבחור עם הקורולה שלא קלטתי את השם ממש יפה היצירה מאחור!!! (רק חסר תותח באמצע ובריכת כרישים)

טוב ולעיקר.....המערכת הנוכחית שלי בנויה ממגבר 4 ערוצים סוליד אודיו פורמולה 4 קומפוננט אחורי של פייס ליינר cx6.5" והד יוניט של פיוניר.....איפה הבעיה.....ההאד יוניט מוציא רק שני ערוצים מה שעד היום לא הפריע לי כי הקדמיים שלי הם סטוק ולא ניצלתי ת'מגבר עד הסוף עכשיו אני רוצה לשים ככה בשביל הכיף סאב חביב כזה מאחור...הציאו לי לקחת את הRCA ולפני הכניסה למגבר לפצל אותי לארבעה RCA מ-2...

זה בסדר לעשות כזה דבר???...המטרה בסופו של דבר שאני אוכל לגשר ל150RMS וככה אני גם משתמש בכל הארבעה ערוצים.

תודה מראש על העזרה. :-D

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

המילון השלם לרכבי מאזדה...

מאזדה 323 נותנת בראש!!!

מאזדה 626 מה אתה טיפש?

מאזדה 3 יאללה אחי תפרוש!

מאזדה 6 אתה צריך להתבייש!

אקסדס6 את הכביש ביא תקשקש

אקסדס9 מי נוסע בסוברו פשע?

אמ איקס חמש ביצים, זה יש???

אמ איקס שש רק טיפש אותה יבקש!

עוד שות מבית היוצר שלי.....:rolleyes: