Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, חולי סאונד יקרים (כמוני!)

אני מצטער אם השאלה הזו הופיעה כאן בעבר, אם כן זה כנראה היה בעבר הרחוק, כי אני לא מצאתי כזו.

בכל אופן, חברים יקרים - אני מתכוון להזמין רדיו דיסק מחו"ל ולא ברור לי העניין הזה עם הרדיו.

האם יש בעיה למכשיר שיובא מארה"ב לפעול כאן? (אני כמובן מדבר על מכשירים ברמה גבוהה, של clarion או alpine, אם זה קשור לסוגיה...)

אם יש בעיה כזו, איך מטפלים בעניין?

אשמח לתשובה, אני לא רוצה לזרוק כסף סתם על מכשיר שלא יעבוד כאן, למרות שאני שומע רק פעם ביום חדשות ברדיו וזהו....

תודה מקרב לב.

פורסם

אני לא ממליץ לך לקנות קלריון מארה"ב מכיון שההד יוניט בא בשני חלקים נפרדים, שאינם מתאימים לארצינו (יש לי חבר שעשה את הטעות הזאת ועד היום מצטער). מצד שני, הקלריון הנמכר באירופה תואם לארץ כמו הגרסה האסייתית (רק ספרות שונות בדגם).

לגבי אלפיין, לא שמעתי על בעיות במכשירים שנקנו מארה"ב והובאו לארץ.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

באלפיין אתה צריך את דגמי ה-R (לדוגמא: 9835R) במכשירים האמריקאים (לדוגמא: 9835) קפיצות התדרים בטיונר הן שונות מבאירופה.

אפשר לפתוח את המכשיר כמו שעושים די הרבה חניות בארץ ולטפל בבעיה... לא הייתי ממליץ.

אותו כנ"ל לגבי קלריון.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

יש לך טעות ....

כל המכשירים של אלפיין מתאים לתדרים של הארץ ואפשר לשנות את זה כאחת הפונקציות של המכשיר (לא צריך לפתוח את המכשיר בשביל זה)

המכשירים שהם בעלי סיומת R הם בעלי פונקציה של rds (וזה בעצם המכשירים האירופאים) ומכשיר שאין לו סיומת R אין לו אפשרות להראות rds

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

שיחקתם אותה חברה, תודה רבה!

נראה לי שאני אלך על בטוח - אלפיין.

איזה דגם חדש אתם ממליצים? יש להם דגם שעובד 24 ביט? מאוד חשובה לי האיכות ופחות הפוזה. אבל זה לא אומר שאני אלך על נקמיצ'י שעולה הון! ונראה כמו 1/5 שקל...

פורסם

אלפיין 9855 או 9835

9835 מכשיר מדהים ואיכותי מאד אך הופסק יצורו לאחרונה ולדעתי לא ניתן להשיגו...

נסה להשיג 9835 אם לא אז 9855 מצויין גם כן.

בהצלחה

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

ה24 BIT לא קשור לאיכות, קשור אבל אתה לא תשמע אף הבדל באוזניים שלך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63993&highlight=24bit

פה יש הסבר או פה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59255&highlight=24bit

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

באלפיין ממה שהבנתי אפשר לשנות בהגדרות.

ובקלריון אתה צריך את הדגמים האירופיים שמסתיימים בסיומתצ של 6 לדוגמא 946 או 856...

הדגמים של USA מסתיימים ב5 לדוגמא 955 945 855....

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...