Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

Guest תמיר .א.
פורסם

שי אתה עוד ילד באלקטרוניקה. אין לך מושג בזה עדיין.

שהמינוס של המגבר מתנתק בטעות אז המגבר ממשיך לפעול על המינוס של הRCA. ובהספק מכובד

הכבל הדק של הRCA ישרף או הPCB (מולי המינוס) של הרדיו דיסק ישרף. כי עובר דרכו זרם גבוה.

מספיק עם השטויות שלך. אתה לא מבין בזה, אתה סתם אוהב להתערב ובזה אתה מראה כאילו אתה זה שצודק אבל אתה לא. יש לך מזל שאין לי כוח לשטויות שלך כי אם היה לי כוח הייתי מראה לך איך הרדיו דיסק שלך נשרף - לא נדלק. או שאת הסאונד אתה תשמע על הפנים אחד מן השתיים.

סיימתי להגיב.

תמיר

פורסם

תמיר, רק בזה אתה טוב, בלהגיב ובלדבר.

בוא לפה, ותשרוף לי את הפאנל .. תרוויח 1000 שקל.

מה קרה תמיר, גם עבורך 1000 שקל זה כלום ?

מה השלב הבא תמיר, תנסה להסביר לי איך קבל עובד ? :)

(גם כן , עוד מהנדס נפל עלינו .. כבר היה עדיף שתשמור את התיאוריות שלך לעצמך ..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

Guest תמיר .א.
פורסם

1.אתה לא יודע במה אני טוב על סמך האתר הזה.

2.לא ישקיע זמן יקר לבוא לשמה להראות לך שאתה טועה. זה מובן מאליו שאתה טועה.

זה כמו לחבר כבל מינוס למגבר בעובי מילימטר ולצפות שהוא לא ישרף זה מגוחך.

3.כסף לא עושה עליי רושם.

4.קבל אתה לא יודע איך הוא עובד. אתה יודע לצטט אנשים אחרים מפורמים בחול.

5."נפל עליינו". דבר בשם עצמך, כי אף אחד עוד לא איתך בנושא הזה.

תמיר

פורסם

טוב תמיר, אתה מנסה להגיד לי ולחברי הפורום שאתה יכול להוכיח שאתה צודק בלי שום בעיה.

והסיבה שאתה לא בא להוכיח את זה, זה בגלל ש1000 שקל לא עושים עליך רושם ?

הסכום כרגע עלה ל2000 שקל.

אתה בדרך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כפי שכולכם יודעים אני לא מתקין גדול, והסיבה שאני משתתף בתרד הזה היא לא בגלל שאני מהנדס חשמל.

אני בסך הכל רוצה לשים סוף לכל הילדים שמדברים וזורקים שטויות בכמויות, ואף פעם לא באים להוכיח את מה שהם אומרים באינטרנט על גבי הפורום כשכל המניפה שלהם צבעונית ויפה.

אם מישהו יצליח להוכיח ששי טועה, אני מעגל את הסכום ל2500 שח.

זאת אומרת עוד 500 שלי.

אבל תעשו טובה תצאו מהפוזה ומהמסך שלכם.

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יאללה מי שמוכיח לשי שהוא טועה מקבל, מגנט פאנטום מונובלוק + קיקר קומפויאר12 400WRMS. (זה ב2500 שקל שתקבלו)

או איזה קומפוננט פוקאל פוליגלאס...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

זה באמת מתחיל לקבל צורה של שוק עזבו אותכם אני כבר הבנתי מה הפרצופים של המהנדסים פה אדון מידן כבר לא מגיב למה הוא יודע שילחצו אותו להגיע אחרי כל הדיבורים שהוא פלט...

חברה זה רק נקודה למחשבה כל השטוטניקים למניהם אתם רק מורידים את הרמה של הפורום...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

חחחחח אייל אל תשכח מי החברים שלך!

פורסם

עופר עם כל הכבוד, אם דרך התנהלות התרד הזה לא לרוחך, אני מתנצל מקרב לב.

אבל לקרוא לו שוק, רק בגלל שזה לא לרוחך, זה דיי מעליב.

הודעות שכאלו אני אשמח לקבל כהודעות פרטיות, ובנוסף לכך גם רעיונות לשיפור וייעול.

אם אתה רוצה להביע עמדה אמיתית לתוכן העיניינים - אתה יותר ממוזמן.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי , עם כל הכבוד , אני קורא לזה שוק כי כך זה נראה . אם אתה נעלב מזה אז אני מתנצל מקרב לב.

לגבי עמדתי בקשר לכל ההתערבויות למיניהם כתבתי בתרד אחר שלך מאותו סגנון .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

Guest תמיר .א.
פורסם

התרד הזה ממש מגעיל אותי.

ב8.7 יש את התחרות. בכיף אני ישרוף לך את הרדיו דיסק על ידי ניתוק המינוס של המגבר גם בלי כסף.

עליי.

תמיר

• תוכן חדש...