Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר שאני מוציא מהמקום הוא KX800.4

ומכניס במקומו KX600.1

שניהם של קיקר למי שלא יודע...

כרגע המערכת מחוברת לקבל 1FARAD, ואני חושש לנתק את ה+ מהמצבר ולאחר שאני מחבר את המגבר לחבר את הפלוס שוב (בגלל הניצוצות) מישהו יכול להגיד לי מהי הדרך המומלצת ביותר להחלפת מגבר במערכת עם קבל?

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

Guest תמיר .א.
פורסם

פשוט פרק את 3 חיבורי החשמל מן המגבר.

פרק את המגבר מהמקום שלו, תכניס את החדש. תחבר את אותם החיבורים, לא צריך לנתק מצבר בשביל זה. ולא תהייה לך בעיה עם קבל או רכיב אחר.

אין בעיה בחיבור מגבר ישר לחשמל. לא צריך לנתק מצבר. כי זה אותה פעולה.

תמיר

פורסם

תנתק את הפיוז שעל הכבל פלוס (ליד המצבר) לפני שאתה מבצע את ההחלפה ותחזיר אותו רק לאחר שחיברת את הכבלים. אם אתה רוצה להטעין את הקבל עם נגד/נורה אז נתק פיוז ליד מצבר, תחבר את המגבר החדש, נתק את הכבל פלוס מהקבל, תחזיר פיוז ליד מצבר, תטעין עם הנגד ובצע חיבור קבוע.

פורסם

תוציא פיוז .

תפרוק קבל(דרך נגד, או מעגל פריקה שבא עם הקבל,או מנורה 12v )

(רמז- אין מתח עכשיו במערכת. הפיוז מנותק, קבל פרוק)

תעשה מה שבא לך עם המגברים.

תטעין שוב את המערכת למתח 12 v (דרך נגד, מעגל פריקה/טעינה,מנורה)

תחבר פיוז.

אין ניצוצות ,נכון?

ZZR

פורסם

אוקיי תודה, הבעיה היא שבמגבר החדש יש חיבור גדול ישר לחוט, בלי סופיות, אז אני צריך להכין חוט חדש, מישהו יכול להלוות לי מעגל טעינה/פריקה? או מישהו שגר קרוב, תודה.

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אתה לא צריך שישאילו לך - יש לך.

אתה יכול להשתמש בטסטר, או בכל נורה שיש לך על הרכב (הנורות הן 12V כולן).

פורסם

אין ממש צורך לפרוק, ברגע שאתה מנתק אותו מהפלוס אתה פורק אותו. אומנם לא לגמרי, אבל מכיוון שאתה מטעין אותו שוב זה לא חשוב. פורקים קבל עד הסוף אם רוצים לאחסן אותו, זה עוזר לשמור על אורך חיים גבוה יותר.

• תוכן חדש...