Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום ל WRX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין לא סגור על הרכב שאני רוצה שיהיה לי ואני חושב בכיוון של WRX.

הבעיה שלי שמבחינה אקוסטית הוא זבל במצב הקיים ואני רוצה לקחת בחשבון כמה יעלה לעשות אותו עם אקוסטיקה טובה מאוד +/-

קיום אני עם פאסאט (אקוסטיקה מעולה ביחס לרכב סטנדרט) ואני עדיין הייתי רוצה לשפר בקצת את האקוסטיקה (שכבה אחת של דינימט אקסטרים).

כמה שכבות אני אצטרך להשים הסוברו כדי להגיע לאקוסטיקה יות טובה (אפילו בקצת) מפאסאט ?

אני אצטרך להשים עוד משהו חוץ מדינימט ?

פורסם

במקרה שלך ובתקציב שלך:

הייתי הולך על שני באלקים לפחות, אחד לבאגז ואחד לדלתות בצורה מאד אקסטנסיבית

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בין אם הרכב אטום טוב ובין אם לאו - כמה שיותר שכבות(במידת האפשר) יותר טוב וזה נכון לגבי כל רכב, ברוב הרכבים הגרמניים פשוט יש על הפח יריעה של חומר איטום במרכז הדלת מה גם שהנדסת האנוש שלהם בכלליות יותר טובה מהיפנים, אבל גם ביפני וגם בגרמני איטום רק יוסיף והרבה.

אצלי ברכב יש כמעט באלק שלם בדלתות הקדמיות והיריעה העודפת שנשארה ממנו הצטרפה לעוד באלק שלם לתא מטען.

איציק.

• תוכן חדש...