Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור נגן MP3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על במקום ליקנות רדיו דיסק ממוסחר לחבר נגן מפי 3 ואחריו אקוליזר רכב ונוח לשימוש?

מה ההשפעות על המגברים לעומת רדיו דיסק והאיכות העם יש הבדל?

פורסם

ככה אני עובד במערכת שלי, אין לי הד יוניט.

יש לזה כמה יתרונות ברורים: אין רדיו דיסק, יורדים סיכויי הפריצה לרכב, לדעתי יותר נוח לנווט, לא צריך לצרוב דיסקים, המוסיקה איתך בכל מקום מילולית-שלא כמו פאנל.

חסרונות זה איכות סאונד אולי. אם יש לך מכשיר איכותי עם ליין אוט ולא רק יציאת אוזניות אז זה סביר בהחלט, קשה לי להאמין שתבדיל.

אם כבר אקווליזר אז צריך משהו שגם מגביר את הסיגנל, יש לקלריון מכשיר שמעלה את המתח ל7 וולט! 7 band ושליטה על חיתוך לסאב ווליום כללי למערכת.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

כי יש בעיה עם מכשירים ניידים, המתח שהם מספקים נמוך מאד, כלומר צריך לפתוח הרבה מאד גיין וזה בסופו של דבר מתבטא בעיוות שמיע.

את האקווליזר אני מביא מארה"ב, לא ראיתי באינטרנט בארץ אפילו פירסום אחד לאקווליזרים.

אולי תעשה סבב חנויות תבדוק מחירים.

אופל קורסה 2003

פורסם

הרימוט מחובר לסוויץ.

לרוב האקווליזרים יש סוויט הדלקה או כיבוי (ששולט גם על המגבר)

אופל קורסה 2003

פורסם

עדיין אין לי כלום :)

השידרוג יגיע כשאחזור מארה"ב.

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...