Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לתרד הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=618177&posted=1#post618177

ברור לי שיש המון גורמים בעלי השפעה לגבי איך נשמע רמקול.

סוג החומר של הממברנה

הרכב ה"מנוע"

וזה פחות או יותר כל מה שאני יכול לחשוב עליו...

אבל אם מישהו באמת יכול להסביר לי קצת יותר בפירוט מה ההבדל בין רמקול א לרמקול ב?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

החומרים שמהם כל הרמקול בנוי(הכבלים,חיבורים מצופים\עשויים זהב),איכות הבנייה,תיבה,מתחים,טווח תדרים(שזה כבר קשור לבנייה של הרמקול)וכולי.תיכנס למפרט טכני של כל רמקול ותראה מה שונה בינו לבין שאר הרמקולים.זה כמו לשאול מה ההבדל בין מכונית א למכונית ב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברור שרמקול א שונה מרמקול ב, מבחינת הבניה והחומרים.

אני מדבר על מה מבדיל רמקול טוב מרמקול רע, לדוגמא, מיד של פולס ומיד של הייבריד או טוויטרים...

מה העניין התכנוני, כיצד המהנדסים יוצרים רמקול SQ?

אופל קורסה 2003

פורסם

אמרת יפה-מהנדסים.זה הכל עניין של הנדסה-חישובים של חשמל,גודל,עלות ייצור מול רווח-רמקולים רעים למשל מאד מאד מאד זול לייצר כי אף אחד לא משקיע בחומרים טובים בבנייה.את התוצאה פשוט אפשר לשמוע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אבל אם תפקידו של רמול זה לנגן לדוגמא תדר מסויים, מדוע רמקולים, לצורך העניין מאותה החברה ועם חומרים דומים לדוגמא, דוטק והייבירד.

אם שניהם מנגנים אותם תדרים, מדוע יש הבדל גדול כל כך בין השנים?

והאם קרוס משפיע על איכות של סט קומפוננט?

אופל קורסה 2003

פורסם

יכול להיות להם מגנט שונה, סליל שונה, ממברנה שונה (למרות שהיא עשויה בגדול מאותו החומר יכולים להיות הבדלים בהרכבים שלה וניתן גם לראות בעין שהממברנה בדוטק ובהיבריד שונה) וכו' וכו' שגורמים לכל רמקול להשמע שונה.

גם מנועים של רכב בנויים בגדול מאותם החומרים ובכל זאת יש הבדלים גדולים בינהם. לדעתי אתה משום מה מתייחס לרמקול כאל דבר מאוד פשוט, אולי בגלל שהוא לא מורכב מחלקים רבים, ולכן אתה מתקשה להבין את ההבדלים בין הרמקולים השונים.

• תוכן חדש...