Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי לא קניתי ערכות קניתי הכל בנפרד.

3 כבלים של פלוס 8 גייג' עם 3 פיוזים של 50 אמפר,כבל לכל מגבר.

מהפלוס חתכתי חצי מטר לכל מגבר וזה משמש כמינוס.

RCA אחד של רוקפורד ועוד שתיים "פשוטים".

רמוט אחד מהמכשיר ומתפצל ל3 בקצה שלו.

אין בעיות מיוחדות או רעשים,את הפלוסים והRCA-ים העברתי בצדדים נפרדים בגלל חוסר במקום לא בגלל רעשים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הכל נקנה בנפרד.

חוטים של 4 guage על כל הרכיבים (אלטרנטור, מגברים)

חוטי RCA זולים, לא שזורים.

אין בעיות רעשים, הכל תקין...

נקנה בחנות להתקנות והום סנטר בעלויות של כ- 100 + ש"ח.

פורסם

קניתי קיט מחו"ל 0 גייג' של סטינגר סדרת HPM כולל בית פיוז 250 אמפר (קצת מוגזם)

וגם 2 זוגות RCA בנפרד גם כן של סטינגר שזור סדרת HELIX

הכל ביחד עלה לי 500 ש"ח

פשוט מציאה

פורסם

ערכה 4 GAUGE PLATINUM של STINGER עפ פיוז ANL בחו"ל 60$

RCA הכי פשוטים שיש, טיפה עבים יותר 50 שקל

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

ערכת חיווט מלאה 8G EXPLOSION ב89 שח מעולה עושה את העבודה מעל ומעבר ולכבל RCA שלהם אין כלל בעיות והפרעות .

בחיווט ממש אין צורך להשתגע [אם כבר אז כבל הסיגנל עוד מקובל עליי אבל מתח והארקה ורימוט הכל אותו חרא לא יעזור בית דין!]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ברכב הקודם היה 8גייג' של סטינגר ו3 RCA שזורים של רוקפורד, היו לי מעט רעשים שהושתקו ע"י משתיק רעשים של סטינגר, שלא גרע ולו במעט מאיכות הסאונד,

ברכב הנוכחי יש שתי כבלים של 8 גייג' וזוג RCA זולים ופשוטים, חוטי רמקול איכותיים זה כן....ככה קניתי את האוטו אז ביצעתי התקנה על החיווט הנל בלי לבצע השחלות חדשות....ואין שום רעש...

פורסם

תודה תודה חבר'ה , על כל התגובות

RCA אחד של רוקפורד ועוד שתיים "פשוטים".

מאיפה קנית ה RCA הזה ? כי אני רוצה אחד ששזור כמה שיותר 3 שכבות או יותר..ושמעתי שהרוקפורד טובים , יש לך קישור?

*. ניסיתי פעם כבל שעולה 50 ש"ח RCA והיו לי רעשים נוראיים, לכן אני מחפש RCA הכי שזור שיש לדחיית רעשים.

ו.. מישו ניסה ה RCA שבא עם הערכה של ZIK-4 הנה קישור לערכה

ותודה שוב

פורסם

לא קראת לעומק את תגובתו של עתיד-הוא אומר בכבלים השזורים של רוקפורד היו רעשים וברכב החדש הוא לא השקיע בכבלים ואין רעשים..לא תמיד החברה של החוט והחירבושים שרושמים עליו זה הדבר האמיתי שיחולל הבדלים ושינויים יש עוד פרמטרים שיכולים לגרום להפרעות ורעשים זה באופן כללי שתבין.

פורסם

מי אמר שהרוקפורד שזור?לא אמרתי דבר כזה.

דרך אגב כל העסק עלה לי בערך 250 שקל.

פורסם

תפנה את ההערות שלך אליך כי את הציטוט הוא לקח ממני.....תקרא בעיון,השאלה מופנית אלי.

ערב טוב.

פורסם

למה תגובה אחר תגובה? סתםם :-)

צודק , טעות שלי בקשר אלייך .

• תוכן חדש...