Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד פיוניר, kenwood ושאר החברות המוכרות האלה

האם הם בהכרח איכותיות כמו שהישאלים אוהבים לעשות אותם?

(אני מדבר על רמקולים/סאבים וכד'.. בעיקר רמקולים.)

כאילו יש עוד מלייאן חברות מצויינות שהישראלים אפילו לא מכירים

לכן לא מייבאים אותם לארץ...

למה שלא קצת יגוונו פה בארץ, וישמיעו לקונים שיש עוד הרבה חברות אחרות, פשוט מצויינות בעל איכות נפלאה, במחיר שוק הוגן יותר.

פורסם

יש חברות מוכרות עם רמקולים איכותיים ועם רמקולים פחות איכותיים. ויש גם את הלא מוכרות עם האיכותיים ולא איכותיים. זה תלוי ברמקול עצמו לא בחברה. (החברה עצמה לא יכולה להיות איכותית) אולי חברה שמצהירה על נתונים מדוייקים. אבל זה כבר עניין של אמינות

פורסם

תראה !

לכל חברה לכל אחת יש סדרות גבוהות במחירים גבוהים , וסדרות נמוכות כדי שפשוטי העם כמונו יוכלו לרכוש ,

יש גם הרבה חברות לא מוכרות בעלות רמקולים איכותיים לא פחות מהמוכרות

בקשר ללמה לא מייבאים חברות לא מוכרות , כי ........ הם לא מוכרות והמוכרים מפחדים לנחול הפסד על הסחורה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כאילו יש עוד מלייאן חברות מצויינות שהישראלים אפילו לא מכירים

לכן לא מייבאים אותם לארץ...

למה שלא קצת יגוונו פה בארץ, וישמיעו לקונים שיש עוד הרבה חברות אחרות, פשוט מצויינות בעל איכות נפלאה, במחיר שוק הוגן יותר.

תראה בקשר לשאלה שלך אם חברה מוכרת מייצרת מוצרים טובים אז ככה בדרך כלל חברה שמייצרת ליין שלם של מוצרים הכולל רדיו דיסקים,מגברים,סאבים וכו' לא מייצרת לעולם ליין מוצרים יוקרתי או איכותי נטו ואני מדבר על חברות כגון קנווד פיוניר פנסוניק וכו'.

שים לב שחברות מקצועיות של רמקולים ומגברים מתמחות אך ורק בתחום שלהם ומייצרות רמקולים וסאבים או חברות שמשלבות גם מגברים דוגמאות : MOREL,JL AUDIO,MB QUART,ORION,PPI ויש עוד הרבה דוגמאות.

עכשיו בקשר לטענה שלך שלא מביאים לארץ כל דבר אז הסיבה היא פשוטה וטמונה בכל אחד מאיתנו העם שלנו הוא עדר כבשים ולא מוכן להתפתח לחברות חדשות והוא תקוע על סטנדרטים ועל סטיגמות ישנות וחושב שרק מה שמוכר לו ופופולרי זה טוב גם מייקל גקסון מוכר ופופולרי אז מה הוא טוב ?

ביגלל זה לא ממהרים היבואנים להביא דברים חדשים וציוד יוקרה או איכותי שפשוט ייתקע אצלהם.

תומר.

פורסם

אין דבר כזה חברה מוכרת, אתה מכיר את חברת MA AUDIO.?

או פאוור אקוסטיק,? (לא פיור אקוסטיק)

חפש בחו"ל את MA AUDIO. תראה שהמחירים שם תחילים ב 600 דולר לקומפוננט.

תחשוב מה המחיר כאן יהיה.

אז חברה מוכרת זה דבר יחסי. כי אתה מכיר, והוא לו, ואני מכיר חברה ששניכם לא מכירים.

והישראלים, לא כמו האמריקאים. יקנו לפי המלצה של חבר, ולא לפי המלצה של 50 אנשים שקנו וכתבו תגובות על המוצר.

בארץ צריך לפתח את הנושא הזה של חוות דעת על מוצרים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בארץ פיוניר תמיד יהיו הכי טובים :)

בגלל שדוד של חבר של מישהו הביא את זה בזול ובקומבינה והסאונד נסבל איכשהו אז זה הופך להיות הכי טוב...הקומפוננט הראשון שלי היה פיוניר ועד שלא עברתי לחברה אחרת (גרמנית במקרה) רק אז הבנתי כמה פיוניר במקרה הזה = זבל.

אבל בסופו של דבר הכל מסתכם באוזן של המאזין, לאחד מק-אודיו יכול להשמע חרא ולשני פיוניר יכול להשמע סט במיליון דולר ולהיפך, אני מדבר על סדרות מקבילות לצורך העניין.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

סאונדמן, דווקא שתי החברות שציינת מייצרות מוצרים זולים (במיוחד פאוור אקוסטיק).

השוק שלנו לא שונה משאר העולם ואפשר לקרוא שאלות כאלה גם בפורום אמריקאי ובריטי. גם במדינות האלו שוק ההיי אנד הוא מאוד מצומצם. אצלנו כשמדובר במדינה כל כך קטנה קשה ליבואן היי אנד לשרוד (וזה לא רק בגלל הצרכנים אלא גם בגלל החנויות).

פורסם

בדומה להרבה דברים בארצנו, גם אודיו לרכב סובל ממחלת ה"ישראלי הנפוץ".

לדוגמא, מה הDVD הכי נמכר בארץ? ITT, המילטון,לא זוכר את שמות המדבקה כרגע, אבל זה אותו מכשיר בדיוק... ובדיוק אותו הדבר עם טלוויזיות

ומי שמתעניין קצת באוזניות יודע שהמצב גרוע יותר מאשר עם רמקולים, זוג שעולה 70 דולר בארה"ב יעלה בארץ 1000 ש"ח!

וזוהי הסיבה בדיוק שאין יבוא ואין דרישה-אין מודעות.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ישראלים אוהבים זול, לא ידעת?

העיקר שיוכלו לספר לחב'רה בכמה הביאו את המוצר, עזוב עכשיו איכות, הסיפורים והשבחים על כמה המוצר "איכותי" זה סיפור אחר.

פורסם

יש אותו הדבר גם מהצד השני, ישראלים שקונים יקר ולאו דוקא מקבלים תמורה כמו שצריך ביחס למחיר הגבוה שקיבלו ,שואלים בתמימות בפורומים"מה הכי שווה ל1500 שח בלה בלה בלה...והולכים לקנות בלי לבדוק יותר מדיי אופציות זולות יותר שיכולות להפתיע וכו'.. אבל הכל מתגמד כאשר מדובר במותג -מה זה חשוב ,העיקר בישבילם לספר לחברה שיש להם את הרולסרוייס של המגברים/רמקולים וכו'.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
העיקר בישבילם לספר לחברה שיש להם את הרולסרוייס של המגברים/רמקולים וכו'.

נכון. רק בשביל זה קניתי מגברים של גנסיס.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תבורך. [לרגע לא התכוונתי ופניתי בעמדתי באופן אישי כלפי מישהו, אלה ציינתי היגד שבעקיף או ישיר "תפור" על מספר אנשים בישראל].

אני יחדד ויאמר שלדעתי כל חברה באשר היא יש לה את המוצרים המוצלחים ואת הנפילות שלה..זבל סיני או מותג. לא כל זבל סיני שהתנסתי ושמעתי אותו אהבתי אותו ואת התמורה שהוא נותן ביחס למחיר וכך גם עם מותגים.

אני לא נגד מותגים בדיוק כמו שאני לא נגד זבל סיני.

תמיד מוצר מסויים יכול להפתיע לטובה או לרעה ובלי להשים דגש כבד דווקא לחברה אליה הוא שייך.

בזה סיימתי פה, אני לא יכנס אם אף אחד לויכוח בעניין היות וכבר דשנו רבות את השאלות קרש הללו .

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ישראלים אוהבים זול, לא ידעת?

העיקר שיוכלו לספר לחב'רה בכמה הביאו את המוצר, עזוב עכשיו איכות, הסיפורים והשבחים על כמה המוצר "איכותי" זה סיפור אחר.

בהתחלה כשרק התחלתי להיכנס לקטע של הסאונד רציתי רמקולים 9*6 של פיוניר.רק כששמעתי אותם בהשוואה לsound stream הבנתי כמה הם שווים לתHת...דארת' צודק מאה אחוז,לא חשבתי על זה אפילו עד עכשיו."זה פיוניר,אחי-מה קרה לך? מה ת'מדבר שהם לא משהוא?"...פה נסתיימו טיעוניי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...