Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה התחדשתי באוטו והמערכת נוראית השארתי את המגברים שהיו וקנית קומפוננט של אלפא סוניק וסאב 800 וואט של פיוניר הכל נשמע גרוע ולא מכוון הסאב נכבה בווליום גבוה הקומפוננט צורחים באוזן אני מאיזור המרכז ורציתי לדעת אם יש מישהו שמבין ויכול בבקשה לעזור לי אני נואש

ועוד שאלה קטנה

המגבר של הסאב זה רד סאונד 400 וואט היתכן שהוא לא מסוגל להרים את הסאב בצורה טובה ובגלל עומס הוא נכנס לפרוטקשיין

ועוד משהו הרכב זה ב מוו 523 שנת 99 ואני משתמש עם הרדיו המקורי שהוא שולט צ'נג'ר ולרמקולים יושב מגבר סופר סאונד מעפן

אז זהו אני לא מתכוון להשקיע עוד כסף באוטו אני כבר חנוק למוות אז אם מישהו יעזור אני אשמח

• תוכן חדש...