Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest תמיר .א.
פורסם

שהמתח על 14V דוגמא האלטרנטור הוא יהיה היחיד שיפיק את הזרם.

במקרה שהמתח ירד ל12V בעומס. האלטרנטור הפיק את המיירב שלו ועדיין לא מספיק אז המתח שלו יורד

למתח המצבר, ובמקרה הזה שניהם מפיקים זרם, (כמובן עד שהמצבר יגמר - משום שאין טעינה שהאלטרנטור מפיק את מלוא כוחו על צרכן אחר).

תמיר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איך אני מחבר את הספק מחשב למגבר?

הכחול = 12V אני מחבר לפלוס

השחור = מינוס

יש לי GND ויש לי REM

מה לחבר ל GND ומה לחבר לREM ?

תודה!

Guest תמיר .א.
פורסם

GND תחבר את השחור.

הכחול לפלוס ולREM.

תמיר

פורסם

סבבה..

עכשיו תראה.. הסתכלתי בחוברת של הלוח אם וכתוב כל צבע כמה מתח נותן וכו'

השחור = COM

הכחול = -12V משהו VDC

הצהוב = +12V וי די סי גם...

אדום = +5V

מה עושים ?

Guest תמיר .א.
פורסם

צהוב לפלוס ולREM של המגבר.

שחום לGND של המגבר מינוס.

זהו אל תיגע בכחול.

תמיר

פורסם

כדי לפהעיל ספק כוח של מחשב, ללא לוח אם יש לקצר בין 2 פינים.. אחרת הוא לא ידלק.

While we're at it, you can power up an ATX power supply by shorting the green wire with any black ground wire. As you know, the ATX power supply will not turn on normally without a motherboard connected to it. There are times when you may want to test an ATX power supply or use the voltage from one but don't really want to hook up a motherboard. There's only one green wire and there are plenty of ground wires so it's easy to do. To use a bent paper clip and insert one end in the green wire connector and bend it around and put it into a black wire connecto

r.

http://www.7volts.com/atxnotes.htm

פורסם

טוב ח'ברה אני שמח לספר לכם המגבר נדלק !

עכשיו גיסי צריך לבוא אלי ואנחנו נחבר כמה רמקולים כדי לבדוק שזה עובד כמצופה.. אם כן

אני הולך לבנות תיבות לקומפוננטים ולשים בחדר..

יהיה לי PIMP ROOM

:)

פורסם

עידכון נוסף :

זה עובד וזה מפוצץ אוזניים !!

איך אני מבסוטטט..!!

שלוש שעות אני יושב על זה בסוף זה עובד וזה חזק באופן יוצא דופן עוד בלי תיבות לקומפוננטים...

הסאב עדין לא חובר... אני לא יודע איך מחברים אני ישאל את גיסי מחר איך לחבר..

• תוכן חדש...