Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כל דלת תשמיע רעשים ברמה שדי תפריע אם יש לך מידבאס טוב מקדימה. היה לי מידבאס 6.5 של הייבריד בדלת של S60 ולמרות שהיא לא קרקשה עדיין היו זמזומים מדי פעם.

ההבדל הוא לא קטן אלא עצום. אצלי בדלת גם אחרי שעשינו אטימה מאסיבית הפעלנו את המידבאסים, היו עוד מעט זמזומים. יוסי פתח את הדלת ושיפר את האטימה ככה שלא נשמע זמזומים בכלל. אני לא רוצה לחשוב בכלל איך הדלת הייתה נשמעת בלי איטום.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים חושבים שאיטום יגרום לשינוי של שמיים וארץ.

האיטום מונע זימזומים ורעידות של פח הדלת זה הכל, דבר שיגרום טיפה לשיפור המידבאס, וגם כמובן לביטול הרעש המציק.

אצלי ברכב הפח רקד לפני האיטום, היה ניתן לשמוע את זה בברור בתוך האוטו ומבחוץ.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

לדעתי לשמוע עם זמזומים ורעידות ולשמוע בלעדיהם זה שינוי של שמיים וארץ. קשה להתייחס לשיפור שנקבל במידבאס אם לא נתייחס לרעשים מכיוון שזה בא יד ביד. לדעתי השיפור יכול להיות גדול גם בהענות של המידבאס ולא רק ברעשים למרות שכמו שאמרתי, זה בא ביחד.

פורסם

אני באמת מתפלא שאנשים פה עדיין דנים בשאלת יעילותו של האיטום שאינה מוטלת כלל בספק. דבר נוסף שאנשים לא לוקחים בחשבון מעבר לאיטום הדלת (ובטח לא פחות חשוב) זה חיזוק הפנל של הדלת.

פורסם

טוב אני לא דביל, את זה שמחזקים אותו הבנתי

אבל הכוונה בשאלה היא מה לחזק??

לחזק את הפנל של הדלת לדלת עצמה או לחזק אותו בצורה אחרת כמו לשים עליו איטום כלשהו או משהו כזה?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מידן, די פיספסת את משמעות דבריי.

לא התכוונתי לומר שהנושא אינני מספיק מעניין בשביל שיצא מדפי הפורום.

פשוט אמרתי שמילים לחוד ומעשים לחוד, דובר על כך הרבה רעיונות ושום דבר מהם לא יצא לפועל, אני לא רואה ברעיון הזה שונה מהאחרים .. ולכן הביצוע כניראה ישאר בדפי הפורום.

בכל אופן, לפי דעתך אין טעם להשוואת חומרים אחרים, לדעת אחרים זה דיי מכריע במחיר ולכן חשוב..

בכל אופן יוסי, אני לא ראיתי פה אף אחד שמטיל ספק .. השאלה פה דיי לגיטימית היתי אומר ..

"כמה" בדיוק זה עוזר . (לפני ואחרי)..

אני מאמין שעשית מספיק איטומים בחייך, האם פעם עשית השוואות בשביל לראות עד כמה השוני מהותי בזמן אמת ? (כפי המבחן המתואר ?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כתבתי כאן כבר בעבר שעשיתי ניסיון של דלת עם איטום ודלת ללא איטום (נסעתי כך תקופה מסויימת לא היה לי זמן) נתתי לכל מיני אנשים שמבינים ולא מבינים לנסות ולהבדיל בין הדלתות התוצאה לא הייתה מוטלת בספק ההבדל הוא מהותי.

פורסם

אבל יש אנשים שיש להם מיד באס טוב אבל אין להם זימזומים ולכן לא צריך איטום.....וכמו שנאמר צריך איטום כדי ליבלום רעשי דלתות אבל להפוך ב360 מעולות איכות של רמקול...

פורסם

ב360 מעלות בטוח שלא כי אז בעצם לא עשינו כלום ;)

מיד באס טוב זה עניין יחסי. אני לא חושב שיש דלת שבה למשל מידבאס של 8" שמוגבר כהלכה יכול לעבוד טוב ללא איטום. קשה להגיד בדיוק איך כמה ולמה כי כל דלת בנויה אחרת וכל רמקול שונה.

בניגוד ליוסי אני לא בטוח שההבדלים בין חומרי האיטום (למשל אקסטרים ואריג'נל) הם זניחים. במבחן שעשו להם ולאחרים היו הבדלים יחסית גדולים (במדידה). לגבי מבחן עיוור, אי אפשר לדעת עד שלא ננסה.

פורסם

איל,אני לא מדבר על מיד באס 8 או 9 אני מדבר על דברים של היום יום כגון 6וחצי 5ורבע אלה הדברים שיש לרב אנשים ושם אם יש רכב בעל אקוסטיקה ומבינה דלתות מוצק האיטום לא ישחק תפקיד רציני...

פורסם

אם אתה מדבר על משהו סטנדרטי ואין רעשים וקרקושים אז אכן התועלת באיטום יורדת. סתם נתתי 8" כהגזמה, יש גם מספיק 6.5" טובים שיכולים להרעיד את הדלת. כל מקרה לגופו אי אפשר לעשות הכללות לכאן או לכאן.

• תוכן חדש...