Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם בבי"לו ליד אוטו דיפו מרכז התקנות של פלאפון ומערכות שמע ומיגון לרכב, יש שם אחד בשם עופר שהוא פשוט אחד האשפים שראיתי בענייני אלקטרוניקה לרכב (מערכות, DVD וכו')

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ציטוט: "בטח שבציוד ברמות כמו XETEC צריכים אנשים מקצועים שמכירים את הציוד"

(אני מרגיש כמו בטלפון שבור בזמן האחרון)

אני חוזר על דבריי בפעם השלישית אם מישהו לא הבין.

ה-ע-ו-ב-ד-ה ש-ל-מ-ת-ק-י-ן מ-ס-ו-י-י-ם א-י-ן נ-י-ס-י-ו-ן ע-ם מ-ו-צ-ר ס-פ-צ-י-פ-י ל-א א-ו-מ-ר-ת ד-ב-ר.

מגבר הוא מגבר, גם אם הוא עולה 1000, וגם אם הוא עולה 10000, אין בו דברים מיוחדים, אלה אפליקציות שונות לכיוונון, משמע ...... קריאה מינימלית בMANUAL תחשוף בפנינו את כל האופציות אשר קיימות עליו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

mikmik, רק שמתקין בלי ניסיון כדי להתקין מערכת ולהגיע לתוצאות טובות יקח חודש מה שיקח לבנאדם מקצועי עם ניסיון ביום אחד.

זה לא מסתכם רק בלכוון את המגבר יש גם טויטרים שכל אחד חושב אחרת לגבי איפה להלביש אותם

לעשות כיוון ולהגיע למצב של במה (אני מקווה אנשים כאן יודעים על מה אני מדבר בכלל) ולעשות בניה חדשה לסאבים ולכוון הכל שיעבוד ככה שיתן לי מקסימות ניצול באוטו הספציפי שלי.

אתה יודע הרי אפשר להוציא תוצאות הרבה יותר גבוהות מהסאב עם עושים כיוון מקצועי

וזה למה אני כל כך מעריך את זוג המתקינים הזה עופר ויוסי כי אפילו ממוצרים פשוטים יחסית הוא מוציא את המקסימום האפשרי

ולמה ניראה לך שאני לא הולך לאיזה פנצר חאפר ו]שוט יושב לו על הראש ? הרי אני יכול לראות שהוא מעביר את החוטים גם בצורה טובה וגם לדאוג לזה אלו יהיו חוטים ברמה גבוהה אבל מה לעשות הידע שלו יהיה כמו של ערבי שיודע לחבר לראות שעובד לעשות כיוון קל ואתה עוד תגיד לו תודה על זה אבל אני מחפש את המקצויות להוציא מקסימום ניצול.

פורסם

רק שתדעו המגבר לא ישרף סתם מקסימום הפיוז של הפלוס יעיף או הפיוז שבמגבר יעלה עשן ונשרף מחליפים וזהו.

הייתי הפעם אצל מתקין וזה בטעות נגעו הפלוס במינוס שהם מחברים למגבר ואז עלה עשן וכנראה שהפיוז נשרף שאלתי אם היה קצר במגבר אמר לי שאף פעם לא יקרה קצר בגלגל זה יש פיוז להגנה

פורסם

המתקין כניראה קצת חובבן אם הוא משחק עם החיבורים תחת מתח פעיל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

המלצה למתקין עם אוזן טובה הרבה ניסיון מחירים טובים.

קוראים לו ששון . הוא עובד בחצר האחורית של אוטופרט.

המחסן של אוטו פרט שתי מטר ממנו וחלקו נמצא אצלו. כל מה שתרצה יש שם ישר מהמחסן הראשי.

שווה לבדוק.

פורסם

פעם אחת בחיים שלי דיברתי איתו וכל הזמן רק שמעתי עליו

ולא אור זה לא זה עם הלאון שישבנו אצלו באוטו

• תוכן חדש...