Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט מורל 6" מקדימה ואני מרוצה מאיכות השמיעה, רק שמורגש כי אין חלוקה טובה בין קדימה אחורה (מאחור יש רמקול זול 6" 3 WAY).

חשבתי להתקין עוד סט מורל מאחור בדלתות, מה דעתכם? אני מבין שבאסים לא יהיו-אבל לא מפריע לי כל כך.

פורסם
יש לי קומפוננט מורל 6" מקדימה ואני מרוצה מאיכות השמיעה, רק שמורגש כי אין חלוקה טובה בין קדימה אחורה (מאחור יש רמקול זול 6" 3 WAY).

חשבתי להתקין עוד סט מורל מאחור בדלתות, מה דעתכם? אני מבין שבאסים לא יהיו-אבל לא מפריע לי כל כך.

איזה רכב......?

לדעתי עדיף 6/9

מועדון PSI פיג'ו סיטרואין ספורט בישראל!!!!!!

קפצו לביקור...

פורסם

הרעיון הוא שהמוזיקה תבוא מקדימה... שאתה שומע מוזיקה בבית, אתה עם הגב לטלויזיה ושומע?

אותו הדבר באוטו... אתה אמור לשמוע מקדימה.... אבל אם זה מוזר לך ואתה לא אוהב את זה, שים כבר איזה 6*9 מאחורה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

הרכב הוא קורולה 2005.

אני לא רוצה לחתוך במדף האחורי ומעדיף להתקין בדלתות.

כמו שאמרתי, אני לא מחפש באסים שמרעידים את השכונה והתרשמתי לטובה מהאיכות של המורל.

האם שווה להשקיע בעוד סט מורל? (דרך אגב, יש בפחות מ 500 ש"ח? והאם האחריות שלהם מקורית?)

פורסם
רק שמורגש כי אין חלוקה טובה בין קדימה אחורה (.

זה הקטע, לא אמור להיות חלוקה בכלל, אתה אמור אם כבר להשקיע כסף זה בבמה הקידמית, אם יש לך כבר קומפוננט טוב אז שים את הכסף במקום הנכון, לא ברמקול אחורי אלא באטימת הדלתות הקדמיות.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
הפולס הוא הכי זול, עולה 600 בערך, וכן[/quote

בחברה רוצים 800 ש"ח, מצאתי באינטרנט ב 500 ש"ח- אבל שמעתי ליחשושים שמשהוא לא כשר לגבי האחריות שלהם (כביכול היצרן לא מכיר באחריות כי נמכרו שלא דרך ערוצי השיווק הרשמיים) , האם זה נכון?

פורסם

אם לא הייתה לך בעיה לחתוך את המגש, הייתי ממליץ לך על הרמקול : morel pulse 6*9

מ2 סיבות:

הסיבה הראשונה הוא שאהבת לפי טענתך ואתה מרוצה מהפולס שיש לך מקדימה, וזה רמקול מאותה חברה עם תכונות מאוד דומות , אלא שהרמקול יורד מעט יותר נמוך מבחינת תדריו מאשר זה שברשותך.

הסיבה השנייה היא שלי יש את הרמקול הנ"ל ואני מרוצה ממנו וממליץ בחום!

• תוכן חדש...