Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיקמיק הסלופ סביר להניח שהוא 12DB. אבל הוא לא עד ה0.

למה זה סביר להניח שהוא יהיה 12, ומה זאת אומרת שהוא לא עד ה-0 ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הכוונה אני מסכים איתך שיש לו סלופ של 12 אבל הוא נראה ככה בערך:

(ככה נשמע לפחות)

כשהסאב חתוך על המינימום (35 אם אני לא טועה) בעוצמה כוללת גבוהה שומעים בבירור מהסאב-אבל בעוצמה נמוכה גבוהים (אני שומע גם בכיף את ה500-600 ואף יותר).

load0.JPG

פורסם

אכן, הקרוס של הסאב מתחיל תחימה נמוכה באיזור ה30-35.

ואכן, הוא בסלופ של 12 DB,

ואכן, כשהוא מגיע לתדר 100 (בערך) , הוא נמצא בערך במינוס 30 DB.

אם האוזניים שלך כל כך חדות, ששומעות מינוס 30 DB בצורה שזה מפריע לך, אז כניראה אתה לא יודע מה קרוס עושה, כי כל קרוס אחר בעל סלופ של 12DB, יהיה זהה (מן הסתם...)

אז אני באמת לא מבין למה אתה בא אליו בתלונות, אתה מוכן להסביר ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מינוס 30 DB, לא שומעים .. מודדים :)

בכל אופן, על איזה מגבר מדובר ?, (את הJBL כבר מדדתי..)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...