Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקה חושב שהם ישמשו אחלה מגנטים למקרר תחשבו אנשים ככה התיזכורות לא יפלו לעולם....גם משמעים רעש וגם מחזיקים פתקים וואי איך לא חשבו על זה לפני....:-P

פורסם
אני דווקה חושב שהם ישמשו אחלה מגנטים למקרר תחשבו אנשים ככה התיזכורות לא יפלו לעולם....גם משמעים רעש וגם מחזיקים פתקים וואי איך לא חשבו על זה לפני....:-P

אהבתי גבר......!!!!!

> [color=#000000]

פורסם

פששש..

אפשר לחשוב איזה אודיופילים אתם . כל אחד מינימום עם יגואר ומערכת יוקרה בעשרים אלף.

תתחילו להירגע ואני לא אומר את זה כדי לפתוח במריבות או משהו..

בחיאת יש אנשים שאין להם מאיפה וגם רוצים לשמוע מוזיקה.. גם אם זה נשמע רע.

אתם נשמעים כמו חבורה של ילדים קטנים ומתלהבים.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

Vast: אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו - כלומר, אם קנית חבילה כזו ב-400 שקל שכוללת מערכת קומפלט - זה כבר לא "איך תשמע" - זה "אולי תשמע" (ואולי תשמע ואז שבוע אחרכך כבר לא :wink: ).

אם מישהו עם תקציב של 400 שקל רוצה לשמוע מוזיקה - הוא צריך לשאול קצת מסביב ואז הוא יגיע למסקנה שעדיף להשקיע בכל רכיב במערכת 400 שקל ולשדרג לאט לאט מאשר לקנות הכל מהר מהר ולקבל "ערכה" שרוב הסיכויים שלא תשמע בה כלום אחרי התנעה או שתיים.

פורסם

אדי זה כי אתה בובת וודו .:wink:

תגידו מה שתגידו צדיקים שכמותכם,אבל 150 שקל זה שווה בהחלט בלי פתח לויכוח.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא בובת וודו וטפו טפו טפו אל תגיד דברים כאלה..... אני פשוט עשיתי את אוטו תהליך כמו סאונד אמר התחלתי מקטנה ושתדרגתי.....זה בידיוק מה שאתה יכול לעשות לימכור את גוזלי המתח ולהביא מגבר טוב ..אבל הוא עניין של סבלנות ואם אין אז אין מה לדבר בכלל...

פורסם

חבר שלי לא מזמן קנה את הערכה הזאת + רדיו דיסק ב- 800 ש"ח והוא מתחרט על כל רגע!

על המגבר רשום 1600w אבל הוא בקושי מוציא יותר מהמגבר המקורי של ה-HU!

הבנ-אדם לא מבין בזה בגלל זה הוא חשב זה מציאה וקנה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מחזק את אדי אחלה רעיון!

פששש..

אפשר לחשוב איזה אודיופילים אתם . כל אחד מינימום עם יגואר ומערכת יוקרה בעשרים אלף.

תתחילו להירגע ואני לא אומר את זה כדי לפתוח במריבות או משהו..

בחיאת יש אנשים שאין להם מאיפה וגם רוצים לשמוע מוזיקה.. גם אם זה נשמע רע.

אתם נשמעים כמו חבורה של ילדים קטנים ומתלהבים.

Vast תראה זה פשוט חבילה של בזבוז כסף מוחלט, ובגלל זה התגובות השליליות. פשוט במחיר הזה עדיף לקנות 6X9 של פיוניר.

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה, הרמקולים נראים ממש יפים...

נראים אולי כן, אבל זה לא התפקיד של רמקול להראות טוב - הם צריכים גם לנגן בהתאם , ולאלו אין שום פוטנציאל ...

מש"ק זרזור

• תוכן חדש...