פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
במה שונה בזוקה מסאב רגיל? מה קשור בכלל השם בזוקה? מאיפה אני משיג עץ MDF, ולמה הוא מיוחד מעץ רגיל? אני רוצה להכין לי מערכת בתא מטען, כבר שרטטתי בערך, אבל אני לא יודע אם זה יהיה אקוסטי וכו'. מאיזה חומר הכי כדאי להכין? אני רוצה לחבר שני סאב וופרים עם מגבר 2 ערוצים, ועוד 2 6X9 מוגברים עם מגבר 2 ערוצים. בנוסף יש 6X9 מאחורה במגש, ומקדימה קומפוננט 6.5 מוגברים. השאלה שלי איך הכי כדאי להכין את התיבה מאחורה שתהיה יפה וגם אקוסטית. ראיתי אז שEyalR עשה משהו יפה בתא מטען, יש עוד דוגמאות כאלה? שאלה אחרונה - במה שונה סאב מרובע או מחומש מסאב עגול?
הודעה אחרונה מאת תמיר אורן, -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
אז ככה אני רואה שכולם פה מדברים על איך שחיברו את המערכות במכוניות שלהם ואני הרכבתי אצל מתקין אז אנייאמר לכם איך הוא חיבר לי ותגידו לי אם זה בסדר או יש אפשרות שישמעו הרבה יותר טוב.... אז יש לי פאנל של סוני VCD משו שאין בארץ 50 וואט אל הפאנל מחובר המגבר 4 ערוצים שלמגבר הזה מחוברים 2 רמקולים 50 א אמ אס של רוקפורד ושתיים אחוריים 85 אר אמ אס של קדנס.. המגבר הוא 4 יציאות 250X4 של חברת X5 אל המגבר הזה מחובר בגישור מגבר SPL 2X300 שלמגבר הזה מחובר סאב P1 של רוקפורד... לפאנל מחובר ישירות מסך של REDBOX
- 2 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכולם. בן דוד שלי קונה אופל אסטרה שנת 2003, והוא מעוניין לרכוש מערכת, הדרישה היחידה שלו היא שהמערכת תכלול mp3 ובמחיר של עד 850 שקל. בינתיים חשבתי להציע לו על ה blaupunkt mp34 זה הלינק של המערכת : http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=52&products_id=225 (רשום בתור חברת מונטה-קרלו אבל זאת כנראה טעות או שם הסדרה) על איזה מערכת אתם הייתם ממליצים בתקציב הזה? השאלה השנייה שלי היא האם מישהו שמע את הרמקולים המקוריים של האוטו הנ"ל, איך הם? (כפי שידוע לי 4 רמקולים+4 טויטרים) נ.ב אשמח אם המערכת תכלול rds ושיהיה לה מגבר פנימי לא מהמערכות החלשות, כי כנראה שהוא לא ימשיך בשידרוג המערכת לרמה של מגבר. בתודה מראש. יואל.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה: סאב הייפוניקס ZEUS, שהוא בעל שני סלילים בעלי 2 אוהם כל אחד. מגבר DHD NTX-2115. הגבר עובד מ-2 עד 8 אוהם, והוא בעל 4 יציאות. 2 יציאות משמשות לקומפוננטים. ולשאלת השאלות: איך אני מחבר את הסאב? בגישור של המגבר? להשתמש ביציאה אחת לסליל אחד? ויציאה אחרת לסליל אחר? אני מבין מכל מה שקראתי כאן (אני חופר כבר שלושה ימים) שחיבור מקבילי בלתי אפשרי, מאחר וזה יהיה 1 אוהם, והמגבר יורד עד 2. מה אני עושה? תודה רבה מראש, ושבת שלום לכולם. יוגב
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 4 תגובות
- 779 צפיות
בעיקרון רוב הנתונים של מגברים שנותנים לנו הם לפי 14.4 המגברים מיועדים לקבל 14.4 ??
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
חוות דעת על מגבר
מאת טופר- 0 תגובות
- 728 צפיות
אשמח לקבל חוות דעת על מגבר poweracoustik lt720 4 יציאות . תודה
הודעה אחרונה מאת טופר, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
למישהו פה יש נסיון עם הסאבים שלהם...אני צריך חוות דעת אם הם נחשבים לסאבים איכותיים וטובים..?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תראו כעיקרון יש לי ניסיון במערכות ביתיות אני יודע להרכיב פיקס כל מערכת קולנוע ביתית עבדתי בזה בחנות של אבא שלי. אני מאוד אוהב את התחום הזה וממש מסקרן אותי לדעת אך מחברים הכל איפה הכי טוב לחבר וכל הדברים שמסביב לעשות בניות יפות וכו'... תודה לעוזרים......
הודעה אחרונה מאת shimi_c, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת אם ברגע עריכת הדיסק אני יכול לחלק את השירים לתיקיות ותתי תיקיות . האם הרדיו דיסק מזהה את זה רגיל ? או שעדיף פשוט מאוד לשים את כל השירים בתיקיה אחת..וזהו תודה
- 0 תגובות
- 656 צפיות
שלום רציתי לברר עם מערכת עובדת עם מגבר והמגבר מחזיק 2 רמקולים אחרוים המערכת יכולה להקרע ולהתחיל לעשות רעשים בווליום גבוהה? או שזה רמקולים קרועים????
הודעה אחרונה מאת roman_nn18, -
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר שאני מדומם מנוע הרדיו דיסק שלי (פאיוניר) לא שומר את ההגדרות של האקולייזר הפנימי שלו. כל פעם שאני מתניע אני צריך לכוון מחדש את אותם ההגדרות וזה מאוד מעצבן. פעם זה לא היה כך, אך עכשיו באוטו החדש זה התחיל עם הבעיה המרגיזה. אשמח לשמוע הצעות לעזרה ממי שנתקל בבעיה זו בעבר וגם ממי שלא. בתודה מראש, רון.
הודעה אחרונה מאת רון, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 936 צפיות
ערב טוב. אני מחפש לקנות מערכת לפיג'ו 206 (2 דל'). התקציב הוא באזור ה 3000 שח. חשבתי על המגבר JBL (שיגיע אלי מהדיוטי פרי בעוד כשבועיים) סט קומפוננט מורל דוטק מקדימה. ומאחור (במקום הפיוניר המתפוררים שנמצאים שם כעת) מורל פולס 6*9 השאלה שלי היא אם עדיף מבחינת צליל ואיכות להתקין במקום הפולס סאב. ואם אכן אז האם ה JBL 74.5 יכול להניע גם את הקומפוננט וגם את הסאב. תודה תודה. יאיר.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
איכות שירים
מאת nivz-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השירים שאני מוריד מאימיול נשמעים כאילו הם באיכות פחות טובה מדיסקים מקוריים שאני קונה, יכול להיות? או שפשוט הצריבה לא טובה (אולי דיסקים ריקים באיכות גרועה \ תוכנת צריבה עם מקודד גרוע) יש לכם המלצות מאיפה להוריד שירים שיהיו באיכות טובה? המלצה על תוכנה שתצרוב באיכות טובה? או כל עצה איך לשפר את איכות השירים כי נשמע כאילו חסר משהו בשיר...
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
יש לי ברכב מגבר ארבע יציאות מורכב שתופס את שתי היציאות אי סי איי ברדיו דיסק... זאת אומרת שהאר סי איי שהולך מהרדיו דיסק מגיע למגבר מפוצל ל4 אר סי איי.. ברצוני לחבר עוד מגבר ברכב השאלה אם אני יכול לחבר את האר סי איי מהמגבר המותקן ביציאות שלו לכניסות של המגבר שאני רוצה להרכיב?.... בנוסף לאר סי איי יש עוד 3 חוטים שאמורים להתחבר למצבר לרדיו דיסק ועוד חוט אחד שמתחבר לרכב עצמו.. אפשר לחבר אותם לאותו החיבורים במגבר שכבר מותקן?.... תודה לכל העונים עזרתכם חשובה לי... אלירן... ***תקפיץ שוב בניגוד לכללים והנושא ינעל.
הודעה אחרונה מאת HONDA VTI, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כזכור לפני כ-8 חודשים התחלתי בפרויקט ההתקנה ברכבי �ראו לינקים מצורפים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46943 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54509 בחרתי להראות לכם את המשך ההתקנה ובה תהליך הבנייה למיד ולטויטר בקורת הרכב וכן את "סיפור הסאב" . כחלק משידרוג מערכת הזמנתי מארהב את ה-IDMAX 12 על מנת שיחליף את ה-jl W3 שכיום נמצא ברכבי,אחד הדברים שהטרידו אותי זה בעיית המקום בתא המטען ,מכיוון שאני אב לשני ילדים הרי היה חשוב לי שכמה שפחות מקום תיגזול התיבה מתא המטען �לפיכך נבנתה תיבה אצל נגר בגודל 49.5 ליטר ברוטו (43.5 נטו) אשר בצורת טרפז+מדרגה אשר תיכנס לגומחא שבתא המטען ברכבי. ביום שלישי האחרון ניגשתי לחנות טופסאונד בחיפה �…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סאבים של פיוניר ה800 ואט אני רוצה להרכיב את שתיהם בתוך תיבה ואני לא יודע איזה גודל איזה מידות איזה גודל הפורט וכל זה.....אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה מעולה!. יש לי ברכב מגבר של בוס 1000 ואט אני רוצה לחבר אותו לשתי הסאבים האלה....נראה לכם שזה מספיק בשבילם? שמעתי מישהו שסאב 1 כזה יושב לו על אותו מגבר אבל גם אם רמקולים וזה נשמע חזקקקק... תודה לכל העוניםםםם....
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
נשרף הפיוז
מאת arm123- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, היום נשרפו לי פיוזים של 60 אמפר. מישהו אולי יודע היכן ניתן להשיג פיוזים יותר חזקים, נניח 100 או 150 אמפר
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 1 תגובות
- 704 צפיות
אני מעוניין לדעת איזה רמקולים לרכב ( של חברה ידועה ) כדאי לי לרכוש ללא שימוש במגבר . (אם אפשר לפרט את הדגם , והמפרט ) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 1 תגובות
- 760 צפיות
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2507359 שווה את ה100 שקל כולל הובלה?
הודעה אחרונה מאת DJPOWER, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם זה מחיר טוב: קומפוננט FOCAL ACCESS 165A+רמקולים 6X9 CULTIMATE 690+סאבCULTIMAT 12''SUB הכל במחיר 2000 שקל. (מגבר יש לי כבר)
הודעה אחרונה מאת satcard, -
אוקיי כמו הכותרת ככה התוכן חשבתי שיהיה נחמד לארגן מפגש טוב הרופא הפסיכולוג והפסיכיאטר שלי אמרו לי שבשבילי זה אפילו בריא... כמו תמיד בשעה 12 וחצי אצטדיון רמת גן אני יגיע והמפגש יצא לדרכו לפי ההענות שתהיה אם לא תהיה הענות המפגש לא יוצא לדרך שלא יבוא לי מישהו אחר כך ויגיד לי חיכיתי לכולם...!!! כולם מוזמנים כאחד גם אלה עם המערכות שתיים בעשר וגם אלה עם המערכות שתיים בעשר אלף... פשוט לכתוב מגיע או לא מגיע אני יעשה את זה ברור כשמש כי תמיד יש איזה בעיה עם זה המפגש לא יזוז מקום או שעה! אייל אם תוכל להדביק זה יהיה נחמד...
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום מה ההבדל בין רדיודיסק של JVC דגם KDG310 לבין KDG455? האם אחד יותר טוב מהשני והאם ההבדל גדול? כי לפי נתונים לא ראיתי כל הבדל חוץ מהעיצוב וגם זה בקטנה... תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת exter, -
- 2 תגובות
- 836 צפיות
שלום יש לי שאלה שמעניינת אותי מאד יש סאבים שמתאימים לתיבת לחץ יש סאבים שמתאימים לתיבה פתוחה ויש כאלה שהם פרי אייר... עכשיו אני רוצה לדעת מה מיוחד בסאב עצמו כאילו ביצור שלו שהוא מתאים דווקא לאותו סוג תיבה? הוא עשוי מחומרים אחרים? המערת הפנימית שלו שונה?? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לא מבין כל כך המחירים ומערכות וקיבלתי הצעה ל מגבר של רד סאונד ב 400 שקל 800 w האם המגבר הזה שווה ? האם החברה אמינה? והאם המחיר שווה? יש להזכיר שזה יד שניה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אז ההתקנה הסתיימה בשעה טובה לאחר יום וחצי + -.... ושומעים נהדר כצפוי... אז קודם כל הקרדיט למתקין המדהים, רמי מנצור שעובד באלכס "סנדר" ברחוב וסרמן בתל אביב (מול מטה מחוז תל אביב של המשטרה - החדש). צר לי ששכחתי לצלם את התמונות של התקנת הקומפוננט בדלתות.. פשוט לא שמתי לב לרגע לנושא הצילום . המגברים הקבל ומפצלי המתח הכפולים הורכבו על פלטת עץ, על פלטה זו הורכבה פלטה נוספת בעלת חלונות ליצירת המראה השקוע של המגברים והכבל והסתרה של כל החיבורים ומפצלי המתח. המערכת כוללת : JL Audio 300.4 Amplifier JL Audio 500.1 Amplifier Rockford Punch P2 Sub Woofer Dragster dp-702 1F Capacitor Focal Polyglass V2 6.5 Inch 2Way Focal 690CA 6X9 Speakers Stinger Bullet…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 941 צפיות
מישהו מכיר חנות שמשווקת מוצרים של SPL הבנתי שיש להם מוצרים טובים ביחס למחיר... לדוגמא מגבר שתי ערוצים לפי ההצארות מוציא 300RMS בגישור לסאב 100$ http://www.carstereomall.com/store/store.cgi?command=listitems&pos=0&type=search2&search=spl-z2x520 אני מאמין שאת הדגמים האלה ספציפית אין פה ובטח המחירים לא אותו דבר...
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה מצאתי 2 דגמים של רדיו דיסק של חברת פיוניר שניהם זהים לחלוטין חוץ מהדגם אם מישהוא יוכל לעזור לי להבין מה ההבדל בניהם תודה מראש לעונים... הדגם הראשון הוא: pioneer DEH P7750MP שעולה 2000 שקל http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=52&products_id=239&osCsid=17ca8cfaff1445abc549d6d9d0e54482 הדגם השני הוא: pioneer DEH P770MP שעולה 1550 שקל http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4170
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 1 תגובות
- 705 צפיות
שלום לכולם.. רכשתי את המכשיר הנ'ל לפני יומיים.. מכשיר באמת מעולה.. האיכות התצוגות באמת שעל רמה.. עכשיו השאלה מופנית בעיקרון לאנשים שיש להם אותו. אם יש מישהו שמבין אז בשמחה שיעזור.. אז ככה תמיד שאני מדליק את המכשיר הפאנל יורד ועולה וגם שאני מכבה.. ואני לא רוצה שזה יהיה ככה.. אני רוצה שהוא יהיה סגור קבוע. ורק שאני ילחץ לו על OPEN אז הוא יפתח.. שלא יעשה לבד בקיצור. אז יש מישהו שיודע להתעסק עם הדבר הזה? ואם מישהו יוכל לתת לי קצת טיפים עליו יתקבל בשמחה.. בתודה יהודה... שבת שלום לכולם
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 719 צפיות
אני לא כול כך מבין בנושא של האום עם סאב מחובר מגבר של 4 ערוצים והסאב מחובר רק על שתי ערוצים (גישור) הוא יעבוד יותר טוב מאשר לשאר הערוצים מחוברים נגיד עוד זוג רמקולים?
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב! במסגרת פירוק הקונסלוה המרכזית ברכב שלי הייתי צריך גם להוציא את הרדיו טייפ. הייתי בטוח שישנו מחבר בין הרדיו לבין שאר החוטים של הרכב, אך למרבה הפתעתי ההתקנה שם נראתה כמו כל מיני קמבונים, איזולירבנד והרבה בלגן. התוצאה היתה שלא הצלחתי להוציא את הרדיו דיסק מהרכב (לא רציתי פשוט לחתוך את החוטים) והוא גם לא עובר דרך הקונסולה כי יש לו שפיצים בולטים כאלו שלא מאפשרים לו מעבר לכיוון השני. האם מישהו יודע איך אפשר לנתק אותו בבטחה מהרכב? האם חייבים לחתוך את החוטים?? אשמח לעזרה כי אני ממש תקוע.. בתודה, צביקה
הודעה אחרונה מאת tkamin,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob