Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השירים שאני מוריד מאימיול נשמעים כאילו הם באיכות פחות טובה מדיסקים מקוריים שאני קונה,

יכול להיות?

או שפשוט הצריבה לא טובה (אולי דיסקים ריקים באיכות גרועה \ תוכנת צריבה עם מקודד גרוע)

יש לכם המלצות מאיפה להוריד שירים שיהיו באיכות טובה?

המלצה על תוכנה שתצרוב באיכות טובה?

או כל עצה איך לשפר את איכות השירים כי נשמע כאילו חסר משהו בשיר...

פורסם

כל שיר שמקודד מדיסק מוזיקה לפורמט MP3 מוריד מהאיכות שלו.

ב MP3 ישנן מס' איכויות. הנפוצה היא 128. יותר גבוה יש 160, 192, 224, 256 ו 320.

בקיצור ובלי להיכנס יותר מדי לטכניקה ולאיך זה עובד, שירים באיכות של 192 ומעלה ישמעו די טוב ודי דומה למקור.

באימיול יש אפשרות של bit rate, ליד השורת חיפוש. תכתוב שם 192 ותראה איך הוא מוצא שירים יותר איכותיים (למרות שצריך אוזן די מוסיקלית ומערכת חביבה כדי להבחין באיכויות, גם באיכויות גבוהות).

אם אתה מעוניין לקודד שירים מדיסקים לפורמט MP3 - בתוכנה המקודדת יש להגדיר 320. הכיטוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

]כל שיר שמקודד מדיסק מוזיקה לפורמט MP3 מוריד מהאיכות שלו.

ב MP3 ישנן מס' איכויות. הנפוצה היא 128. יותר גבוה יש 160, 192, 224, 256 ו 320.

בקיצור ובלי להיכנס יותר מדי לטכניקה ולאיך זה עובד, שירים באיכות של 192 ומעלה ישמעו די טוב ודי דומה למקור.

באימיול יש אפשרות של bit rate, ליד השורת חיפוש. תכתוב שם 192 ותראה איך הוא מוצא שירים יותר איכותיים (למרות שצריך אוזן די מוסיקלית ומערכת חביבה כדי להבחין באיכויות, גם באיכויות גבוהות).

אם אתה מעוניין לקודד שירים מדיסקים לפורמט MP3 - בתוכנה המקודדת יש להגדיר 320. הכיטוב.

איתמר.איתמר מכיוון שאני נמצאת בגירסה הישנה ביותר (קאזה) איך שם מוצאים את השירים האיכותיים ביותר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ובקשר לצריבה? אין משהו בשביל לשפר?

ולהורדת שירים יש אולי מקור אחר יותר טוב או שרק באימויל להגדיר מה שאמרת?

פורסם
איתמר מכיוון שאני נמצאת בגירסה הישנה ביותר (קאזה) איך שם מוצאים את השירים האיכותיים ביותר?

ל'

אם אני לא טועה

רשטם לך בצד ימין את כול הפרטים האלה...

פורסם

צודק.

יש שם אפשרות של DETAILS. שם בוחרים QUALITY או כתוב שם משהו בסגנון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...