Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד עבודה ממש יפה וכל עוד אתה מרוצה מהתוצר הסופי זה הכי חשוב!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תתחדש, התקנה יפה ונקייה מאוד, מיותר לציין שגם כל הציוד הוא איכותי .

איך שומעים בסוף ?

מש"ק זרזור

פורסם

ההתקנה ממש ברמה ואני גם בטוח ששומעים מצויין

אם אפשר לדעת כמה עלתה לך ההתקנה עם הבנייה?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

היי אייל, אשמח לשמוע פרטים לגבי נקודת הארכה ואיך היית ממליץ לחבר אותה.. היות ויש לי טיפ טיפונת של שריקה ( כשאין ווליום בכלל.. אחרת לא שומעים את זה כבר.. אבל עדיין כדאי לטפל בזה )

אני מניח שהארקה נכונה יותר תעשה את העבודה טוב יותר..

ודבר שני... לגבי כיוון המגברים, הבנתי שאני אמור להוריד את ה GAIN במגברים למינימום ואז להרים ל 80 אחוז בערך מהווליום ברדיו דיסק ולאט לאט להרים את ה GAIN במגברים עד לעיוות בצליל ולהוריד מעט וזהו..

אצלי כרגע... בווליום של 3 מתוך 30 דרגות שומעים כבר חזק יחסית.. ו 10 זה כבר ממש חזק , בשירים מסוימים ניתן להגיע עד 15-16.. ושוב .. מתוך 30 !

אז אני אמור באמת לפעול לפי מה שתיארתי בהתחלה כדי לאזן את זה ?

תודה, רועי

וצר לי אבל אני שומר שבת ולא יכול להגיע למפגשים..

פורסם

יש מצב אתה אומר כמה עלתה לך הבנייה בבקשה

כי גם אני רוצה לעשות בנייה וממש אהבתי ת'סגנון של הבנייה שלך

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אם תכוון את הגיינים השריקות יעלמו לך זה בגלל שגיינים פתוחים יותר מדי וזה יוצר רעש שנקרא רעש לבן...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אצלי כרגע... בווליום של 3 מתוך 30 דרגות שומעים כבר חזק יחסית.. ו 10 זה כבר ממש חזק , בשירים מסוימים ניתן להגיע עד 15-16.. ושוב .. מתוך 30 !

זה אומר שהגיינים שלך פתוחים מאוד, בלשון המעטה,

השריקה שלך יכולה לנבוע מהארקה לא יציבה - שנראה לי שאפשר לעשות את הארקה שלך קצת יותר טובה

פורסם

אוקיי, הורדתי את ה GAIN במגבר של הרמקולים והשריקה נעלמה...

וכמובן שהשליטה בווליום במכשיר ה HEAD UNIT הסתדרה גם כן למצב נורמלי יותר.

לגבי מחיר התקנה שהרבה שואלים, היות ואני מכיר את המתקין כבר מספר שנים,

הסיכום שלי היה למחיר כולל הכל מהמגבר ועד לבורג האחרון ללא הפרדה ממשית בין הרכיבים הזולים.

אני כן יודע כמה שילמתי את הרכיבים הגדולים והיקרים לדוגמא :

כל מגבר 3,500 ש"ח (jl audio 300.4 ו jl audio 500.1 )

בסה"כ שילמתי 11,500 ש"ח מה שמשאיר משחק של 4,000 ש"ח ל:

סאב וופר (P2 של רוקפורד)

קבל כוח 1F של DRAGSTER

רמקולים 6X9 של FOCAL 690CA

וכל רכיבי ההתקנה : פיוז ראשי דיגיטלי, כבלים סטינגר BULLET מפצלי מתח של DRAGSTER מנחת לחיבור המערכת ל מגברים + ההתקנה עצמה.

בברכה,

רועי

פורסם

על כל השאלות שלך יש תשובות בFAQ.

כעקרון עדיף שהארקה תהיה ישירות לגוף הרכב ולגרד את הצבע בנקודת החיבור. לא בטוח שזה יפתור לך את בעיית הרעשים, תסתכל בFAQ תחת רעש אלטרנטור או תעשה חיפוש על צמד המילים, יש מידע רב בנושא.

• תוכן חדש...